![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A kiedy następne podejście? Cytat:
Cytat:
![]() My też mamy kubek MAM ale młody go tylko memla ![]() Zostań przy wodzie bo najzdrowsza. Kranówa przegotowana jest ok. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i namówiłam męża na to żeby mi raz towarzyszył. Myślałam, że ja jestem pokraczna. Ale to co on wyprawiał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() Nie wiem o co biega, ale mam nadzieję, że ten śnieg od wczoraj to tylko taki akcent na zakończenie zimy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Wiktoria oglądałam pogodę długoterminową - no ale wiadomo że z nią różnie bywa - to u mnie 5. marca ma być 11 stopni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A to moje dwa chłopaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#427 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mamcia bidulko trzymajcie się tam ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- ![]() ja też chcę wiosnę!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiedziałam że zwierz okaże się lepszym motywatorem niż jakaś tam kula hula ![]() wczoraj Emil bardzo chciał dotknął piesa leżącego blisko ![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy na kontroli
Synek jest czysty ale kaszel i katar może mieć jeszcze z tydzien, jak nie ma temperatury to nie mam mu nic dawać. Za to ja dostałam antybiotyk i skierowanie na prześwietlenie płuc...
#430 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziękujemy ![]() Załóżmy partię - chcących wiosny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zwierzak to zwierzak ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To właśnie u niego wydałam tylko w tym miesiącu 250zł ![]() I polecam najserdeczniej - ostatnie zamówienie składałam w czwartek około 14. W piątek, po niecałej dobie, już u mnie było ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co Ci małż poradził na bóle stawów, bo pamiętam, że miałaś się spytać? Chciałam żeby mój mi kupił jakiś suplement na stawy- coś z kolagenem albo glukozaminą a on kupił maść z ibuprofenem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cudni obaj ![]() Cytat:
![]() Super zakupy ![]() Ach jak chciałbym się wypuścić do galerii ale nie mam jak... co do pogrubionego to matce też się coś należy, mały przeżyje bez prezentu ![]() Do mnie dziś doszedł niekapek MAM i paczka bodziaków z all dla małego a "dla mnie" czajnik o którym od dawna marzyłam ![]()
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" ![]() Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2013-02-20 o 12:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Karola ja mam ten komfort że niedaleko mieszka moja babcia która tak uwielbia Oskara że ciągle mnie wygania na jakieś zakupy żeby tylko z nim posiedzieć ![]() ![]() Chętnie zostałabym na parę godzin z M. żebyś mogła się gdzieś wyrwać,tylko gdyby nie dzieliła nas caaała Warszawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | ||||
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() no oby to były zęby i oby szybko wyszły ![]() Luśka teraz odespała i szaleje, nic jej nie jest. Gorączki brak Cytat:
![]() pierwszy to http://www.malopolski.com.pl/dziecie...ysia-kapielowe to jest książeczka do kąpieli, młoda się nią bardzo chętnie bawi w wanience. Druga to http://ksiegarnia.pwn.pl/produkt/172...straganie.html ona jest wykonana z gąbki, więc Lu może z nią robić co chce ![]() Poza tym do czytania małej bardzo fajne są te książeczki: http://www.zielonasowa.pl/wyszukiwar...szkowo&dzial=0 mamy całą serię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() z tego co mi mała dała zajrzeć to chyba coś się zaczyna dziać w miejscu prawej dolnej jedynki. Ale nie jestem pewna Do tego Lu ciągle sobie jeździ językiem po dziąsłach, wystawia odrobinę koniuszek i trzyma na dziąsełkach itp. A w nocy jak się budziła z takim rykiem to po posmarowaniu dentinoxem wyciszała się i szła spać dalej Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawa za wstawanie ![]()
![]() |
#435 | |||
Zakorzenienie
|
Wreszcie zrobiła sobie drzemkę
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
My po spacerze, mała pospała i jest łatwiejsza.
Co dziś macie na obiad? U nas banalnie: pomidorowa z makaronem i naleśniki z takim smarowidłem, uwielbiam je. Karolina piękny ten czajnik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() taak,taka babcia to skarb ![]() ![]() ja też uwielbiam,mam 2 pary i nic a nic się nie niszczą,teraz mam ochotę na jakieś kolorowe ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Linka jak oczko? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() (i to bardziej ze względu na mnie, niż na małża - dla mnie posiłek bez mięsa to najwyżej przekąska, nie posiłek ![]() My mamy dziś takie bakłażany ![]() Karolka, dzięki za cynk o akcji w Rossmannie! Kupiłam dwa smoczki z łańcuszkami, butelkę i smoczki do niej ![]() ![]() Obiad dojdzie, to POKAżę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
lubię seler naciowy
![]() a oczko (dzięki ze pytasz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dep wiesz że Twoje ciasto cynamonowe to teraz jedno z moich ulubionych? A ciasta które lubię mogę policzyć na palcach jednej ręki: to, piernik babci Maćka, orzechowe ciasto mojej cioci no i jeszcze jakimś dobrym sernikiem nie pogardzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dodaję pierś usmażoną,ananasa,kukurydz ę,odrobinę pora i sera żółtego i jogurt naturalny. Dobrze,że z oczkiem lepiej,może zakończy się tylko na tym zabiegu ![]() Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2013-02-20 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż dałby radę bez mięsa ale mój ojciec chyba by po 3 dniach umarł ![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
s lodkie chlopaki!!! moja nie siedzi jeszcze sanma dosc ze leci do przodu i ciagnie za skarpety to jeszcze sie prezy do stania i wcale siedzic nie chce
![]() noa co nie dobrze?/ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- na spacerze nas wy☠☠☠☠zilo ![]()
#446 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas pobudka z płaczem i obwiniam cebulę ze słoiczka (gazy ![]() Zamówiłam: Świnka Peppa Zabawy w Wielkie Sprawy 10 Wróżka ... Na budowie. Dotknij i poczuj - praca zbiorowa Świnka Peppa Zabawy w wielkie sprawy 18 W biurz... Bajki na dobranoc Świnka Peppa Kiedy spada gwiazda 365 opowieści na dobranoc - Opracowanie zbiorowe Pociąg. Dotknij i poczuj - praca zbiorowa Świnka Peppa 7 Zabawy w Wielkie Sprawy Zęby pan... Świnka Peppa zabawy w wielkie sprawy Nocowanie ... Księga dźwięków - Bravi Soledad Większość książeczek za kilka zł, ale z przesyłką stówka poszła. Dep, Blue - ![]() Mandi - ![]() Widzę drobną zmianę w podpisie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Amelce dodatkowy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karolina - Twój post o spacerkach Marcinka też widziałam. Moja zaczęła wysoko podnosić się na brzuszku jak musiała być wyżej i kręcić głową, żeby śledzić każdy mój ruch, a raczkować, jak na końcu trasy położyłam jej moją torebkę. Myślę, że gdyby miała motywację, to ruszyłaby kilka dni wcześniej. Jasne, że dziecko nie zacznie biegać dlatego, że mu uciekniemy, ale każde spróbuje zbliżyć się do mamy... a jak trochę podrośnie, to oczywiście tej mamie uciec. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-02-20 o 14:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna ta Twoja sałatka ja wszystkie warzywa uznaję za niskokaloryczne ![]() Dep obiad niby bezmięsny ale jednak zupa jest na wołowinie. Takze nie do końca. A bez mięsa mogłabym żyć. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Masz rację taka sytuacja też jest możliwa. Ale to chyba będzie taki mini katar? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za ofertę opieki nad M. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nom ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój się ostatnio zaczął bać odkurzacza ![]() ![]() M. nie szuka mnie wzrokiem, bawi się sam i sam się soba zajmuje, jak go zawołam to podnosi głowkę patrzy uśmiecha się po czym wraca do swoich "zajęć" ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam, że pisałaś o czajniku kilka miesięcy temu. *** Jak zaczynałam smarować dziąsła ok. 3 miesiąca, to Dentinox pomagał, a Calgel prawie wcale, więc go odłożyłam, a teraz (jak już mamy pierwszy ząbek, a drugiego spodziewam się w ciągu dwóch tygodni) mam wrażenie, że Calgel szybciej pozwala jej zjeść, albo zasnąć. Może Dentinox działa gorzej, bo się do niego przyzwyczaiła, a może był dobry na innym etapie ząbkowania. W każdym razie polecam wszystkim sprawdzenie, czy inny żel nie pomoże bardziej, niż stosowany do tej pory. Agunia - jak Lu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
ale boli mnie brzuch i kregoslup
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.