Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-10, 21:22   #562
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ifwka, nie wolno rozmasowywać zatorów. Trzeba ściągnąć z kanalików zalegające tam mleko i będzie okej, ale rozmasowywanie odradzają w poradnikach itp itd.
A mi położna powiedziała żeby masować,masować i masować

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Ja gorączki nie miałam i mnie to nie bolało. Ot po prostu czułam jakbym miała w środku w cycku kamień taki okrągły wielkości orzecha włoskiego.
O właśnie tak mam...wielkości orzecha włoskiego

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Swoją droga nie macie tak że czujecie że tylko Wy zajmiecie się najlepiej dzieckiem? Ja tak mam pewnie dlatego że ciągle spędzam ja z nią czas tż dużo pracuje, sporadycznie ją przewija czy usypia a ja cały czas..
Też tak mam.
Czasem też łapię się na tym że pouczam Tżta co i jak ma robić On na razie nie narzekał na to...ale musze przestać z tym bo mnie by wkurzało jakby ktoś mnie tak pouczał

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
dziewczyny: czy to prawda ze chrzestni nie musza miec biezmowania tylko zaswiadczenie ze chodza do kosciola????????????????
U mnie w kościele nic ksiądz nie pytał o bierzmowanie. Chrzestni tylko dostali karteczki do spowiedzi i tyle

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
I coś na poprawę humoru na wieczór: http://www.youtube.com/watch?v=LTilrRmORcc Polecam!
Dobre

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Dżizas, znalazłam na jednej stronce - "Nadal pierz dziecięce ubranka w specjalnym proszku dla niemowląt lub mydlanych płatkach. Płucz dodatkowo. Prasuj tylko te, które zostały uprane pierwszy raz po kupieniu." A ja głupia nadal prasuję wszystkie.
Ja też prasuję jeszcze...bo ładniej wyglądają
Chociaż pare razy zdarzyło się że nie wyprasowałam bo zwyczajnie nie miałam czasu a już nie miałam co jej założyć...i nie było tak źle jak założyłam to nie było widać bardzo że są wygniecione