Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-26, 07:00   #4394
sandra23s
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
próbowałam wczoraj dać z 3 niekapków i też nic, ryk jeszcze większy. Ze zwykłego sie boję, ona za mała jest i ma tendencje do dławienia się zbyt dużym łykiem..

tak sie właśnie to u nas zaczęło, to już trwa odkąd dostałą pierwszy raz obiadek/deserek. Z tym, ze było to przejściowe, jeden dzień fochów na butelkę, później spokój, a teraz od kilku dobrych dni jest tak non stop ząbek jej idzie na dole - widać go, smaruję jej żelem, ale czy to byłaby przyczyna

no włąśnei z każdym kolejnym dniem zaczynam w to wątpić...a jak już jej tak zostanie? tż mi wcozrja powiedział, zebym już lepiej poszła do pracy (od 2 marca będę na 6 tyg. urlopie) teraz, to sie moze uspokoję...juz to widzę, zostawię 2 dzieci a pójdę do całej chmary

Mała nadal śpi, za niedługo będzie 12 godzin bez jedzenia
moze bycalbo może uszko ją boli

dzien dobry

nie wyspalam sie.do 2 siedziłam a przed 7 wstalam.pije kawe i jedziemy do kliniki.stresa mam

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora