moze w innym kosciele ochrzcij. Bo u mnie to bez problemu ochrzczę małą a przecież mnie i tzta łączy KONKUBINAT (

)
u nas dzidzia to dopełnienie naszego związku

jednaak moj pracuje ciągle tzn jest tylko na weekendy, to tez inaczej. Jakby był codziennie to bym od niego więcej na pewno wymagałą a tak widze jaki jest styrany. W każdym razie, nie jest źle.
Miał byc wczoraj seksik to bida usnął

tez polecam krem oilatum super jest.

co do vaidera to jest tak jak mówisz

tylko strasznie mnie po tych cwiczeniach bolały plecy i kark. Ale na pewno wróce do tego cwiczenia bo efekty NIESAMOWITE. No i bieganko.
na skakance nigdy nie skakałam tzn jak małolatka byłam. Hula hopem nie umiem kręcic

kurna ale zimno. Moja mała nadal ma kaszel, dostaje syrop, ale doszedł katar a raczej sapka no nie wiem nie leci jej z nosa, ale jak odciągam to sporo glutków itd. Psikam wodą morską i odciągam. Jak spi to jej na szczescie nie przeszkadza no jak nie kima to męczy się. Zaraz zadzwonie do lekarza zapytam sie co robic, jak zyc;p
Na dodatek mnie coś bierze. Miałam byc dzis na uczelni do 16to poszłam tylko na poranne zajęcia bo póxnie nie miałam małej z kim zostawić.
Ale jestem głodna a jaki mam sajgon w pokoju jeju cza isc posprzątać
Dziewczyny i mam pytanie odnośnie kwiatków w doniczce! dostałam STORCZYKA. Jak się nim zająć? Może któraś wie, bo ja nie mam pojęcia jak się kwiotkami zajmować. Mam jednego w pokoju to musze go tylko podlewać raz na 3 dni;p a tym kwiotkiem to nie wiem ;p tzt powiedzial, że mnie udusi jak kwiatek nie przetrwa ;p
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------
ja mam pas i fajnie wszystko, ale jak karmie dzidzie i w nim jestem to nie jest mi wygodnie. Ogólnie nosze go tylko jak gdzieś wychodze. W domu to nie.