2013-02-25, 16:44
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez maarchewka
jaby mi było malo roboty to jeszcze sobie zafundowałam czyszczenie piekarnika.. ehh margaryna mi wybuchła w mikrofali (mam mikrofalówke z piekarnikiem połączoną)...
|
oja, a co margaryna robiła w mikrofali?
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Nawet nie będę linka otwierać.... Już i tak za dużo się w głowie rodzi, nie ma co tego jeszcze karmić...
No rzeczywiście nie często mu się ostatnio zdarzało 
Ale wkurzył mnie bo jedną z rzeczy jaką chcemy sprzedać jest gitara akustyczna. Wziął ją dziś do ręki i coś zaczął brzdąkać i poszła mu struna. To co zrobił, zdjął wszystkie struny  bo i tak ktoś je będzie musiał wymienić... No ale mimo wszystko taki potencjalny kupiec mógł jeszcze chcieć sobie strunkę nastroić i posłuchać jak gitara brzmi... Ale na to już mój mądry mąż nie wpadł. Do tego nie potrafi się przyznać, że głupio zrobił  No nic, wracam do literek, dobrze mi robią...
|
bardzo dobrze, że nie otwierasz. też bym nie otwierała, ale znam (nie osobiście, a z Internetu) tatę i jego twórczość i jakoś mnie tak tknęło.
dziergaj tam, dziergaj, zapomnij mężowi, nie warto 
Cytat:
Napisane przez Lublana
ja też  a przecież z ogrodu botanicznego jest blisko nad Wisłę, tyle co do Galerii Kazimierz  wiadomo, że zależy też jak kto pojmuje odległości  dla wszystko w promieniu 30-40 minutowego spaceru jest blisko  do ogrodu botanicznego mam jakieś 20 minut pieszo, ciekawe ile z wózkiem 
|
ja też chyba 20 min do OB z Mogilskiej? lubię chodzić więc jak już wyjdę na spacer to napewno nie na 30 min
|