Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 16:44   #2015
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
jaby mi było malo roboty to jeszcze sobie zafundowałam czyszczenie piekarnika.. ehh margaryna mi wybuchła w mikrofali (mam mikrofalówke z piekarnikiem połączoną)...
oja, a co margaryna robiła w mikrofali?

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Nawet nie będę linka otwierać.... Już i tak za dużo się w głowie rodzi, nie ma co tego jeszcze karmić...

No rzeczywiście nie często mu się ostatnio zdarzało
Ale wkurzył mnie bo jedną z rzeczy jaką chcemy sprzedać jest gitara akustyczna. Wziął ją dziś do ręki i coś zaczął brzdąkać i poszła mu struna. To co zrobił, zdjął wszystkie struny bo i tak ktoś je będzie musiał wymienić... No ale mimo wszystko taki potencjalny kupiec mógł jeszcze chcieć sobie strunkę nastroić i posłuchać jak gitara brzmi... Ale na to już mój mądry mąż nie wpadł. Do tego nie potrafi się przyznać, że głupio zrobił No nic, wracam do literek, dobrze mi robią...
bardzo dobrze, że nie otwierasz. też bym nie otwierała, ale znam (nie osobiście, a z Internetu) tatę i jego twórczość i jakoś mnie tak tknęło.

dziergaj tam, dziergaj, zapomnij mężowi, nie warto

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
ja teża przecież z ogrodu botanicznego jest blisko nad Wisłę, tyle co do Galerii Kazimierzwiadomo, że zależy też jak kto pojmuje odległościdla wszystko w promieniu 30-40 minutowego spaceru jest bliskodo ogrodu botanicznego mam jakieś 20 minut pieszo, ciekawe ile z wózkiem
ja też chyba 20 min do OB z Mogilskiej? lubię chodzić więc jak już wyjdę na spacer to napewno nie na 30 min