Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 11:21   #1036
justusia16
Wtajemniczenie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Ty też kurcze zastanawiam się czy to nie przez ten nawrót zimy - normalnie deprecha (tylko oczekiwanie na paczuszki utrzymuje mnie przy jako takim humorze)
Ostatnio mam dzień świstaka: wstaję, do pracy, z pracy, jak się wyrobie to obiad, siłownia, spać i tak cały tydzień Gdyby było cieplej to chociaż jakis spacer, nawet posiedzieć na tarasie, a tak z pomieszczenia do pomieszczenia
W ogóle chce lato i urlop u mojej kochanej przyjaciółki
Nie wiem
Czuje się do dupy ot co...

Chce wiosnę.. może będzie lepiej...

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No wiadomo, że w ramach tych 1200 nie zjadam trzech bajaderek W indeksie się orientuję, staram się jeść białko, zdrowe tłuszcze ale z niektórych rzeczy nie rezygnuję jak np. baton dziennie
Ogólnie dla mnie 2000 to dużo skoro moje podstawowe zapotrzebowanie to 1300 a mam siedzący tryb życia i tyle co poskaczę te pół godziny i posprzątam chatę. To ile mogę spalić, z 1500-1600.

Lubię na odległość, przez net Nie lubię wychodzić między ludzi.
Chociaż tyle :P

Krem no to mnie ropiernicza, np kolezanka o jeszcze 2 kilo suchdne i bedzie ok itp.

Co z tego np jakbym ważyła 100 kg a wyglądała tak jak wyglądam, to nie miało by wiekszego znaczenia przeca
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora