2013-03-05, 11:48
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
MARCOWY - DO WYMIANY :) 36 - warto :) CIUCHY
Witam,
mam do wymiany następujące ciuszki:
1. Nowe z metką spodenki MOTEL ROCKS - roz. S ale prędzej XS - ja noszę zazwyczaj S, a ledwo się w nie wbiłam, może z powodu szerokich bioder   spodenki przymierzone tylko raz - nienoszone. Lekko się rozciągają.
2. Sukienka Tally Weijl - roz. S - czarna koronka, pod spodem w kolorze NUDE - odkupiona na all. (przez sprzedawczynię założona raz), ja -tylko ją przymierzyłam- później leżakowała w szafie , jej stan oceniam na dobry +, ponieważ zauważyłam delikatne nadszarpnięcie koronki - taką mi sprzedano. Nie posiadam ramiączek do niej.
3. Sukienka NO NAME - czarna, cała z cekinów - roz. S - ubrana tylko raz - stan dobry - lekko zaciągnięta z przodu. Defekt widać na załączonym zdjęciu.
4. Sukienka Tally Weijl - rozm. S - ubrana tylko raz - stan b. dobry, z ćwiekami, dół niebieska panterka.
5. Sukienka Pretty Girl - rozm. S - ubrana tylko raz - stan b. dobry. Koronkowa, czarna, elegancka. Koronkowy żabot.
ZAPRASZAM DO WYMIANY 
P.S. Z racji tego, że to moja pierwsza wymiana - to ja deklaruję się wysłać jako pierwsza paczkę. Przesyłki tylko polecone, priorytetem - aby nie było żadnych wątpliwości.
Edytowane przez comablack89
Czas edycji: 2013-03-05 o 13:15
Powód: dopisek
|
|
|