2013-03-05, 09:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
cześć ,
ja nadal przeziębiona ..... oj nie dobrze,oj niedobrze
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
widzę, że nie tylko ja miałam wczoraj podły humor. pół popołudnia i wieczora przeryczałam. nic się nie układa tak jak powinno  tż-owi nic nie lepiej, pojechał do lekarza, dostał antybiotyk ale facet powiedział mu że słyszy coś w płucach i że tak szybko to nie przejdzie, ma mnie unikać ale chyba już za późno. bolą mnie mięśnie i wczoraj tak mocno kaszlnęłam, że aż mi coś pociekło. mam nadzieję, że nie wody.
próbuję oswoić się z myślą, że będę sama przy porodzie. niby jakoś mocno nie nastawiałam się na poród rodzinny ale mój ostatni pobyt w szpitalu uświadomił mi jak bardzo potrzebuję tż i jaki pomocny jest więc nie wiem jak to będzie 
|
,
a zwolnie nie powinnaś dostać - nie odpuszczaj.
Cytat:
Napisane przez kmagg81
Po nieprzespanej nocy, z kubkiem gorącej czekolady mogę nastukać jak po wczorajszej wizycie u gin.
Po długich oczekiwaniach udało nam się wejść do doktorka o 22.50 ;/
Straszniaste kolejki, ale warto było czekać.
Maksiu jak się okazało obrócił się już do prawidłowej pozycji główką w dół, rośnie sobie mały Cwaniaczek i kopie mamusie po żołądku i żebrach jakby to do kopania było hihihihi  Od ostatniej wizyty w lutym (czyli miesiąc temu) urósł cały kilogram, teraz ma już 2128 g  Doktorek uspokaja, że wszystko w najlepszym porządku, następną wizytę zapisał na początek kwietnia - mam tylko nadzieję, ze się wcześniej na porodówce nie spotkamy.
A teraz życzę Wam dobrego i dnia i słońca, które u mnie już świeci, jeszcze cieplejszego jak wczoraj.
|
za wizyte , o matko ale godzina ....... 
Cytat:
Napisane przez Mokka_83
Hej Mamusie 
Ja w sumie z łóżka, a wiec z telefonu... ala jakoś spać nie mogę... Moja nadzieja, ze donosze do 18stego na przemian pojawia się i znika. Doskonale Cię więc Kwiatuszku rozumiem... U mnie od wczoraj wieczora prawdopodobnie bardzo małymi partiami zaczął odchodzić CZOP  Czyli ile czasu mi zostało? Tylko poproszę te pozytywne prognozy  )
|
, co do czopa to jest takie gdybanie ..... no bo tak na prawdę to jest różnie .ja mam termin na 8 marca a nic a nic sie nie dzieje,zero czopa zero skurczy (tylko na ktg wyszły) , w poprzednich ciążach odszedł mi 24 godz. przed .
Cytat:
|
Napisane przez anika_s; o39591110
ja nie śpię od 4.00 tż umył mi wczoraj okna i chyba go przewiało bo sie obudził z takim bólem że szok! posmarowałam mu bark maścią, później ok 5.00 postawiłam gumowe bańki i teraz chrapie  bo udało mu się troszkę usnąć. niestety ja na 8.00 do pracy i on też więc muszę go budzić.
i żeby nie było tak fajnie że mnie nic to mam taki okropny ból po lewej stronie pod żebrami że masakra jakaś - nawet głębszego oddechu nie mogę wziąć  jeszcze tylko do piątku praca - i "odpocznę" troszkę
|
zdrówka dla tżta i oby Ciebie nie zaraził !
Cytat:
Napisane przez Leonikowa
|
cześć , czekamy na relacje ......
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
Na szczescid Szczena nie boli puchniecia nie widze UFFF 
|
to super .
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Słuchajcie - co planujecie na Wielkanoc przygotować? Co można zrobić wcześniej i zamrozić? I co dla mam karmiących? Mam czarną dziurę w tym temacie.
|
o jejku ...ja tak daleko myślami nie wybiegam ...... jeszcze się nie spakowałam a co dopiero myśleć o wielkanocy 
Cytat:
Napisane przez misiulka06
witam się w skończonym 33 tygodniu  zaczynamy 34...
|
|