Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-20, 10:50   #1724
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dziewczyny mi dla odmiany w klinice kazali się prostować,jak da rade podnosić się samemu i kiedy poczuję się na siłach to umyć sobie włosy z zaznaczeniem że to nic złego kiedy fizyczny stan na to pozwala i tak samo w odwrotną stronę boli,ciężko ci nie rób na siłę.
Tutaj przewinęła się taka wypowiedź że inne ciut są zalecenia po implantach okrągłych i inne po anatomach,prawda to ?
chodzi mi właśnie o to podnoszenie rąk,czy po prostu zależy od doktora a nie wybranego implantu ?
przeczytałam coś takiego że po implantach anatomicznych nie wolno od razu łapek podnosić w górę tylko stopniowo z czasem zaś przy okrągłych mniejsze obostrzenia co do podnoszenia rąk/mycia głowy i takich czynności,proszę lepiej doinformowane o odpowiedź bo mnie to zainteresowało

ps. czytałam co pisałyście o stanikach,przewinęła się firma Freya wygooglowałam i faktycznie są bardzo ładne a przypadkiem w int. sklepie jako drugi towar wyskoczyła firma Gossard polecam sobie obejrzeć wyglądają naprawdę pięknie ja jestem zachwycona co prawda nie mam zielonego pojęcia jak się je nosi i jakiej są jakości ale wizualnie są super aż ręka świerzbi żeby coś sobie zamówić a tu klops przecież bez mierzenia się nie obejdzie.

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-02-20 o 10:55
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora