2013-02-23, 08:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
ufff... zrzuciłam fotki, ale już muszę uciekać..
Justi, wieczorkiem podam Ci jak robię sos, albo za chwilkę z telefonu napiszę
Wszystkie dzisiejsze lumpkowe zakupy wyniosły mnie 30 zł 
później dokładnie popodpisuję, bo już muszę wychodzić
1. 2x koszulka polo- 4zł za sztukę
2. body-2zł, rampers-4zł
3. sweterek 5zł, brązowe spodnie 3zł, szare spodnie 6zł
4. kaftanik 2zł
|

Cytat:
Napisane przez anoxee
|
Prawda, prawda 
Cytat:
Napisane przez Aaś
To ja się witam z oddzialu :-(
Lezymy z dziewczynami na patologii bo pecherz się uwypuklil i boją się że wody mogą mi za szybko odejść.... Od 13 już miałam 2 razy ktg i zastrzyk z czegos tam na przyspieszenie wzrostu płuc.
Ogólnie czujemy się dobrze  dziewczyny chyba się niczym nie przejely bo nadal hasaja jak szalone 
Nie wiadomo jak długo zostane...czarny scenariusz jest taki że już do końca:-(
|
Kochana, będzie dobrze. Poobserwują Ciebie i pewnie wszystko będzie oki (musi być oki- ) i wypuszczą Was do domku! 
Cytat:
Napisane przez kalka
Boże to ile ty masz lat???????
|
Cytat:
Napisane przez karolina2121
Też mnie to zaintrygowało... uczennica... teraz ma 40 lat
|
Cytat:
Napisane przez candace1
Jak on ajest powiedzmy wykładowcą na uniwerku to raczej może mieć uczennice i uczniów w naprawdę róznym wieku a sama może mieć 20 parę  W kazdym badz razie - spokojnie może mieć poniżej 30stu 
|
Kochane, ja mam 27 lat, uczę w policealnej. Najmłodsza moja uczennica jest po maturze, najstarsza po 50-tce 
Cytat:
Napisane przez vil84
wróciłam zakorkowana  chociaż lekarz stwierdził że on mi gwarancji na to nie daje bo mam tak dużą czynność skurczową macicy (jak leżałam na fotelu co co chwile były skurcze) że pessar może po prostu zostać wypchnięty ... no ale że lepiej jakoś się mimo wszystko zabezpieczyć niż nic nie robić. i jeszcze okazało się że szyjka bardzo krótka, z rozwarciem, i mówi że w sumie w ostatniej chwili mi to zakłada bo potem nie miałby już na czym  i pochwalił mnie że taka dzielna byłam że nawet nie pisnęłam przy zakładaniu 
|

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Szprotka w policealnej pracuje 
|
|
|
|