Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-05, 09:28   #2015
maria28
Kniaginia

Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz

Witam

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
widzę, że nie tylko ja miałam wczoraj podły humor. pół popołudnia i wieczora przeryczałam. nic się nie układa tak jak powinno tż-owi nic nie lepiej, pojechał do lekarza, dostał antybiotyk ale facet powiedział mu że słyszy coś w płucach i że tak szybko to nie przejdzie, ma mnie unikać ale chyba już za późno. bolą mnie mięśnie i wczoraj tak mocno kaszlnęłam, że aż mi coś pociekło. mam nadzieję, że nie wody.
No niefart z tymi chorobami.

Cytat:
Napisane przez kmagg81 Pokaż wiadomość
Po nieprzespanej nocy, z kubkiem gorącej czekolady mogę nastukać jak po wczorajszej wizycie u gin.
Po długich oczekiwaniach udało nam się wejść do doktorka o 22.50 ;/
Straszniaste kolejki, ale warto było czekać.
Maksiu jak się okazało obrócił się już do prawidłowej pozycji główką w dół,

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Paciorkowca mam tak późno bo gin mówił że wogóle nie trzeba ale w końcu powiedział że mi zrobi.
Ja miałam wczoraj posiew robiony, też dość późno, bo w 37 tc. A wynik ma być dopiero po tygodniu!

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
Hej kochane wpadłam na moment, żeby się z Wami przywitać i podziękować : cmok: jak tylko znajdę chwilkę to opiszę poród i pierwsze chwilę z małym
Czekamy!

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
Ha ha 70 to ja miałam na starcie ( no może niecałe... )
Najbardziej mnie wkurzają teksty typu " Ile przytyłaś ?" Ja odpowiadam, że tyle i tyle ( jak na razie 14 kg ) i tu pada tekst typu " O Matko, to dwa razy tyle, co ja . Bo ja przez całą ciążę przytyłam tylko 8 kg".
Wow i co, mam pokłony bić?
Ja przytyłam 12 kg.
Natomiast wszyscy dookoła, znani i nieznani mi ludzie, gadają, że mam mały brzuch i nie wierzą, że niedługo termin
Mnie się brzuch wydaje duży. Gin wczoraj powiedział, że duży. A dziecko waży normalnie. Aaaaa w dup... to mam.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
wytłumaczyłam mu o co chodzi, przytwierdził że rzeczywiście to są niesprawiedliwe przepisy i w końcu dostałam zwolnienie do 12.03 z powodu ogólnego złego samopoczucia,
Super, że wywalczyłaś.

Co do ktg, ja nadal nie miałam. Gin mi kazał zacząć chodzić na ktg po dniu terminu.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując