Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5kg do Wielkanocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-07, 12:42   #162
As Ko
Raczkowanie

Dot.: 5kg do Wielkanocy

Cytat:
Napisane przez Mysia 19 Pokaż wiadomość
As Ko a po ostatniej środzie miałaś wzrost jak normalnie jadłas?

Rano nie po południu nieco podskoczyło ( do 75.0 ) ale to chyba normalne w końcu jadłam, piłam - ogólnie waga spadła i spadała dalej pomalutku aż moim skromnym zdaniem za wolno i dlatego staram się pomagać na własną rękę

Rano dziś pokazało 73,0 potem troszkę więcej (+0,4 ) ale Ja tylko dziś piłam nie mogę się zdecydować co zjeść ogólnie mam małe urwanie głowy więc i wmawiam sobie, że czasu brak. Za 1,5h lecę po syna do szkoły i tu czeka mnie spacerek 5 km całkiem świadomy potem zrobić obiadek małemu, nakarmić więc w biegu minimum do 18-stej.

Na pewno postaram się coś jeszcze zjeść przed wyjściem muszę mieć siłę by tam dojść

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ladyasia Pokaż wiadomość
baaaaaa po powrocie do kraju, czeka mnie i pizza i ciasta i drożdżówki i wszystko inne, czego mi cały czas brakuje

w Polsce nie mam hamulców żadnych ale planuję pić tam nadal ocet, to może MOŻE nie przytyję aż tak

Jakiś większych braków w jedzeniu typowo polskiego nie mam - wszystko mogę kupić bądź zrobić nawet nasze "gniazdka" robiłam ale od czasu ograniczenia jedzenia nie ma komu

A pizza no cóż skoro będzie "biba" trzeba coś zjeść i ona akurat pasuje najbardziej