Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 19:34   #1344
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
hej Gadulińce!!

boszszsz... kilka dni mnie nie było, a tu nie dość, że nowa część, to już w niej nagadałyście ponad 1200 postów... ale mam nadrabiania...

w dużym skrócie napiszę co przez te parę dni się działo:
1. moje zapalenie płuc na szczęście odpuściło , jednak rzuciło mi się na uszy i jestem w 3/4 głucha... ale nie narzekam, to już jest tzw. pikuś
2. w czwartek byłam na badaniach - glukoza mi się ukłoniła... wyniki wyszły OK, bo w I teście 63, w drugim 135 przy normie 140 a cytryna była nieoceniona - z cytrynką glukoza jest nawet smaczna
3. wizyta u gina przeniosła się na poniedziałek 25.02 ze względu na zapalenie płuc
4. wczoraj już czułam się na tyle na siłach, że zabrałam się za prasowanie ubranek Jaśka... zaczęłam ok. 11, skończyłam po 20 (oczywiście z przerwami, bo mi kręgosłup wysiadał) no i padłam na pysk... jak małż przyjechał z pracy o 23, to tylko się przywitał, usłyszał ode mnie wymowne "mhmmmm" i dał sobie spokój z budzeniem mnie, bo i tak wiedział, że nic nie wskóra rzeczywiście to prasowanie dało mi w doopę, ale jestem z siebie dumna, że dałam radę wszystko skończyć... małż ma zapowiedziane, że nie prasuję przez najbliższy rok, więc musi sobie radzić sam
5. Jasiek rozrabia codziennie jak pijany zając, więc chyba będzie mały wariot jak się urodzi
6. no i witamy się w 25 tygodniu

no, to tyle u mnie a ja spróbuję Was trochę nadrobić i mam nadzieję, że do północy skończę
Super, że już lepiej się czujesz!
za ruchliwego maluszka i 25 tc!

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
kurcze no to w sumie fajnie a możecie mi pomóc wybrać jeszcze kolor bo sie sprzeczamy z TŻ a powiedziałam, że pomożecie nam rozstrzygnąć
http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-memo-...046946247.html

308 czy 326???
Mi się bardziej podoba 308, ale fakt chyba lepiej, żeby pod dupką dziecko miało ciemniejszy materiał

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja dziś po obiedzie myślałam, że się poryczę z bólu, taki ucisk czuję i tylko na boku mogę leżeć po obiedzie a wcale nie dużo zjadłam...
Ja też zauważyłam, że mi "lżej" jak leżę po jedzeniu na boku...

----

Wózek odebrany Podobno jest w super stanie, ale ocenie to sama, tylko nie wiem kiedy i jak go odbierzemy od kuzynki

Zgaga mnie cholernie męczy od popołudnia... Masakra! Kudłaty będzie ten nasz Kubuś (podobno jak mocno męczy zgaga, to dziecku rosną włosy)

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora