2013-03-14, 20:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fotografia ważna czy nie?
Cytat:
Napisane przez sol11
Dione dzieki za zestawienie zdjeć,idelanie obrazuje które sa fajne.
Zaproponowani fotografowie przez Ciebie maja bardzo fajne zdjecia ale ja potrzebuje wlasnie poczucia sie jak gwiazda filmowa i ta obróbka zdjec jaka wykonuje Pan Łukasz Radzięta mi pasuje.Przemawia za nim również to ze widzialam jak pracuje .
|
Nie ma za co 
Jak ci pasuje to fajnie. Ten ostry flesz to faktycznie trochę jak u gwizd na czerwonym dywanie chociaż do sesji zdjeciowej to ja preferuje miękkie światło naturalne . Tylko radziłabym poprosić o oryginały zdjec , bo ze swojego doświadczenia wiem że nieraz 'fajne' efekty z obróbki ktore kiedyś dodawałam do zdjęc i po kilku latach przestawały mi się podobać ; flary mogą sie wydawać fajne a za kilka lat razić sztucznością -zawsze dobrze mieć oryginalną wersje
Najważniejsze że udało cie sie narzeczonego przekonać ,bo tamten fotograf z ulotki to było jakaś zupełna pomyłka 
Cytat:
Napisane przez sol11
Dione a Ty jakiego mialas czy bedziesz miec fotografa?
Nie zauwazylam Twojej daty slubu.
|
Bo nie jestem w trakcie planowania wesela Na ślubnym wizażu trafiłam jak szukałam informacji o druhnach i tradycjach weselnych zostałam ze względu na wątek o kiczu weselnym ,czasem też na innych a akurat fotografią sie interesuje , ślubną też .
|
|