Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-05, 21:37   #4920
Joanna XL
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Dziewczyny... idę do sklepu za parę chwil (składniki na masę solną, wkopałam się w zajęcia plastyczne dla dzieci na jutro...) i chodzi mi po głowie jakiś grzeszek... piwo albo coś słodkiego dziś zjadłam 1,5 jeżyka - uratowały się z wczoraj a mnie już tak ciągnęło... i teraz ciągnie mnie dalej. Nażarłam się dziś i wczoraj, ale zdrowych rzeczy, jakieś surówki itd... tak czy siak mam wzmożoną potrzebę wpierniczania (okres miałam niedawno, więc o co kaman? ) no i teraz myślawki... potrzebuję albo kopa, albo porady, czym się zapchać

A w ogóle news z dupy - wyprowadzam się do starych... Ogolnie - przybij 5
ja ci nie pomogło wczoraj wpierniczałam M. przyniósł wino i do wina z tekstem że skoro wyjeżdżam to mi sie należy ... Nie protestowałąm zbyt goraco dziś jest b.dobrze... No ale nie jestem na swoim ...

Hmmm to raczej "wprowadzasz sie" - ja myśle że wszystko zależy od tego jakich masz rodziców ...
Z moimi byłoby ciężko ale do przeżycia chyba ... Z moja teściową ... armageddon i planeta małp w jednym ...
A u niej są warunki (duży dom z ogrodem, ona sama) i ma ona by chciałą (tak mówi)...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora