Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fotografia ważna czy nie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-14, 20:33   #95
Dione
Zakorzenienie

Dot.: Fotografia ważna czy nie?

Cytat:
Napisane przez sol11 Pokaż wiadomość
Dione dzieki za zestawienie zdjeć,idelanie obrazuje które sa fajne.

Zaproponowani fotografowie przez Ciebie maja bardzo fajne zdjecia ale ja potrzebuje wlasnie poczucia sie jak gwiazda filmowa i ta obróbka zdjec jaka wykonuje Pan Łukasz Radzięta mi pasuje.Przemawia za nim również to ze widzialam jak pracuje .
Nie ma za co

Jak ci pasuje to fajnie. Ten ostry flesz to faktycznie trochę jak u gwizd na czerwonym dywanie chociaż do sesji zdjeciowej to ja preferuje miękkie światło naturalne . Tylko radziłabym poprosić o oryginały zdjec , bo ze swojego doświadczenia wiem że nieraz 'fajne' efekty z obróbki ktore kiedyś dodawałam do zdjęc i po kilku latach przestawały mi się podobać ; flary mogą sie wydawać fajne a za kilka lat razić sztucznością -zawsze dobrze mieć oryginalną wersje

Najważniejsze że udało cie sie narzeczonego przekonać ,bo tamten fotograf z ulotki to było jakaś zupełna pomyłka

Cytat:
Napisane przez sol11 Pokaż wiadomość
Dione a Ty jakiego mialas czy bedziesz miec fotografa?
Nie zauwazylam Twojej daty slubu.
Bo nie jestem w trakcie planowania wesela Na ślubnym wizażu trafiłam jak szukałam informacji o druhnach i tradycjach weselnych zostałam ze względu na wątek o kiczu weselnym ,czasem też na innych a akurat fotografią sie interesuje , ślubną też .
Dione jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując