|
Zadomowienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię LUTY - The Body Shop, MAC, podkłady Bourjois, lakiery Essence
Zasady:
- Jestem nowa na targowisku, więc mogę czegoś nie ogarniać od razu, proszę o wyrozumiałość

- Napisz konkretnie, co Ci się u mnie podoba, będzie mi łatwiej wybrać coś u Ciebie.
- W pierwszej kolejności szukam rzeczy z listy życzeń.
- Wymienię rzecz za rzecz o podobnej wartości lub ewentualnie kilka za jedną.
- Masz pewność, że rzecz będzie dobrze zapakowana i sprawnie wysłana – lata doświadczeń na All

- Chętnie wymienię się osobiście w Poznaniu.
- Nie wymieniam się za ciuchy, dodatki itd.!
Kolorem szarym zaznaczam rzeczy będące w trakcie negocjacji, ale wciąż u mnie, można pytać.
Nowych właścicielek szukają:
- Podkład Bourjois, Healthy mix serum, kolor Vanille clair/Light vanila nr 51 – użyty 2 razy (nie ma)
- Kompakt Bourjois, Bio detox organic, kolor Vanille clair/Light vanila nr 51 – uzyty 3-4 razy(oba podkłady kupione 3 miesiące temu, to jednak nie mój kolor, nawet na zimę, dlatego przestałam ich używać po tych paru razach)
- Krem BB Garnier – 02 Light – na zdjęciu kreską zaznaczyłam, ile kremu jest w tubce; minimalne zuzycie
- Cienie do ekspresowego nałożenia, Sephora Express color, kolor 01 dark.light grey -NOWE, zafoliowane
- Sztuczne rzęsy MAC – kosztowały 55 zł i miałam je założone raz do sesji ślubnej; makijażystka MAC-a, która mnie malowała, mówiła, że spokojnie da się je założyć z 10 razy; wstawiam rzęsy z naszej sesji foto (nie ma)
- Lakier Essence z limitki Breaking down – kolor Alice had a vision (malowałam nim paznokcie 2 razy)
- Lakier Essence z limitki Breaking down – kolor A piece od forever (malowałam nim paznokcie 1 raz)
- Masło The Body Shop – macadamia, 200 ml, NOWE, zafoliowane (wymienię najlepiej za inne NOWE, nieotwierane masło TBS lub za inną fajną, konkretną rzecz - wymieniam, bo mąż kupił mi 2 takie same masła, a mnie już po pierwszym opakowaniu znudził się zapach :P) (nie ma)
- Balsam The Body Shop z serii Chocomania – 250 ml, z pompką, 2 razy aplikowane tyle, by posmarować dłonie, niemal pełny (nie ma)
- Mini prostownica Topshop w groszki – w idealnym stanie (kosztowała 10 funtów i kupiłam ją w Londynie w akcie desperacji, kiedy mój sprzęt się zepsuł i parę razy prostowałam nią tylko grzywkę, więc jest jak nowa. Potrzebna brytyjska przejściówka, oddaję wraz z etui)
Przygarnę (nowe produkty lub w opakowaniach z pompką, hermetycznych):
- The Body Shop (masła, balsamy, produkty do włosów...)
- L'occitane (masło shea, masło kokosowe, kremy do rąk...)
- kosmetyki do twarzy (pudry, podkłady, fix-y itp.) MAC
- kosmetyki Benefit (lubię ładne opakowania
)
- perfumy (mogą być częściowo zużyte, ale muszą być na 100% oryginalne i w pierwotnych opakowaniach - Dsquared2 z serii "She Wood", Juicy Couture, Gucci "Rush", Chloe z serii "Chloe")
- Alverde (kosmetyki do włosów)
- chętnie wypróbuję coś z Lush'a
- paletki Sleek (Au Naturel, Oh so special, ew. Storm)
- świece Yankee Candle, mogą być też nadpalone

- Nie wymieniam się za ciuchy, dodatki itd.!
Zapraszam
Edytowane przez Rvda88
Czas edycji: 2013-03-18 o 19:04
|