Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 09:59   #1711
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wczoraj miałam konsultację. Pan doktor mnie pochwalił, że już dawno nie miał tak oczytanej pacjentki, i z tak dobrze dobranym biustonoszem pomierzył, posprawdzał i wyszło mu, że najlepsze będą: 360 HI natural Silimed, szer12.3, wys 12.3, proj. 5.8 albo Allergany 370 MX 12.5;11.6; 6.0. I jeśli już, to zdecyduję się na te drugie, termin operacji wstępnie zaklepany na 20 marca
Mierzyłam też większe, ale zdecydowanie to nie to, więc pozostaną 370
Tak jak mówiłyście, konsultacja rozwiewa większość wątpliwości, dostałam odpowiedź na wszystkie pytania i wszystkie dokumenty, coby wiedzieć, co mnie czeka do końca tygodnia daję sobie czas na podjęcie decyzji, jak poleci zaliczka to już nie ma uproś
Uuu szybko W sensie jeszcze miesiąc (o ile się zdecydujesz) i będziesz miała piersi o jakich marzysz

Kochana, czy na takiej konsultacji (ja jestem dopiero przed), lekarz pokazuje te implanty, wyjaśnia które są lepsze dla Ciebie i dlaczego? Jest możliwość jakieś wizualizacji nowego rozmiaru? Np programem 3d (słyszałam, że niektóre kliniki lepsze coś takiego chyba mają?) albo przymierzanie odpowiednich staników czy coś?
Pytam z ciekawości.. mam bardzo drobną klatkę, chciałabym uzyskać jak najbardziej naturalny efekt, ale również chciałabym abym z nowych nabytków była w pełni zadowolona, żeby nie były "za małe" , tylko takie w sam raz
Inez_1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:01   #1712
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Ktopozna: To szybko W sensie jeszcze miesiąc (o ile się zdecydujesz na op) i będziesz miała piersi o jakich marzysz

Kochana, czy na takiej konsultacji (ja jestem dopiero przed), lekarz pokazuje te implanty, wyjaśnia które są lepsze dla Ciebie i dlaczego? Jest możliwość jakieś wizualizacji nowego rozmiaru? Np programem 3d (słyszałam, że niektóre kliniki lepsze coś takiego chyba mają?) albo przymierzanie odpowiednich staników czy coś?
Pytam z ciekawości.. mam bardzo drobną klatkę, chciałabym uzyskać jak najbardziej naturalny efekt, ale również chciałabym abym z nowych nabytków była w pełni zadowolona, żeby nie były "za małe" , tylko takie w sam raz
Stary 2013-02-20, 10:04   #1713
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Wkurza mnie, bo nie mogę się wypowiadać w wątku.... kurczę... cały czas czekam na zaakceptowanie moderatora... a moje posty się nie pojawiają nawet;/ o co chodzi?

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Chcialam zapytać ktopozna czy na takiej konsultacji (ja jestem dopiero przed), lekarz pokazuje te implanty, wyjaśnia które są lepsze dla Ciebie i dlaczego? Jest możliwość jakieś wizualizacji nowego rozmiaru? Np programem 3d (słyszałam, że niektóre kliniki lepsze coś takiego chyba mają?) albo przymierzanie odpowiednich staników czy coś?
Stary 2013-02-20, 10:11   #1714
majeczka1224
Raczkowanie

Witam Dziewczyny ile macie cm od sutka do sutka? ja mam az 24!! z tego co narazie wyczytalam na forum zadna z Was nie ma az tak duzej odleglosci..boje sie ze jak dr wlozy mi implanty to beda strasznie odstawaly na boki, jak myslicie?
majeczka1224 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:14   #1715
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

w podpisie mam linka do zdjęcia w staniku, mam chwilowo problem z albumem, więc wrzucę tam
piersi są proste, to ja tak krzywo stoję, bo nie mogłam jeszcze zrobić sobie fotki z ręki w innej pozycji

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:16   #1716
dariac31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuje Napisałam meila do lekarza, zobaczymy co odpisze, mam nadzieję, że to że się widzimy w poniedziałek Biore Rutinoscorbin, inhaluje się, może będzie dobrze
Niezapominajka-Będzie dobrze,kuruj się ja przeżywam tą Twoją operację jak bym to ja miała mieć w poniedziałek, może dlatego, że najdłużej Ciebie znam
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:20   #1717
majeczka1224
Raczkowanie

Inez!! Ja mam ten sam problem, jak dodaje wiadomosci ciagle musze czekac na akceptacje , czasami wogole nie sa dodane. Pewnie dlatego, ze jestesmy tutaj nowe i musza nas sprawdzic czy nie jestesmy jakimis zboczuchami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 10:23   #1718
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
w podpisie mam linka do zdjęcia w staniku, mam chwilowo problem z albumem, więc wrzucę tam
piersi są proste, to ja tak krzywo stoję, bo nie mogłam jeszcze zrobić sobie fotki z ręki w innej pozycji
Hej, wygląda ładnie nawet w staniku
Takie widać, że dobrane do Twojej figury

Powiedz mi jakie miałaś wymiary przed a jakie po? Widzę, że też taka drobniutka jesteś Jaki rozmiar Ci wyszedł?
Stary 2013-02-20, 10:27   #1719
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny ile macie cm od sutka do sutka? ja mam az 24!! z tego co narazie wyczytalam na forum zadna z Was nie ma az tak duzej odleglosci..boje sie ze jak dr wlozy mi implanty to beda strasznie odstawaly na boki, jak myslicie?
ja mam tylke

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:28   #1720
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

noseknosek- no fajniusi staniczek
ah moje cycolinki jak ja lubię jak dodajecie nowe zdjęcia tym mnie jeszcze bardziej wzmacniacie że nie będe żałowała powiekszenia piersi
Stary 2013-02-20, 10:30   #1721
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Inez_1990 Pokaż wiadomość
Hej, wygląda ładnie nawet w staniku
Takie widać, że dobrane do Twojej figury

Powiedz mi jakie miałaś wymiary przed a jakie po? Widzę, że też taka drobniutka jesteś Jaki rozmiar Ci wyszedł?
nie wiem jaki mam rozmiar jeszcze, bo trochę na pewno zejdzie po opuchliźnie.. przed operacją miałam w biuście jakieś 83, teraz z pomiarów TŻ wychodzi 91, ale coś mi się nie wierzy

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 10:33   #1722
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

cyk zagar cyka cyk i mówi już niedługo cudne cycunie będą cyk

niezapominajka1987 - 25.02. -4
jusi84 28.02 -7
chiquitkaaa 06.03- 12
maluch311 - 11.03 - 18
margo50100 14.03 - 21
gawisz 19.03 - 26
ktopozna 20.03 -27
buziol04 - 20.03 - 27

JEŚLI KTÓRAŚ CHCE DOŁĄCZYĆ DO WYLICZANKI PROSZĘ DAĆ ZNAĆ BO MOGĘ PRZEOCZYĆ A NIE CHCĘ BY KTÓRAŚ BYŁA OMINIĘTA

Stary 2013-02-20, 10:36   #1723
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
nie wiem jaki mam rozmiar jeszcze, bo trochę na pewno zejdzie po opuchliźnie.. przed operacją miałam w biuście jakieś 83, teraz z pomiarów TŻ wychodzi 91, ale coś mi się nie wierzy
W każdym razie gratuluję i zazdroszczę, że Ty już po :P
W staniku, nawet takim szmacianym prezentują się ekstra, więc na pewno bedą super ekstra
Stary 2013-02-20, 10:50   #1724
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Dziewczyny mi dla odmiany w klinice kazali się prostować,jak da rade podnosić się samemu i kiedy poczuję się na siłach to umyć sobie włosy z zaznaczeniem że to nic złego kiedy fizyczny stan na to pozwala i tak samo w odwrotną stronę boli,ciężko ci nie rób na siłę.
Tutaj przewinęła się taka wypowiedź że inne ciut są zalecenia po implantach okrągłych i inne po anatomach,prawda to ?
chodzi mi właśnie o to podnoszenie rąk,czy po prostu zależy od doktora a nie wybranego implantu ?
przeczytałam coś takiego że po implantach anatomicznych nie wolno od razu łapek podnosić w górę tylko stopniowo z czasem zaś przy okrągłych mniejsze obostrzenia co do podnoszenia rąk/mycia głowy i takich czynności,proszę lepiej doinformowane o odpowiedź bo mnie to zainteresowało

ps. czytałam co pisałyście o stanikach,przewinęła się firma Freya wygooglowałam i faktycznie są bardzo ładne a przypadkiem w int. sklepie jako drugi towar wyskoczyła firma Gossard polecam sobie obejrzeć wyglądają naprawdę pięknie ja jestem zachwycona co prawda nie mam zielonego pojęcia jak się je nosi i jakiej są jakości ale wizualnie są super aż ręka świerzbi żeby coś sobie zamówić a tu klops przecież bez mierzenia się nie obejdzie.

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-02-20 o 10:55
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:59   #1725
ktopozna
Raczkowanie

noseknosek ślicznie wyglądają

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Więc jaka decyzja? O co pytałaś doktorka?
Zaczerpnęłam listę pytań od dziewczyn, tutaj z wątku. Dodałam swoje o noszenie, dźwiganie i na każde pytanie dostałam odpowiedź a większość już i tak wiedziałam, z tego co piszą dziewczyny

Cytat:
Ktopozna: To szybko W sensie jeszcze miesiąc (o ile się zdecydujesz na op) i będziesz miała piersi o jakich marzysz

Kwestia wyjaśnienia jednej sprawy i decyzja zapadnie. Ale ja chciałam szybko na co czekać jesli tylko pomyślne będzie zakończenie, to zaliczka popłynie jeszcze w tym tygodniu
Lekarz pokazał implanty, omówił co i jak, przymierzyłam stanik, na to koszulkę obcisłą, lekarz wkomponował mi tam wkładki i oglądałam, który rozmiar lepszy. Jak powiedziałam mężowi wieczorem, że przymierzył mi lekarz cycki, to prawie wpadł pod stół ze śmiechu
Przymierzał większe, ale już źle się czułam z takim rozmiarem, to było chyba 400. Pozostanę więc przy tych 370, Allerganach, bo te Silimedy jakoś mnie nie przekonują.
Stary 2013-02-20, 11:04   #1726
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
noseknosek ślicznie wyglądają

Zaczerpnęłam listę pytań od dziewczyn, tutaj z wątku. Dodałam swoje o noszenie, dźwiganie i na każde pytanie dostałam odpowiedź a większość już i tak wiedziałam, z tego co piszą dziewczyny

Kwestia wyjaśnienia jednej sprawy i decyzja zapadnie. Ale ja chciałam szybko na co czekać jesli tylko pomyślne będzie zakończenie, to zaliczka popłynie jeszcze w tym tygodniu
Lekarz pokazał implanty, omówił co i jak, przymierzyłam stanik, na to koszulkę obcisłą, lekarz wkomponował mi tam wkładki i oglądałam, który rozmiar lepszy. Jak powiedziałam mężowi wieczorem, że przymierzył mi lekarz cycki, to prawie wpadł pod stół ze śmiechu
Przymierzał większe, ale już źle się czułam z takim rozmiarem, to było chyba 400. Pozostanę więc przy tych 370, Allerganach, bo te Silimedy jakoś mnie nie przekonują.
a taki rozmiar implantu o ile Ci biust powiększy? Ile to rozmiarów w przeliczeniu na rozmiary stanikowe? Jakie masz teraz ogółem wymiary w biuście i pod?
Stary 2013-02-20, 11:05   #1727
majeczka1224
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ja mam tylke

Horo! tak Ty tez masz taka odleglosc od sutkow? juz myslalam ze jestem jedyna z takim rozstawemMoglabym zerknac na twoje cycuszki? ja tez mam zdjecia w galerii, ale jestem dopiero 2 miesiace od karmienia piersia, takze mysle ze sie jeszcze zmienia troszke.
Stary 2013-02-20, 11:12   #1728
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo! tak Ty tez masz taka odleglosc od sutkow? juz myslalam ze jestem jedyna z takim rozstawemMoglabym zerknac na twoje cycuszki? ja tez mam zdjecia w galerii, ale jestem dopiero 2 miesiace od karmienia piersia, takze mysle ze sie jeszcze zmienia troszke.
proszę
mam taką przerwę ...
ale u Ciebie biust jest duży, więc moze dlatego... bo jednak ciut się zawsze rozchodzi... gdybyś piersi ułożyla tak na wprost , to na bank będzie mniej niż 24 cm
u mnie przy plackach była aż tak ogromna odległość

Stary 2013-02-20, 11:13   #1729
Foamclene123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Dziewczyny mi dla odmiany w klinice kazali się prostować,jak da rade podnosić się samemu i kiedy poczuję się na siłach to umyć sobie włosy z zaznaczeniem że to nic złego kiedy fizyczny stan na to pozwala i tak samo w odwrotną stronę boli,ciężko ci nie rób na siłę.
Tutaj przewinęła się taka wypowiedź że inne ciut są zalecenia po implantach okrągłych i inne po anatomach,prawda to ?
chodzi mi właśnie o to podnoszenie rąk,czy po prostu zależy od doktora a nie wybranego implantu ?
przeczytałam coś takiego że po implantach anatomicznych nie wolno od razu łapek podnosić w górę tylko stopniowo z czasem zaś przy okrągłych mniejsze obostrzenia co do podnoszenia rąk/mycia głowy i takich czynności,proszę lepiej doinformowane o odpowiedź bo mnie to zainteresowało

ps. czytałam co pisałyście o stanikach,przewinęła się firma Freya wygooglowałam i faktycznie są bardzo ładne a przypadkiem w int. sklepie jako drugi towar wyskoczyła firma Gossard polecam sobie obejrzeć wyglądają naprawdę pięknie ja jestem zachwycona co prawda nie mam zielonego pojęcia jak się je nosi i jakiej są jakości ale wizualnie są super aż ręka świerzbi żeby coś sobie zamówić a tu klops przecież bez mierzenia się nie obejdzie.
Ja mogłam się prostować od razu, podnosić ręce ale się oszczędzałam chodziłam delikatnie zgarbiona i teraz mam za swoje. Czuję niesamowity ból mięśni podczas prostowania się jakbym miała zakwasy ;/ konsultowałam się z lekarzem powiedział to co Tobie, że jeżeli organizm pozwala to delikatnie się ruszać/prostować.

Jeżeli chodzi o implanty okrągłe/anatomiczne to w przypadku drugich jest ryzyko obrócenia się wkładki dlatego nalezy bardzo uważać, w zaleceniach ogólnych od lekarza mialam napisane że w jeśli chodzi o implanty okrągłe w staniku trzeba chodzić około miesiąca a przy anatomicznej wkladce co najmniej trzy.

Co do staników to zanim zdecydowąłam się na operacje postanowiłam powalczyć i bylam u profesjonalej brafitterki która dobrała mi śliczne staniki firmy właśnie Gossard ale nie polecam, miałam trzy wydawały się porządne ale po dwóch miesiącach np. odrywały się ramiączka, koronka zaczynała się pruc, bardzo wyciągały się w obwodzie, między miskami były małe ozdobne litery G które odpadly po tygodniu. Wcale nie chodziłam w nich bardzo często.
Stary 2013-02-20, 11:18   #1730
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
byłam widziałam, skomentowałam
gdybyś miała takie bezbiuście jak ja przed, to ta Twoja odleglość wynosiłaby ok. 18 - 19 cm (i tak musisz to widzieć)
ps. a piersi są bardzo blisko siebie, więc nie będzie problemu z implantami, nie będą bardzo na boki, bo po włożeniu piers pójdzie do góry i do przodu

Stary 2013-02-20, 11:20   #1731
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

cyk zagar cyka cyk i mówi już niedługo cudne cycunie będą cyk

niezapominajka1987 - 25.02. -4
balbinka020 25.02 - 4
jusi84 28.02 -7
chiquitkaaa 06.03- 12
maluch311 - 11.03 - 18
margo50100 14.03 - 21
gawisz 19.03 - 26
ktopozna 20.03 -27
buziol04 - 20.03 - 27

JEŚLI KTÓRAŚ CHCE DOŁĄCZYĆ DO WYLICZANKI PROSZĘ DAĆ ZNAĆ BO MOGĘ PRZEOCZYĆ A NIE CHCĘ BY KTÓRAŚ BYŁA OMINIĘTA

Stary 2013-02-20, 11:28   #1732
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
a taki rozmiar implantu o ile Ci biust powiększy? Ile to rozmiarów w przeliczeniu na rozmiary stanikowe? Jakie masz teraz ogółem wymiary w biuście i pod?
Ja teraz noszę 65C (ale te wypychane od środka). Lekarz powiedział, że zrobi mi ładne DD Pod biustem mam 67, a wyjściówkę w galerii, więc możesz zobaczyć. Jakbym miała powiedzieć jakie będzie biust, to mniej więcej taki: http://www.art-med.com.pl/images/art...0492739800.jpg
no może ciut większy.

Jusi, widzę, że już mnie dopisałaś a może to dobry znak

Edytowane przez ktopozna
Czas edycji: 2013-02-20 o 11:31
ktopozna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 11:33   #1733
majeczka1224
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
byłam widziałam, skomentowałam
gdybyś miała takie bezbiuście jak ja przed, to ta Twoja odleglość wynosiłaby ok. 18 - 19 cm (i tak musisz to widzieć)
ps. a piersi są bardzo blisko siebie, więc nie będzie problemu z implantami, nie będą bardzo na boki, bo po włożeniu piers pójdzie do góry i do przodu

Wlasnie bylam u Ciebie w albumie i nie moge uwierzyc wlasnym oczom!!! 4 dzieci i taka figura!!! teraz to mam jeszcze wiecej kompleksow, dziekuje bardzo a tak na powaznie to jestem w szoku ze z takiej malej wyjsciowki wyszly Ci takie balony ze zdjecia nie powiedzialaby ze mialas 24cm odleglosci od sutkow! Piekny biust, taki o jakim marze od dlugiego czasu
Stary 2013-02-20, 11:40   #1734
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie bylam u Ciebie w albumie i nie moge uwierzyc wlasnym oczom!!! 4 dzieci i taka figura!!! teraz to mam jeszcze wiecej kompleksow, dziekuje bardzo a tak na powaznie to jestem w szoku ze z takiej malej wyjsciowki wyszly Ci takie balony ze zdjecia nie powiedzialaby ze mialas 24cm odleglosci od sutkow! Piekny biust, taki o jakim marze od dlugiego czasu
do figury to mam jeszcze masę zastzreżeń, bo jestem dopiero pół roku po ostatnim porodzie, więc mam nad czym pracować - brzuch i boczki pozostawiają wiele do życzenia
ale do lata mam jeszcze trochę czasu

Stary 2013-02-20, 11:42   #1735
ktopozna
Raczkowanie

Horo, ja Cię proszę, Ty nas nie załamuj. Pół roku po ostatnim porodzie i masz zastrzeżenia?
Stary 2013-02-20, 11:43   #1736
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo, ja Cię proszę, Ty nas nie załamuj. Pół roku po ostatnim porodzie i masz zastrzeżenia?
no jasne... mogloby być lepiej

Stary 2013-02-20, 11:43   #1737
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Ja teraz noszę 65C (ale te wypychane od środka). Lekarz powiedział, że zrobi mi ładne DD Pod biustem mam 67, a wyjściówkę w galerii, więc możesz zobaczyć. Jakbym miała powiedzieć jakie będzie biust, to mniej więcej taki: http://www.art-med.com.pl/images/art...0492739800.jpg
no może ciut większy.
O no widzisz
Ja mam pod biustem 60(na głębokim wydechu)/63 (normalnie), a w biuście 74-76cm... i dobrze dopasowane staniki noszę 60D (bez push upów ani nie wypychane)... ale mam tragicznie małe piersi.... a te co pokazałaś na zdjęciu są superr mogłabym takie mieć :P właśnie na takim efekcie mi zalezy.. żeby maksymalnie duże były, ale przy zachowaniu jak najbardziej naturalnego efektu
Stary 2013-02-20, 11:51   #1738
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
O no widzisz
Ja mam pod biustem 60(na głębokim wydechu)/63 (normalnie), a w biuście 74-76cm... i dobrze dopasowane staniki noszę 60D (bez push upów ani nie wypychane)... ale mam tragicznie małe piersi.... a te co pokazałaś na zdjęciu są superr mogłabym takie mieć :P właśnie na takim efekcie mi zalezy.. żeby maksymalnie duże były, ale przy zachowaniu jak najbardziej naturalnego efektu
Właśnie widziałam wyjściówki Piękne, równe Wydaje mi się, że anatomiczne wyglądałyby slicznie
Stary 2013-02-20, 12:07   #1739
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Właśnie widziałam wyjściówki Piękne, równe Wydaje mi się, że anatomiczne wyglądałyby slicznie
Ojooj Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa, ale muszę (niestety) zaprzeczyć aby były równe.. mam asymetrię i strasznie mało tej "wyjściówki"..

Dopóki nie zrobiłam zdjęć, to myślałam, że mam owszem mały ledwo widoczny biust, ale ze nie jest z nim tak źle jakby mi się mogło wydawać.. a wczoraj cyknęłam te fotki i jak zobaczyłam to się prawie popłakałam bo dotarło do mnie jak tragicznie wyglądam :P

Myślę o anatomach, bo z tego co dziewczyny piszą, dają chyba najbardziej naturalny efekt, a na takim mi właśnie zależy. Ale oczywiście zdam się na lekarza i jego opinię.
Stary 2013-02-20, 12:09   #1740
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

ale nam świeżynek doszło fajnie pomału marzec nam się w przyszłych cycolinkach wypełnia

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości