2013-02-27, 18:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez joooasia
Jeszcze nie mam terminu, w piątek idę do rodzinnego po skierowanie i dopiero będę się zapisywać. Zastanawiam się tylko gdzie ja tego lekarza znajdę, bo u mnie na wsi aż takich specjalistów nie ma... Pewnie znajdę jakiegoś w Tychach, a jak nie, to Katowice... Oczywiście dam znać jak się sytuacja będzie rozwijała...
|
radze zebys w kazdej przychodni zaczynala od "dzien dobry jestem w ciazy i..." u mnie to baaardzo zmienia nastawienie pan w recepcji. dzisiaj dzwonilam do Gliwic i po godzinie z sygnalem, ale bez podniesionej sluchawki zaczelam dzwonic gdzie popadnie w koncu babeczka odebrala (chyba jakas kierownik przychodni ) i juz zaczela mowic, ze mam dzwonic pod inna koncowke - do rejestracji, ale ciaza od razu wywolala u niej zaciekawienie i sama zalatwila mi rejestracje mow, ze to pilne, ze potrzebujesz do porodu, ze gin potrzebuje konsultacji...dziala i milo jest uslyszec "prosze sie nie denerwowac, zaraz to jakos sprawnie zalatwimy"
|
|
|