Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-20, 14:27   #448
KarolinaPW
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
ojjj

Karola ja mam ten komfort że niedaleko mieszka moja babcia która tak uwielbia Oskara że ciągle mnie wygania na jakieś zakupy żeby tylko z nim posiedzieć ostatnio mi powiedziała że dzięki temu że z nim zostaje czuje się jeszcze komuś potrzebna. A mały babcię wprost uwielbia, ona cały czas nad nim skacze,bawi się,czyta więc jak tylko ją zobaczy jest uśmiech od ucha do ucha
Chętnie zostałabym na parę godzin z M. żebyś mogła się gdzieś wyrwać,tylko gdyby nie dzieliła nas caaała Warszawa
Super sytuacja, że masz taką pomoc i babcia szczęśliwa i Oskarek- rewelacja. Ja tu jestem sama jak palec w du.pie
Dzięki za ofertę opieki nad M. ale rzeczywiście odległość nas dzieląca jest za duża ze dwie godziny bym jechała
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Byliśmy na kontroli

Synek jest czysty ale kaszel i katar może mieć jeszcze z tydzien, jak nie ma temperatury to nie mam mu nic dawać.

Za to ja dostałam antybiotyk i skierowanie na prześwietlenie płuc...
Współczuję...
Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Za dwa tygodnie.
Super! Chyba nawet kiedyś wrzucałaś fotkę?
Nom bo się czaiłam na niego od roku, a teraz jest w promocji więc już się nie wahałam
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
O tysiąc razy bardziej uroczo wygląda jak sama usiądzie niż jak ją posadzę
Ślicznotka
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Co dziś macie na obiad? U nas banalnie: pomidorowa z makaronem i naleśniki z takim smarowidłem, uwielbiam je.

Karolina piękny ten czajnik
Mam zrobioną sałatkę z kaszy gryczanej i tuńczyka i już jej nawet pojadłam, ale tak łyso na obiad, więc chyba warzywka na patelnię sobie trzasnę i pierś z kuraka

Dzięki
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
bez mięska? u nas by nie przeszło
(i to bardziej ze względu na mnie, niż na małża - dla mnie posiłek bez mięsa to najwyżej przekąska, nie posiłek )
My mamy dziś takie bakłażany
tyle powiem
Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Zamówiłam:
Świnka Peppa Zabawy w Wielkie Sprawy 10 Wróżka ...
Na budowie. Dotknij i poczuj - praca zbiorowa
Świnka Peppa Zabawy w wielkie sprawy 18 W biurz...
Bajki na dobranoc
Świnka Peppa Kiedy spada gwiazda
365 opowieści na dobranoc - Opracowanie zbiorowe
Pociąg. Dotknij i poczuj - praca zbiorowa
Świnka Peppa 7 Zabawy w Wielkie Sprawy Zęby pan...
Świnka Peppa zabawy w wielkie sprawy Nocowanie ...
Księga dźwięków - Bravi Soledad

To Wasze usypianie dzieci dźwiękami suszarki ciągle mnie zaskakuje. Jak suszę włosy, to młoda po prostu patrzy, co robię, a jak odkurzam, to czasem robi UuuUuuUuu i nie wyobrażam sobie usypiania jej w ten sposób.

Karolina - Twój post o spacerkach Marcinka też widziałam.
Moja zaczęła wysoko podnosić się na brzuszku jak musiała być wyżej i kręcić głową, żeby śledzić każdy mój ruch, a raczkować, jak na końcu trasy położyłam jej moją torebkę. Myślę, że gdyby miała motywację, to ruszyłaby kilka dni wcześniej. Jasne, że dziecko nie zacznie biegać dlatego, że mu uciekniemy, ale każde spróbuje zbliżyć się do mamy... a jak trochę podrośnie, to oczywiście tej mamie uciec.
Fajne zakupy

Mój się ostatnio zaczął bać odkurzacza a wcześniej nawet usypiał przy nim, teraz ryczy jak odkurzam, pralki też się wystraszył. Wrażliwiec się zrobił

M. nie szuka mnie wzrokiem, bawi się sam i sam się soba zajmuje, jak go zawołam to podnosi głowkę patrzy uśmiecha się po czym wraca do swoich "zajęć"
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora