Nadrobiłam

znowu dużo stron było

ja mam taki sposób jak (chyba to napisała) Justi, że czasem nadrabiam jednym okiem, tzn. jak coś mnie zainteresuje to czytam uważnie, a jak coś mnie nie interesuje to pobieżnie.
Mnie np. jak dotąd nie interesowały kwestię wózków ani ciuszków dla malucha (im bliżej porodu tym się tym bardziej interesuje), to czytałam co drugie zdanie.
Jestem tego samego zdania co Ash, że to forum służy przyjemności, a nie wymienianiu się informacjami, bo informacje zawsze można sobie znaleźć w necie na innych stronach, jak są potrzebne.
Justyna wszystkiego najlepszego!
banka ja też się zbieram do dentysty... i super brzusio

nawet wydaje mi się, że widać jak Twój mały lokator się rozpycha, no ale może mi się to tylko wydaje.
A, i wiecie co? najbardziej lubię jak na naszym forum jest jakaś ciekawa dyskusja a wręcz kłótnia

robi się ciekawie i można poznać różne zdania. Ale widzę, że jednak staracie się nikogo nie urazić i niektóre zdania są wyrażane bardzo "oględne"... ja bym czasem coś dosadniej napisała
Byłam dziś po wynik posiewu - mam jakieś bakterie, ale nie wiadomo jakie (tzw. baktureria bezobjawowa), tego się nie leczy ogólnie, ale w ciąży tak. Pojutrze idę do internisty po jakiś lek na to.
Poza tym byłam w bibliotece, zrobiłam sobie spacer jakieś 2 km i już się zmęczyłam

miałam wracać pieszo, ale wróciłam autobusem.
No i miałam dziś niewiarygodną przygodę, aż dziwnie mi o tym pisać, ale może się podzielę - pisałam że mam blok w remoncie obok. Dziś myłam sobie naczynia, patrzę przez okno, a tam robotnik na balkonie grzebie sobie w rozporku. Pomyślałam: może mu się sikać chce, a nie chce mu się iść do toi toja. Ale nie...
on sobie zaczął robić dobrze 
szybko się zmyłam ze stanowiska myjącego i wróciłam po 15 minutach, jak już wrócił do swojej normalnej pracy... masakra