Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-14, 12:43   #2772
KarolinaPW
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Cytat:
Napisane przez red_scorpio Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki,
nie udzielam się ale czytam Was. Trzymam kciuki za Wszystkie chore dzieciaczki i życzę zdrówka.
vwiktoria - sukienka śliczna;
pisałyście o fotelikach.. zdecydowaliśmy się na Romera King Plus. Maćkowi się podoba bo wszystko widzi i siedzi
Część z Was wróciła do pracy - ja też. Mały jest z moją mamą. W pracy nawet ok, babcia sobie z Młodym radzi a Maciej też jest zadowolony. Jak wracam z pracy to nie chce mnie wypuścić z objęć. I to jest super
Nie wiem ile teraz Maćko waży ale przypuszczam, ze ok 11 kg, ciuchy na 80. Próbuje stawać, siedzi sam, pije z kubeczka. Póki co jemy słoiki ale przymierzam się do gotowania, wczoraj zjadł pierwszego biszkopta. Ależ był zadowolony. Jedyny problem - owoce są fuj.
Moja waga zatrzymała się i stoi w miejscu i jest to 4kg więcej niż przed ciążą.
No i tyle u nas... A tak wyglądamy
Fajnie, że się odezwałaś. Jestem w szoku ile Maciuś potrafi nasi synkowie są z tego samego dnia a mój nie z tego nie robi
Śliczny blondasek Najlepsze życzenia z okazji 7 miesiąca
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość

KarolinaPW Twój mały to się namęczy, szkoda mi go.
Współczuję boju o chrzestnych. Czasami jest to ciężka sprawa do pogodzenia. Ale dobrze, że wyszło jak wyszło.
Dzięki
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj przyszła czapka z Pinokio. Świetna jest Tylko mogłaby być większa. Jest na styk

Nadalko gratuluję osiągnięcia celu II
Pumcia super, że Blanka tak szybko doszła do siebie
Karolina Ty to masz przejścia z Marcinkiem... Mam nadzieję, że w końcu coś zaradzicie na te wysypki
Bardzo ładna czapeczka, Fabiś wygląda uroczo.
Dziękuję, też mam nadzieję
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
jem pizze na sniadanie
To nie fair...ja jem serek wiejski i nie chudnę tak jak Ty
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hej

My właśnie po wizycie u neurologa - kontrolnie. Wszystko jest w jak najlepszym porządku Pani doktor była pod wrażeniem tego, jak Lu się ładnie rozwija i już kolejne kontrole niepotrzebne
A z zaleceń profilaktycznych - Lu ma jeszcze dość silny odruch chwytny w stopie więc mamy jej nie zakładać butów z twardą podeszwą, bo one przeszkadzają w pozbywaniu się go (o czym wiedziałam) i mamy jej nie prowadzać pod paszki ani za rączki (to też wiedziałam), niech sobie dziecko samo drepta tak, jak potrafi

Przy okazji pobraliśmy Lu krew bo mieliśmy morfologię zrobić, była bardzo dzielna, w ogóle jej nie obeszło, że jej coś tam przy ręce majstrują tylko rozglądała się ciekawie po gabinecie, aż pielęgniarki w szoku były
Super, cieszę się, też bym chciała to usłyszeć
Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość

lepiej chudnąc powoli bo wtedy utrzymasz wagę no i skóra ma czas na schowanie się mi też waga spadała bardzo powoli

a rodzina rzeczywiści ...zoo, nie dziwie Ci sie że protestowałaś

a mój wczoraj cały wieczór gadał papapapapa to chyba na cześć nowego papieża
Skóra nadal nie jest jędrna Mam nadzieję, że kg nie wrócą, no chyba że przy następnej ciąży

Dokładnie, nikt z nich się nie nadawał

N. jest na czasie, dobrze gada
Cytat:
Napisane przez katja_22 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy wszystkie dzieci przechodziły takie kontrole? Bo mój nie
Tylko te z problemami przy urodzeniu lub później. Mój też jest pod kontrolą neurologa.

Przyszła sukienka z C&A, jestem zadowolona, dobrze leży, tylko majtki obciskające muszę mieć bo brzuch odstaje mimo wszystko
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora