Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 07:04   #526
Katiaskaa
Zadomowienie

Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012

Antek sobie coś poprzestawiał i zamiast o 8.20 wstaje po 6.00, nieprzyzwyczajona jestem może dlatego że szybciej jasno jest.
Co do zdjęcia mego to trochę się wstydzę ale poszukam jakiegoś i potem może wkleję

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

Dzień dobry jakie piękne słońce z samego rana wiatr nareszcie ustał, wiec spacerek długi sie dzisiaj szykuje
Moje dzieci jeszcze śpią, starsze u siebie, małą jak zwykle dosypia na kanapie w salonie obok mnie
Macie jakiś ławty przepis na torta małego??małej chce na pół roczku zrobić, synkowi zamawiałam malutki, ale teraz mu urodzinki robię 16ego, Iza kończy 6 mcy dzień wcześniej i na imprezie będą 2 torty, jeden zamawiany kubusiowy i malutki dla Izy, tego chce zrobić sama. Nigdy torta nie robiłam wiec będę wdzieczna za jakiś przepis z łopatologicznym opisem:pros i:
Najprostszy przepis na torta to biszkopt przełożony bitą śmietaną pieczesz biszkopt, potem przekrajasz go na 3 lub 2 części. Ubijasz śmietanę, i przekładasz warstwy bitą śmietaną. Wierzch i boki też smarujesz śmietaną, a do ozdoby ładnie wyglądają brzoskwinie w puszcze a i ładnie biszkopt kakaowy wygląda, moja mama zamiast jednej warstwy bitej śmietany robi galaretkę z owocami, ale dla mnie to już wyższa szkoła jazdy
Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
ja podaje kasze juz od tygodnia, bo sa teorie rozszezenia diety wlasnie od glutenu i ja podaje malej kaszke manna mleczna lyzeczka. i dzisiaj juz mi 30ml zjadla, daje jej tez ryzowa jablkowa i orkiszowa bez mleka. jak narazie wszystko ok.

a jedzenie dalsze bedzie od 6mies. teraz tylko cycek jeszcze.

postaram sie do was czesciej zagladac.

plis nie linczujcie podacie linka do fotelika samochodowego?

widze ze juz wasze maluchy do spacerowek przesadzacie. moja jeszcze w gondoli sie miesci to chyba jeszcze poczekam, mamy juz skonczone 5mies.

i zakupujecie juz siedzonka do karmienia?
Siedzonko mamy
a powiedz mi te 30 ml to dajesz kaszki glutenowej? czy mieszasz z inną??
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Dzięki
wizyta obleci jak tam jestem to nie ma dziecka bo ciągle się ktoś z nią bawi. Jakby jeszcze tesciowa umiała mówić a nie krzyczeć to by było
To troszkę odpoczęłaś.
[QUOTE=afternoon;39571132]Witam

A od kiedy przesadza się dzieci do większych fotelików?? Jestem zielona w tym temacie