2013-03-05, 09:28
|
|
|
Kniaginia
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Witam 
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
widzę, że nie tylko ja miałam wczoraj podły humor. pół popołudnia i wieczora przeryczałam. nic się nie układa tak jak powinno  tż-owi nic nie lepiej, pojechał do lekarza, dostał antybiotyk ale facet powiedział mu że słyszy coś w płucach i że tak szybko to nie przejdzie, ma mnie unikać ale chyba już za późno. bolą mnie mięśnie i wczoraj tak mocno kaszlnęłam, że aż mi coś pociekło. mam nadzieję, że nie wody.
|
No niefart z tymi chorobami.
Cytat:
Napisane przez kmagg81
Po nieprzespanej nocy, z kubkiem gorącej czekolady mogę nastukać jak po wczorajszej wizycie u gin.
Po długich oczekiwaniach udało nam się wejść do doktorka o 22.50 ;/
Straszniaste kolejki, ale warto było czekać.
Maksiu jak się okazało obrócił się już do prawidłowej pozycji główką w dół,
|

Cytat:
Napisane przez Luna0
Paciorkowca mam tak późno bo gin mówił że wogóle nie trzeba ale w końcu powiedział że mi zrobi.
|
Ja miałam wczoraj posiew robiony, też dość późno, bo w 37 tc. A wynik ma być dopiero po tygodniu!
Cytat:
Napisane przez Leonikowa
|
Czekamy!
Cytat:
Napisane przez Nyaa
Ha ha 70 to ja miałam na starcie  ( no może niecałe... )
Najbardziej mnie wkurzają teksty typu " Ile przytyłaś ?" Ja odpowiadam, że tyle i tyle ( jak na razie 14 kg  ) i tu pada tekst typu " O Matko, to dwa razy tyle, co ja . Bo ja przez całą ciążę przytyłam tylko 8 kg".
Wow i co, mam pokłony bić?
|
Ja przytyłam 12 kg.
Natomiast wszyscy dookoła, znani i nieznani mi ludzie, gadają, że mam mały brzuch i nie wierzą, że niedługo termin 
Mnie się brzuch wydaje duży. Gin wczoraj powiedział, że duży. A dziecko waży normalnie. Aaaaa w dup... to mam.
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
wytłumaczyłam mu o co chodzi, przytwierdził że rzeczywiście to są niesprawiedliwe przepisy i w końcu dostałam zwolnienie do 12.03 z powodu ogólnego złego samopoczucia,
|
Super, że wywalczyłaś.
Co do ktg, ja nadal nie miałam. Gin mi kazał zacząć chodzić na ktg po dniu terminu.
|
|
|