Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wymienię LUTY - The Body Shop, MAC, podkłady Bourjois, lakiery Essence
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-23, 15:32   #1
Rvda88
Zadomowienie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

Wymienię LUTY - The Body Shop, MAC, podkłady Bourjois, lakiery Essence

Zasady:
  1. Jestem nowa na targowisku, więc mogę czegoś nie ogarniać od razu, proszę o wyrozumiałość
  2. Napisz konkretnie, co Ci się u mnie podoba, będzie mi łatwiej wybrać coś u Ciebie.
  3. W pierwszej kolejności szukam rzeczy z listy życzeń.
  4. Wymienię rzecz za rzecz o podobnej wartości lub ewentualnie kilka za jedną.
  5. Masz pewność, że rzecz będzie dobrze zapakowana i sprawnie wysłana – lata doświadczeń na All
  6. Chętnie wymienię się osobiście w Poznaniu.
  7. Nie wymieniam się za ciuchy, dodatki itd.!
Kolorem szarym zaznaczam rzeczy będące w trakcie negocjacji, ale wciąż u mnie, można pytać.

Nowych właścicielek szukają:

1. Podkład Bourjois, Healthy mix serum, kolor Vanille clair/Light vanila nr 51 – użyty 2 razy (nie ma)
  2. Kompakt Bourjois, Bio detox organic, kolor Vanille clair/Light vanila nr 51 – uzyty 3-4 razy(oba podkłady kupione 3 miesiące temu, to jednak nie mój kolor, nawet na zimę, dlatego przestałam ich używać po tych paru razach)
  3. Krem BB Garnier – 02 Light – na zdjęciu kreską zaznaczyłam, ile kremu jest w tubce; minimalne zuzycie
  4. Cienie do ekspresowego nałożenia, Sephora Express color, kolor 01 dark.light grey -NOWE, zafoliowane
  5. Sztuczne rzęsy MAC – kosztowały 55 zł i miałam je założone raz do sesji ślubnej; makijażystka MAC-a, która mnie malowała, mówiła, że spokojnie da się je założyć z 10 razy; wstawiam rzęsy z naszej sesji foto (nie ma)
  6. Lakier Essence z limitki Breaking down – kolor Alice had a vision (malowałam nim paznokcie 2 razy)
  7. Lakier Essence z limitki Breaking down – kolor A piece od forever (malowałam nim paznokcie 1 raz)
  8. Masło The Body Shop – macadamia, 200 ml, NOWE, zafoliowane (wymienię najlepiej za inne NOWE, nieotwierane masło TBS lub za inną fajną, konkretną rzecz - wymieniam, bo mąż kupił mi 2 takie same masła, a mnie już po pierwszym opakowaniu znudził się zapach :P) (nie ma)
  9. Balsam The Body Shop z serii Chocomania – 250 ml, z pompką, 2 razy aplikowane tyle, by posmarować dłonie, niemal pełny (nie ma)
  10. Mini prostownica Topshop w groszki – w idealnym stanie (kosztowała 10 funtów i kupiłam ją w Londynie w akcie desperacji, kiedy mój sprzęt się zepsuł i parę razy prostowałam nią tylko grzywkę, więc jest jak nowa. Potrzebna brytyjska przejściówka, oddaję wraz z etui)

Przygarnę (nowe produkty lub w opakowaniach z pompką, hermetycznych):
  • The Body Shop (masła, balsamy, produkty do włosów...)
  • L'occitane (masło shea, masło kokosowe, kremy do rąk...)
  • kosmetyki do twarzy (pudry, podkłady, fix-y itp.) MAC
  • kosmetyki Benefit (lubię ładne opakowania )
  • perfumy (mogą być częściowo zużyte, ale muszą być na 100% oryginalne i w pierwotnych opakowaniach - Dsquared2 z serii "She Wood", Juicy Couture, Gucci "Rush", Chloe z serii "Chloe")
  • Alverde (kosmetyki do włosów)
  • chętnie wypróbuję coś z Lush'a
  • paletki Sleek (Au Naturel, Oh so special, ew. Storm)
  • świece Yankee Candle, mogą być też nadpalone
  • Nie wymieniam się za ciuchy, dodatki itd.!
Zapraszam
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  podklady.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  69,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Bourjois_HEALTHY_MIX_Serum.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  27,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Bourjois-New-BIO-Détox-Organic-Powder.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  22,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć