![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 5kg do Wielkanocy
Cytat:
![]() Ogólnie nie jem chleba, makaronu oraz ziemniaków i wszystkiemu temu pokrewnemu ![]() Odchudzam się od połowy grudnia i waga jest taka jak w podpisie ![]() a no i jeszcze ćwiczę - przede wszystkim nacisk kładę na brzuch ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() ajaj ![]() ![]()
Kiedy się urodziłam, Diabeł się skrzywił i mruknął: "Szlag! Konkurencja!" ![]() __________________ Edytowane przez As Ko Czas edycji: 2013-03-06 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
laski, załamka.
już nie wiem co robić, jak i w ogóle załamka. ![]() nadal oczywiście nic nie podjadam, ale wiara w chociażby 2kg do wyjazdu jest poniżej zera... miałam się nie ważyć w tygodniu, ale jednak się skusiłam no i przytyłam pół kilo w jeden dzień, którego nic nie podjadałam. zobaczymy w niedzielę... tym czasem - dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Hey słoneczka
![]() Moja próba zmniejszenia wagi zadziałała dziś rano 73,0 więc jak dla mnie bomba pytanie ile mi z tego utrzyma się do niedzieli. ![]() Udało się i nic wczoraj już nie zjadłam trzymałam się zieleniny calutki dzień ![]() To już druga środa kiedy tak poszczę ![]() ![]() ![]() Pięknego dnia kobietki ![]()
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
no braaaawo
![]() ![]() ![]() ![]() też chyba sobie zrobię raz w tygodniu taki dzień kiedy jem tylko 1 produkt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
As Ko a to masz taki system że robisz sobie jeden dzień w tygodniu brokułowy???
ciekawy pomysł Ci powiem ![]() możesz coś o tym napisać? ja wczoraj jadłam o 22.30 udko z kurczaka i sałatkę grecką i piłam piwo ![]() a dzisiaj rano pączka i cole zero ![]() ależ ja jestem głupia....
![]() |
#156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może nie system a bardziej desperacja. ![]() ![]() W każdym bądź razie waga spada co mnie mobilizuje do dalszego działania choć coraz mam mniejszy zapał do ćwiczeń zwyczajnie mi się nie chce ( przy takiej głodówce to ćwiczenia i tak nie wskazane ) Czekam na niedzielę i się okaże co mi z tego głodowania pozostanie. p.s Nie stosuje konkretnej jakiejś diety nie trzymam się kalorii ponieważ mam kiepskie wspomnienia po diecie Dukana ( katowanie się a potem i tak wszystko wróciło ) więc bez sensu a tak jem to co pisałam wyżej i jakoś waga ucieka + raz w tygodniu funduję sobie coś na co leci mi ślinka ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Muszę spróbować tego sposobu
![]()
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
hahah ja też! nie wiem jak to się uda, ale na pewno spróbuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
hahaha to tylko moje kombinacje
![]() ![]() Robię sobie miejsce na pizzę ![]() ![]()
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
As Ko a po ostatniej środzie miałaś wzrost jak normalnie jadłas?
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
baaaaaa po powrocie do kraju, czeka mnie i pizza i ciasta i drożdżówki i wszystko inne, czego mi cały czas brakuje
![]() w Polsce nie mam hamulców żadnych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
Rano nie po południu nieco podskoczyło ( do 75.0 ) ale to chyba normalne w końcu jadłam, piłam - ogólnie waga spadła i spadała dalej pomalutku aż moim skromnym zdaniem za wolno ![]() Rano dziś pokazało 73,0 potem troszkę więcej (+0,4 ) ale Ja tylko dziś piłam nie mogę się zdecydować co zjeść ogólnie mam małe urwanie głowy więc i wmawiam sobie, że czasu brak. Za 1,5h lecę po syna do szkoły i tu czeka mnie spacerek 5 km ![]() ![]() Na pewno postaram się coś jeszcze zjeść przed wyjściem muszę mieć siłę by tam dojść ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Jakiś większych braków w jedzeniu typowo polskiego nie mam - wszystko mogę kupić bądź zrobić nawet nasze "gniazdka" robiłam ale od czasu ograniczenia jedzenia nie ma komu ![]() A pizza no cóż skoro będzie "biba" trzeba coś zjeść i ona akurat pasuje najbardziej ![]()
![]() |
![]() |
#163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i jaką masz wtedy wagę? rośnie?
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyneczki.
![]() Widze ze niezle wam idzie to odchudzanko. Ja mam ostatnio silna wole. Moze forum pomaga, jak dziele sie z kims innym swoimi osiagnieciami czy ciezszymi dniami...;/ Jestem na diecie i licze (tak mniej wiecej) kalorie. Nie jestem glodna. Jem ok 5 posilkow dziennie.Warzywa , owoce surowe, Indyk,łosoś, kurczak, dorsz wszystko pieczone+ kasza jeczmienna, bo gryczanej nie lubie i pije ok 2 litrow wody ...I widzie efekty -0.5 kg co 2-3 dni.Wiec nie jest zle. Nie teskno mi za zadnymi potrawami z Polski. Ale ciesze sie na zurek mojego taty.Mmmmm pycha!! Nie zamierzam tez za bardzo szarzowac w Polsce z jedzeniem, zeby moje wszystkie wyzeczenia, ograniczenia a przede wszystkim cwiczenia nie byly na marne. Chce tez udowodnic mojemu mezowi ze potrafie utrzymac ladna figure. Bo i dla niego to robie ![]() No nic powodzenia!! ja mam rowno 2 tygodnie od dzisiaj (juz zrobilam odprawe ![]()
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Efekty zobaczymy w niedzielę rano się zważę i porówna się ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() chętnie się do was dołączę ![]() od wczoraj jestem na diecie czyli prawie 2 dni ![]() ![]() może nie planuje do wielkanocy schudnąć 5kg, ale chce na wiosnę lepiej wyglądać ![]() biorę się za przeczytanie waszego tematu od początku ![]() trzymam za was wszystkie kciuki ![]()
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
witamy
![]() ale muszę powiedzieć, że Twoje zdjęcie kusi... ![]() ja za polskim jedzeniem tęsknię na maksa, chociaż przywożę sobie zawsze pełen samochód zapasów różnych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Ooo to lecisz dzien po mnie
![]() Probowalam wczoraj cwiczyc killer z Chodakowska i wymieklam po 20 minutach to i tak mam zakwasy na lydkach. Ale napewno ten zestaw cwiczen jest mega skuteczny. Dobrej nocki ![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
hehe, faktycznie :P jak nie będziecie mogły już patrzeć to piszcie i zmienie ;D
ja mam 173cm wzrostu i ważę 57,5kg :P zaraz mnie zlinczujecie że mało, ale właśnie tak nie jest, każdemu się inaczej rozkładają te kilogramy, ja niby jestem szczupła ale nawet mama ostatnio zaczęła, że nam się przytyło bo brzuch mi rośnie:P więc ze 2 kg jakby udało mi się zrzucić to było by super ![]() kilka lat temu ważyłam 65kg ale postanowiłam schudnąć i moj cel to byl 52kg, udalo mi sie (normalnie w zdrowy sposob bez tabletek tylko MŻ ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
ja nie linczuję, bo wiem że to się różnie rozkłada, raz spada raz nie spada, robi co chce i nie ma co się porównywać
![]() ja np. 2 lata temu ważyłam 55kg i wtedy wyglądałam zdrowo, ale jeszcze spokojnie można by ze 2kg zrzucić. A np. tego lata ważyłam 56kg i naprawdę już miałam zbyt chudą twarz! więc ja tam nikogo po liczbach nie oceniam, bo każdy ma inne i kości i mięśnie i też kształt sylwetki ![]() Grunt to się dobrze czuć we własnym ciele ![]() Jak wyżej napisałam - miałam 55kg, wyjechałam z Polski i w ciągu 4 miesięcy przytyłam 10kg (!!!) wyglądałam jak czołg. Rodzice jak mnie zobaczyli, to byli przerażeni hahahha ![]() ![]() ![]() będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przy moim wzroscie to norma BMI to 49-58. i przy moich 61 kg wyglądałam już serio.. grubo. a przy 50, byłam po prostu drobniutka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Kobietki słodziutkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
cczeac Dziewczeta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
![]() Wszystkiego dobrego dziewczyny ![]() ![]() ja dzisiaj z okazji naszego święta zjadłam truskawki z bitą śmietaną... taki mały grzeszek - bitą zrobiłam z śnieżki light i mleka 0,5% więc pewnie nie miała zbyt wielu kalorii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
aj tam, dzisiaj święto więc obowiązuje YOLO
![]() ale od jutra to już bez wymówek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Moja waga w niedziele sie nie liczy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#178 |
Przyczajenie
|
u mnie lekkie urwanie głowy, bo cały czas gdzieś wychodzę (kino, basen, siłownia), a jak wracam to też ćwiczę i się uczę (głównie robię zadania z matmy), ale staram się czytać wasze posty, tylko nie mam czasu odpowiedzieć :P
u mnie dieta wygląda bardzo dobrze, nie chodzę głodna, ani przejedzona ![]() ![]() ![]() dzisiaj zaliczyłam 4 dzień na 1 levelu shreda i idzie mi coraz lepiej ![]() ![]() a co do konkursu z angielskiego, to mam 31/60 pkt, co nie jest najgorszym wynikiem, ale mogłam to dużo lepiej napisać (dostałam od nauczycielki odpowiedzi, żeby sobie później sprawdzić, to nie mogłam się nadziwić ile głupich błędów popełniłam :P ) ale w przyszły tygodniu mam kolejny konkurs i mam nadzieję, że uda mi się powtórzyć lub nawet poprawić wynik z zeszłego roku ![]() a z próbnej matury z polskiego uzyskałam 60%, co nie jest najgorszym wynikiem, ale z próbnej matury w listopadzie miałam 70% (ale tylko dlatego, że pisałam o mojej ulubionej lekturze ![]() Mysia 19: witam! ![]() ![]() a teraz życzę wam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet! ![]() ![]() <jak zwykle się rozpisałam :P>
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
noo to brawa za wyniki
![]() ![]() a ja się muszę przyznać do łohoho, dnia pełnego KALORII. Grzeszki grzeszkami, ale dzisiaj przegięłam pałę. Zaczęło się od dnia otwartego na uczelni, gdzie doradzałam licealistom no i dostaliśmy tam "służbowe" kanapki, które wyglądały fantastycznie więc zjadłam jedną, ale tak ogromną, że się TAK przejadłam - teraz mam skurczony żołądek, więc jak wpakowałam tak ogromną kanapę, to ledwo stałam! Naprawdę xD Potem ktoś rzucił hasło alkohol i siedzieliśmy i piliśmy, wypiłam 5 albo 6 własnej roboty mohito z porządnym i to co raz większym dodatkiem rumu i cukru brązowego... więc nawet nie będę próbować liczyć ile to kalorii wypiłam, już bez i tego głowa boli ![]() ... no. także jutro wagi nawet nie dotknę... na pewno przytyłam od zeszłej niedzieli. W ogóle nie wyszedł mi ten tydzień. Mało kiedy ocet piłam, zero ćwiczeń, kiepsko kiepsko. I jeszcze ten cały %% dzisiaj... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Witam w ten zimowy poranek ( masakra śnieg mi za oknem pada
![]() Jednak się zważyłam i uznaję, że nie ma tragedii ![]() ![]() ![]() Na śniadanko zjadłam wczorajszy makaronik ale już kolejny posiłek będzie "normalny" ![]() Pozdrawiam dziewuszki i życzę pięknej Niedzieli p.s Pamiętajcie dziś o Panach mają swoje święto ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.