2013-02-27, 14:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez axella
dokładnie, też jestem zdania bo musi spróbować wszystkiego.
no bo sorry, jeśli będziesz mówić "czipsy są niedobre i ble" i mu ich nie dasz WCALE(tak jak oni zalecają) i nagle idzie do szkoły i ktoś mu daje takiego przyprawionego, smacznego jak by nie było czipsa to powie,że mama kłamczuch i na własną rękę będzie wcinać takie rzeczy.. i wtedy będzie źle..
moim zdaniem-wszystko z umiarem 
|
No okeej ale nie powiesz mi, że dwulatek powinien już te chipsy jeść? Bo jak ja widzę syna znajomych, który codziennie je chipsy paprykowe, jakieś żelki itd. to mnie cholera bierze 
Cytat:
Napisane przez humpback
a to mnie to nieszczególnie rusza. zgadzam się że główne posiłki przy stole itd. ale przekąski spokojnie można przegryzać w trakcie zabawy. ja jak przegryzam coś w pracy, to zawsze zajęta czymś innym a nie skupiam się w 100% na jedzeniu. takie skupienie to mam tylko przy śniadaniu i obiedzie i od dziecka też nie będę wymagać skupienia przy każdym posiłku 
|
Ja będę się starała jak Axella - żeby posiłek był posiłkiem i żeby dziecko wiedziało, że je
Będzie wymyślało - jeść nie musi, nie znam dziecka, które by umarło z głodu Biegać z łyżką nie mam zamiaru
Cytat:
Napisane przez vil84
heh... mój ostatni spacer to był 40minutowy na początku stycznia ... skończyło się takimi skurczami że więcej nie powtarzałam już tego ... moje "wyjścia" to do samochodu i lekarza ... też nie wiem jak to będzie później  a najgorsze że sprzedałam orbiterek bo był stary i skrzypiał ... muszę kupić nowy i po porodzie ćwiczyć, bo mięśni już prawie nie mam ;/
tylko że nikt mi na raty nie da bez historii kredytowej 
|
A ja pierwsze raty dostałam bez problemu w Lukasie 
Cytat:
Napisane przez karolina2121
Wczoraj przeżyłam traumę... wchodzę na wagę, a tam 127,5 
Wołam męża i dopiero on mnie uświadomił, że pod spodem jest przycisk zmieniający z kg na lbs - musiałam go nie chcący włączyć 
|
chciałabym widzieć Twoją minę 
Wróciłam Byłam po drodze u mamy i dostałam bigosik na obiad
|