Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-10, 20:02   #541
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
dziewczyny: czy to prawda ze chrzestni nie musza miec biezmowania tylko zaswiadczenie ze chodza do kosciola????????????????
Ja myślę że to tylko i wyłącznie od księdza zależy. U mnie bez bierzmowania by nie przeszło,ksiądz bardzo wymagający. Pewnie wiele dziewczyn napisze ci że trzeba a reszta powie że nie,ale to tak jak mówię jak masz księdza który jest też człowiekiem to nie będzie się duperelami zajmował i czepiał o coś co można przeskoczyć.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:03   #542
Wisienka_0809
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja nie chcę nic mówić, rozumiem - brak czasu, choć dla chcącego nic trudnego, ale... Jest kilka mamusiek, które się od dawna nie odzywają...
Racja. Są mamy, które przynajmniej raz na jakiś czas napiszą chociaż jednego posta, żeby o sobie przypomnieć.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o ten Chrzest to dziwne.... brat mojego Tżta jak chrzcił dziecko to wogóle ślubu nie mieli , nawet cywilnego...i tez im ochrzcili.
Poza tym ile ludzi teraz żyje bez ślubu mając dzieci....Dużo.
Właśnie. My na przykład. I ksiądz problemu nam nie robi. Chrzciny robimy w pierwszy dzień świąt, a ślub dopiero w czerwcu. I niczego się nie czepiał.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dziewczyny! bijcie mnie laciem! wszłam na rozne blogi kulinarne i zaczelam przegladac i teraz jezyk odklejam od podlogi i na co mi to bylo.....

chce mi sie jesc! ciagle.....

Cytat:
A to nie jest normalne? Bo ja mam zawsze coś takiego, jak mam dużo mleka w cycach - takie zgrubienia w niektórych miejscach... Czy to z moimi piersiami jest jednak całkowicie coś nie tak?
Mam tak samo. Jak jest dużo pokarmu, to mam nabrzmiałe - i właśnie gdzieniegdzie jakby takie większe wypuklenia. I ani nie bolą, ani nic z tym nie robię, mleko leci normalnie.

---------------------------------

Dziwnie. Nie wiem, czy też tak macie? Im Pola dłużej śpi w nocy, tym ja się gorzej wysypiam. Dziś np. spała 4,5 godz., a już do południa czułam się jakby mnie ktoś przez magiel przepuścił.
A wczoraj za to spała, już drugi raz, 8 godz. bez przerwy. Za to po obudzeniu tak się przyssała, że pół godziny jadła i jadła i jadła.

A jeszcze co do jedzenia. Ja już jem wszystko normalnie, czekoladę, nawet kilka pomarańczy. Cebulę i tak tylko przetworzoną, bo surowej niet. A że dzisiaj ostatni dzień mojej laby, to u teściowej wszamałam kotlecika schabowego i ziemniaczki. Od jutra rygor.
Pola tylko raz miała problemy przez moje jedzenie - mać głupia i zjadła 3 gruszki. Jakby nie wiedziała, że kto "naje się gruszek to boli go brzuszek".
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:04   #543
mitabe
Rozeznanie

hej dziewczyny, melduje się w nowym wątku. przepraszam z góry za brak postow ale mam jeszcze mniej czasu niż miałam . przechodzimy skok i jest strasznie. do tego nie udało mi się zazczepic malego mamy alergie plus ciemieniuche na całej głowie i nawet twarzy . już nie mam siły ciągle coś nie tak.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:06   #544
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
No dokładnie. Może to głupie ale wcześniej mieliśmy takie swoje zwyczaje, posiłki razem, mycie zębów razem itp. A teraz śpimy w osobnych pokojach i nic już razem nie robimy

C
A czemu spicie w osobnych pokojach ??
Mój spał osobno jak poszedł na piwo i jak go coś choroba zaczęła brać. a tak to powiedziałam, że nie ma mowy. Choć to wyglądało tak: ja padałam koło 21, on przychodził później, to tylko ciumek na dobranoc i tyle, ale jednak zawsze razem.
Nie wiem, może jak jak dzieć śpi to po prostu podejdź przytul się, mi wystarczyło samo to, że siedzieliśmy i film oglądaliśmy. Wiadomo, że było milion innych spraw np. sprzątanie, pranie gotowanie itp. ale olewałam to, wolałam się do męża przytulić.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:08   #545
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, ja nie chcę nic mówić, rozumiem - brak czasu, choć dla chcącego nic trudnego, ale... Jest kilka mamusiek, które się od dawna nie odzywają...
Przyznaję się bez bicia że was trochę zaniedbałam ale wybaczycie mi Mój Wojtunio w piątek skończył dwa tygodnie chowa się zdrowo, położna mówiła że ładnie rośnie i przybiera na wadze mamy jednak mały problem z kolkami i wzdęciami nic nie pomaga szkoda mi naszego szkraba ale wszyscy mówią że przejdzie to z czasem. Dlatego przez jego boleści i płacze nie mogłam wam poświęcić czasu ale postaram się to nadrobić We wtorek idziemy na pierwszą wizytę patronażową zobaczymy ile ten nasz klocek przybrał chociaż boje się że może być mały wzrost wagi bo po każdym jedzeniu Wojtuś nam strasznie ulewa.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich skarby
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:09   #546
mitabe
Rozeznanie

Wisienka ja niestety nie jem wszystkiego, nabiału zero. teraz nawet niee mogę nic nowego wprowadzać bo przez alergie cały wypryszczony sgh i nie wiemy ja co ta alergiq

Stary 2013-03-10, 20:11   #547
elllmi
Zakorzenienie

hej
ale mi szybko ta niedziela zleciała; spalismy z młodym do 13, potem pojechalismy do siostry tż na tiramisu i już wieczór; ehh, za szybko te dni uciekają, jeszcze trochę i będę musiała do pracy wracać

Cytat:
Nareszcie pozbyłam się szwów! A już miałam iść we wtorek do lekarza - okazało się, że trzeba było je trochę pociągnąć, a ja się głupia bałam. No ale - już po problemie.
a mówiłam, żeby pogmerać

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
To chwalę się zakupami na ciuchach...wolę nie myśleć ile bym za to zapłaciła w sklepie. I love lumpeksy
świetne te bodziaki, w naszych lumpkach nie ma takich fajnych rzeczy

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Jeśli robić zakupy na przelew to tylko na allegro, a na tablicy za pobraniem.
ja na tablicy znalzłam łóżeczko dla młdoego i umówiłam się z gościem, że kupię jeśli wystawi na allegro; także można jeszcze w ten sposób

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 20:11   #548
mitabe
Rozeznanie

lece maly obudzil się chyba was nigdy nie nadrobie już

Stary 2013-03-10, 20:15   #549
Wisienka_0809
Rozeznanie

Właśnie też miałam pytać. Meduzza, dlaczego śpicie w osobnych pokojach?

Edytowane przez Wisienka_0809
Czas edycji: 2013-03-10 o 20:17
Stary 2013-03-10, 20:18   #550
sylwietta1988
Zakorzenienie

.

Edytowane przez sylwietta1988
Czas edycji: 2013-03-10 o 20:30
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:20   #551
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, rewelacyjne info o diecie mamy karmiącej, polecam:

http://chusty.info/forum/showthread....-to-się-dzieje
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 20:21   #552
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jesz czekolade i malej nic nie jest?

Jejku, ja juz usycham z jej braku. Ale z drugiej strony boje sie, ze jak zaczne od malenkiej kostki to juz pojdzie cala tabliczka Dlatego wole sie powstrzymac.
nic
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:27   #553
mala_19kw
Zakorzenienie

Wczoraj usłyszałam żart sezonu powiem wam i idę spać.

Sytuacja tematyczna w związku z nami bo o dziecku mowa
Pazura opowiada o swoim życiu rodzinnym. Żonie i dziecku.I mówi tak: chodziłem za nią na kolanach, w kinie kupowałem popcorn za swoje pieniądze -i po co?po to żeby urodziła mi budzik? W dodatku zepsuty?

Także tego... dziewczęta każda z nas urodziła budzik i z tym trzeba się zgodzić bo budzić budzi tylko czasami o złych porach Dobrej nocy.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:29   #554
laurka23
Zakorzenienie

Marsi młody cudny!

Misia współczuję tych kolek

Cytat:
To chwalę się zakupami na ciuchach...wolę nie myśleć ile bym za to zapłaciła w sklepie. I love lumpeksy
Ale cudne Jutro muszę moje obfocić

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
ja jak karmiłam jeszcze to jak tylko wróciłam do domu i położna mi powiedziała że można wszystko jeść to jadłąm i małej nic ne było. Nawet czekoladę. A co do czekolady to znajoma która karmi ostatnio mi opowiadała, że jej mały toleruje czekoladę i je takie wielki normalnie, więc dziewczyny które karmią i dzieciakom nic nie jest to możecie spróbować i obserwować.
Ja czekoladę już też od dawna jem. Zresztą przyprawy też wszystkie używam, cebulę smażoną, czosnek. Kapusty i pieczarek nie jadłam jeszcze.

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, melduje się w nowym wątku. przepraszam z góry za brak postow ale mam jeszcze mniej czasu niż miałam . przechodzimy skok i jest strasznie. do tego nie udało mi się zazczepic malego mamy alergie plus ciemieniuche na całej głowie i nawet twarzy . już nie mam siły ciągle coś nie tak.
O kurczę, niefajnie. Współczuję.

Bokeh Hania jest cudna

Młody nam dziś dał pospać do 10
No i dziś wieczorem dał w dupę. Wierzgał przy karmieniu. Już nie wiedziałam co robić i w desperacji dałam smoka. Przeprosił się wreszcie ze smokiem! I właśnie śpi we własnym łóżeczku. W szoku jestem jeszcze
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:31   #555
Ifwka
Zakorzenienie

Black ja mam tak jak Illusion, jak Mała przekima karmienie to jakbym miała.kamień w.cycku, rozmasuje Mała zje i po problemie.
Co do Tz to bardzo mi pomaga, nosi Mała i super ja uspokaja, mam czas żeby zjeść spokojnie śniadanie. Najgorzej że we wtorek wraca już do pracy i nie wiem jak to będzie. Może moja mama da.radę przyjechać...
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 20:39   #556
sylwietta1988
Zakorzenienie

ja tez juz staram sie jesc coraz wiecej : przedwczoraj pieczone udko, dzisiaj zaszalałam z frytkami, wczoraj zjadłam pół opakowania ciastek piegusków dzis do obiadu surówke z kiszonej kapusty, ogóra kiszonego jadam na kanapki. No i poniewaz małemu zeszło juz wszystko z buziuni bede od nowa wprowadzala nabial, delikatnie i po trochu- mam ochote na twarożek, wiec jutro bedzie biały serek
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:39   #557
BlackSanctum
Zakorzenienie

Kochane, ja miałam na myśli następujące mamusie: Djerba, adusia1554, zoffka, czarna1001, onaella i chyba tyle. Niektóre z nich nie odzywały się już ze 2 miesiące, albo i więcej.

Elllmi, miałaś rację - ja wcześniej próbowałam gmerać, tylko się czaiłam i robiłam to za słabo, bo się bałam, że zaboli. A wczoraj pociągnęłam trochę mocniej, nic nawet nie poczułam i wylazły takie 2 żyły po 1cm każda. Także mam nadzieję, że to już wszystko. Swoją drogą, brzydkie to. A jak już mówię o brzydkim, to mam wrażenie, że mnie brzydko zszyli, czuję tam na dole takie zgrubienie niewielkie w jednym miejscu.

Ale skoro nie mam szwów, to się mogę zabierać za mojego TŻa.

I coś na poprawę humoru na wieczór: http://www.youtube.com/watch?v=LTilrRmORcc Polecam!

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-03-10 o 20:43
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:54   #558
Wisienka_0809
Rozeznanie

Jeszcze Monamur, w sumie to chyba zaginione mamy można z listy usunąć już?

Dżizas, znalazłam na jednej stronce - "Nadal pierz dziecięce ubranka w specjalnym proszku dla niemowląt lub mydlanych płatkach. Płucz dodatkowo. Prasuj tylko te, które zostały uprane pierwszy raz po kupieniu." A ja głupia nadal prasuję wszystkie.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/0,79398,9861715.html - fajne to.

Czas edycji: 2013-03-10 o 20:56
Stary 2013-03-10, 20:54   #559
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Jeszcze Monamur, w sumie to chyba zaginione mamy można z listy usunąć już?

Dżizas, znalazłam na jednej stronce - "Nadal pierz dziecięce ubranka w specjalnym proszku dla niemowląt lub mydlanych płatkach. Płucz dodatkowo. Prasuj tylko te, które zostały uprane pierwszy raz po kupieniu." A ja głupia nadal prasuję wszystkie.
Hmm, a ja nadal prasuję......i chyba będę.....takie ładniejsze wtedy te ubranka
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 20:55   #560
Wisienka_0809
Rozeznanie

Otóż to, Aga.
Stary 2013-03-10, 21:15   #561
Ifwka
Zakorzenienie

Mi szwy te ja zewnątrz ściągnęła polozna, i Tz twierdzi że praktycznie nic nie.widać. Natomiast w środę gin mi powyciagal na dyżurze te że.środka i powiem Wam że od razu lepiej.
Ubrania.prasuje bo ładniejsze wtedy
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 21:22   #562
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Ifwka, nie wolno rozmasowywać zatorów. Trzeba ściągnąć z kanalików zalegające tam mleko i będzie okej, ale rozmasowywanie odradzają w poradnikach itp itd.
A mi położna powiedziała żeby masować,masować i masować

Cytat:
Ja gorączki nie miałam i mnie to nie bolało. Ot po prostu czułam jakbym miała w środku w cycku kamień taki okrągły wielkości orzecha włoskiego.
O właśnie tak mam...wielkości orzecha włoskiego

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Swoją droga nie macie tak że czujecie że tylko Wy zajmiecie się najlepiej dzieckiem? Ja tak mam pewnie dlatego że ciągle spędzam ja z nią czas tż dużo pracuje, sporadycznie ją przewija czy usypia a ja cały czas..
Też tak mam.
Czasem też łapię się na tym że pouczam Tżta co i jak ma robić On na razie nie narzekał na to...ale musze przestać z tym bo mnie by wkurzało jakby ktoś mnie tak pouczał

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
dziewczyny: czy to prawda ze chrzestni nie musza miec biezmowania tylko zaswiadczenie ze chodza do kosciola????????????????
U mnie w kościele nic ksiądz nie pytał o bierzmowanie. Chrzestni tylko dostali karteczki do spowiedzi i tyle

Cytat:
I coś na poprawę humoru na wieczór: http://www.youtube.com/watch?v=LTilrRmORcc Polecam!
Dobre

Cytat:
Ja też prasuję jeszcze...bo ładniej wyglądają
Chociaż pare razy zdarzyło się że nie wyprasowałam bo zwyczajnie nie miałam czasu a już nie miałam co jej założyć...i nie było tak źle jak założyłam to nie było widać bardzo że są wygniecione
Stary 2013-03-10, 21:42   #563
Wisienka_0809
Rozeznanie

Jeny, się dowiedziałam, że na dobre laktacja normuje się w 16 tygodniu dopiero. Do tego czasu mogą się zdarzać przeróżne historie.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Dla mnie to jest norma - prasuję ubrania reszty domowników, to potem prasuję i Polciowe.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

☠☠☠☠a, 3 miesiące karmię piersią, a nie potrafię dobrze dziecka przystawić. I się dziwię, że młoda się denerwuje, nie najada, i pokarmu coraz mniej. O ja głupia!

Czas edycji: 2013-03-10 o 21:43

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 21:49   #564
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Jeny, się dowiedziałam, że na dobre laktacja normuje się w 16 tygodniu dopiero. Do tego czasu mogą się zdarzać przeróżne historie.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Dla mnie to jest norma - prasuję ubrania reszty domowników, to potem prasuję i Polciowe.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

☠☠☠☠a, 3 miesiące karmię piersią, a nie potrafię dobrze dziecka przystawić. I się dziwię, że młoda się denerwuje, nie najada, i pokarmu coraz mniej. O ja głupia!

Ale jak to nie potrafisz poprawnie? W sensie jak sie nagle dowiedzialas???
Stary 2013-03-10, 21:56   #565
Wisienka_0809
Rozeznanie

Łamię podstawową zasadę - nie przystawiam dziecka do piersi, tylko pierś do dziecka.
Stary 2013-03-10, 22:15   #566
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Mi jak czuje że.zator się zrobił w piersi to zanim małą dostawie staram się rozmasowac i po karmieniu jest ok.
na zator pomaga karmienie z pod pachy

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O, to to!! Identyko

Moj lubi dzwiek odkurzacza
moj zasypia przy suszarce

Cytat:

AAA!! Zapomniałam Wam powiedzieć! Uważajcie jak robicie zakupy na tablica.pl!!
Padłam ofiarą oszustwa.
zglos na policje
mnie tez laska oszukala

Cytat:
co do TZ to u nas też są takie kryzysy. Podciągamy się tym, że przecież wiecznie tak nie będzie.
:
Cytat:
my już codziennie
taki kryzys?

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Tyle piszecie o tych chustach, że się zaraz wkręcę. :P Powiedzcie, to tak zamiast noszenia na rękach? A dziecko się nie przyzwyczai za bardzo? I nie będzie chciało ciągle na rękach?
spokojnie, mojemu podoba się w chuście ale zauważyłam że najszęsliwszy jet jak sobie swobodnie leży
Cytat:
tak zrobiłam

Dziewczyny od kiedy możemy płynu do płukania dla dzieci używać?
o shit! ja używam od początku bo tak było napisane na opakowaniu- chicco o zapachu białego talku
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 22:17   #567
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja czekoladę już też od dawna jem. Zresztą przyprawy też wszystkie używam, cebulę smażoną, czosnek. Kapusty i pieczarek nie jadłam jeszcze.
Polozna mi mowila, ze kapuste gotowana mozna Juz probowalam.

O, kurde, cebule i czosnek jesz? Nie moge sie doczekac tego momentu

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ooo tak, zgadzam sie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 22:17   #568
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, ja miałam na myśli następujące mamusie: Djerba, adusia1554, zoffka, czarna1001, onaella i chyba tyle. Niektóre z nich nie odzywały się już ze 2 miesiące, albo i więcej.
jestem jestem, często tylko podczytuję, bo tutaj gdzie mieszkam jestem całymi dniami sama z dzieckiem i zwyczajnie nie wyrabiam się. Mąż prawie cały dzień w pracy, a Synka mam z tych mało śpiących

ale postaram się nadrobić Was i więcej pisać.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 22:21   #569
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
JA prasuję tylko te wierzchnie. Bodziaki, śpiochy i pajace do spania nie są prasowane.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 22:22   #570
nancykenator
Zakorzenienie

hej dziewczyny,
strasznie Was zaniedbałam i mało tego nie wiem, kiedy i czy w ogóle Was nadrobię z Małym istne przeboje.
Dziś cały dzień dostawiam Kubunia do cyca, wszystko fajnie ale po pierwsze nie mam pojęcia czy się najada (właśnie można to jakoś sprawdzić?) a po drugie Mały budzi się co pól godziny, max co godzinę. Już nie mam siły. Mam wrażenie że mam za mało pokarmu albo może leci za słabo, bo w trakcie karmienia Kubuś dostaje histerii, płacze i wyrywa cycka. Do tego nie powiem lubi zjeść i karmimy się ponad godzinę. Czy to jest normalne?

szaja uczulenie - czerwone bąble na caluśkich nogach, brzuchu, zaczyna brać też ręce. Póki co smaruje hydrokortizonem 0,5%. Swędzi masakrycznie, nic mnie nigdy tak nie swędziało.

ale Wam zazdroszczę tych chust, jak tylko się ogarnę to może też zakupię

Edytowane przez nancykenator
Czas edycji: 2013-03-10 o 22:24
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości