![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Ja myślę że to tylko i wyłącznie od księdza zależy. U mnie bez bierzmowania by nie przeszło,ksiądz bardzo wymagający. Pewnie wiele dziewczyn napisze ci że trzeba a reszta powie że nie,ale to tak jak mówię jak masz księdza który jest też człowiekiem to nie będzie się duperelami zajmował i czepiał o coś co można przeskoczyć.
#542 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --------------------------------- Dziwnie. Nie wiem, czy też tak macie? Im Pola dłużej śpi w nocy, tym ja się gorzej wysypiam. Dziś np. spała 4,5 godz., a już do południa czułam się jakby mnie ktoś przez magiel przepuścił. A wczoraj za to spała, już drugi raz, 8 godz. bez przerwy. ![]() ![]() A jeszcze co do jedzenia. Ja już jem wszystko normalnie, czekoladę, nawet kilka pomarańczy. Cebulę i tak tylko przetworzoną, bo surowej niet. A że dzisiaj ostatni dzień mojej laby, to u teściowej wszamałam kotlecika schabowego i ziemniaczki. ![]() ![]() Pola tylko raz miała problemy przez moje jedzenie - mać głupia i zjadła 3 gruszki. Jakby nie wiedziała, że kto "naje się gruszek to boli go brzuszek". ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, melduje się w nowym wątku. przepraszam z góry za brak postow ale mam jeszcze mniej czasu niż miałam
![]() ![]()
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój spał osobno jak poszedł na piwo i jak go coś choroba zaczęła brać. a tak to powiedziałam, że nie ma mowy. Choć to wyglądało tak: ja padałam koło 21, on przychodził później, to tylko ciumek na dobranoc i tyle, ale jednak zawsze razem. Nie wiem, może jak jak dzieć śpi to po prostu podejdź przytul się, mi wystarczyło samo to, że siedzieliśmy i film oglądaliśmy. Wiadomo, że było milion innych spraw np. sprzątanie, pranie gotowanie itp. ale olewałam to, wolałam się do męża przytulić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich skarby ![]() ![]() ![]()
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
Wisienka ja niestety nie jem wszystkiego, nabiału zero. teraz nawet niee mogę nic nowego wprowadzać bo przez alergie cały wypryszczony sgh i nie wiemy ja co ta alergiq
#547 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale mi szybko ta niedziela zleciała; spalismy z młodym do 13, potem pojechalismy do siostry tż na tiramisu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja na tablicy znalzłam łóżeczko dla młdoego i umówiłam się z gościem, że kupię jeśli wystawi na allegro; także można jeszcze w ten sposób
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
lece maly obudzil się
![]() ![]()
#549 |
Rozeznanie
|
Właśnie też miałam pytać. Meduzza, dlaczego śpicie w osobnych pokojach?
Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-10 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-03-10 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, rewelacyjne info o diecie mamy karmiącej, polecam:
http://chusty.info/forum/showthread....-to-się-dzieje |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
nic
#553 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj usłyszałam żart sezonu
![]() Sytuacja tematyczna w związku z nami bo o dziecku mowa ![]() Pazura opowiada o swoim życiu rodzinnym. Żonie i dziecku.I mówi tak: chodziłem za nią na kolanach, w kinie kupowałem popcorn za swoje pieniądze ![]() ![]() Także tego... dziewczęta ![]() ![]()
#554 | |||
Zakorzenienie
|
Marsi młody cudny!
Misia współczuję tych kolek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bokeh Hania jest cudna ![]() Młody nam dziś dał pospać do 10 ![]() No i dziś wieczorem dał w dupę. Wierzgał przy karmieniu. Już nie wiedziałam co robić i w desperacji dałam smoka. Przeprosił się wreszcie ze smokiem! I właśnie śpi we własnym łóżeczku. W szoku jestem jeszcze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Black ja mam tak jak Illusion, jak Mała przekima karmienie to jakbym miała.kamień w.cycku, rozmasuje Mała zje i po problemie.
Co do Tz to bardzo mi pomaga, nosi Mała i super ja uspokaja, mam czas żeby zjeść spokojnie śniadanie. Najgorzej że we wtorek wraca już do pracy i nie wiem jak to będzie. Może moja mama da.radę przyjechać...
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz staram sie jesc coraz wiecej : przedwczoraj pieczone udko, dzisiaj zaszalałam z frytkami, wczoraj zjadłam pół opakowania ciastek piegusków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Kochane, ja miałam na myśli następujące mamusie: Djerba, adusia1554, zoffka, czarna1001, onaella i chyba tyle.
![]() Elllmi, miałaś rację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale skoro nie mam szwów, to się mogę zabierać za mojego TŻa. ![]() I coś na poprawę humoru na wieczór: http://www.youtube.com/watch?v=LTilrRmORcc Polecam! ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-03-10 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
Jeszcze Monamur, w sumie to chyba zaginione mamy można z listy usunąć już?
![]() Dżizas, znalazłam na jednej stronce - "Nadal pierz dziecięce ubranka w specjalnym proszku dla niemowląt lub mydlanych płatkach. Płucz dodatkowo. Prasuj tylko te, które zostały uprane pierwszy raz po kupieniu." A ja głupia nadal prasuję wszystkie. ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/0,79398,9861715.html - fajne to. ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-10 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
Otóż to, Aga.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Mi szwy te ja zewnątrz ściągnęła polozna, i Tz twierdzi że praktycznie nic nie.widać. Natomiast w środę gin mi powyciagal na dyżurze te że.środka i powiem Wam że od razu lepiej.
Ubrania.prasuje bo ładniejsze wtedy ![]()
#562 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czasem też łapię się na tym że pouczam Tżta co i jak ma robić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż pare razy zdarzyło się że nie wyprasowałam bo zwyczajnie nie miałam czasu a już nie miałam co jej założyć...i nie było tak źle ![]() ![]()
![]() |
#563 |
Rozeznanie
|
Jeny, się dowiedziałam, że na dobre laktacja normuje się w 16 tygodniu dopiero. Do tego czasu mogą się zdarzać przeróżne historie.
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Dla mnie to jest norma - prasuję ubrania reszty domowników, to potem prasuję i Polciowe. ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- ☠☠☠☠a, 3 miesiące karmię piersią, a nie potrafię dobrze dziecka przystawić. ![]() ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-10 o 21:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak to nie potrafisz poprawnie? W sensie jak sie nagle dowiedzialas???
![]() |
#565 |
Rozeznanie
|
Łamię podstawową zasadę - nie przystawiam dziecka do piersi, tylko pierś do dziecka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj zasypia przy suszarce ![]() Cytat:
mnie tez laska oszukala Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, kurde, cebule i czosnek jesz? Nie moge sie doczekac tego momentu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale postaram się nadrobić Was i więcej pisać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
JA prasuję tylko te wierzchnie. Bodziaki, śpiochy i pajace do spania nie są prasowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
strasznie Was zaniedbałam i mało tego nie wiem, kiedy i czy w ogóle Was nadrobię ![]() ![]() Dziś cały dzień dostawiam Kubunia do cyca, wszystko fajnie ale po pierwsze nie mam pojęcia czy się najada (właśnie można to jakoś sprawdzić?) a po drugie Mały budzi się co pól godziny, max co godzinę. Już nie mam siły. Mam wrażenie że mam za mało pokarmu albo może leci za słabo, bo w trakcie karmienia Kubuś dostaje histerii, płacze i wyrywa cycka. Do tego nie powiem lubi zjeść i karmimy się ponad godzinę. Czy to jest normalne? szaja uczulenie - czerwone bąble na caluśkich nogach, brzuchu, zaczyna brać też ręce. Póki co smaruje hydrokortizonem 0,5%. Swędzi masakrycznie, nic mnie nigdy tak nie swędziało. ale Wam zazdroszczę tych chust, jak tylko się ogarnę to może też zakupię ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-03-10 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.