2013-03-15, 12:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez peppermint patty
kupowalam normalnie w aptece,ale pewnie w necie taniej,nawet nie sprawdzalam
|
Muszę sprawdzić w takim razie i kupić
Cytat:
Napisane przez Eleo765
hejka, ja mam dwa dni wolnego plus weekend, więc zacieram ręce bo to się idealnie wpisuje w dni płodne, mąż ciągle chory, ale i tak mu nie przepuszczę 
gin w enelmedzie mnie rozczarowała, bo powiedziała mi że u nich leczenie niepłodności jest bardzo drogie i ona radzi jeszcze trochę poczekać :/ poza tym dostałam lek na grzybicę, fuck :/
pobrałam za to krew na toksoplazmozę oraz na prolaktynę i tsh. nie wiem czy prolaktyna wyjdzie właściwie bo powinnam być co najmniej 6 godzin bez jedzenia a byłam po kromeczce chleba jakieś 2 godziny wcześniej, bo nie sądziłam że od razu trafie do laboratorium. zobaczymy...
wiesiołek - mnie się po tym bardzo poprawiła cera - biorę od stycznia  w aptece kosztuje ponad 20 zł.
|
Ale Ci się trafiło wolne zaaplikuj mężowi aspirynę a potem okłady z jędrnych piersi (wg mojego to najlepsze lekarstwo) 
kiepska ta lekarz ale dobrze ze badania robisz.
Justii pisała że wiesiołek tez odchudza wiec w ogóle super.
Cytat:
Napisane przez benetta
no nic, jeszcze tydzień i się wyjaśni
|
to już niedługo 
Cytat:
Napisane przez ag9
No niestety nei udało się Wam chyba wywróżyć mojej ciązy, ale nadal wierzę w sen TZa że nasze dziecko urodzi się 7 grudnia. Biorąc pod uwagę, że ten cykl rozpoczął się 10.03. byłoby to jeszcze możliwe 
|
No to trzymamy kciuki za sen Tż 
Cytat:
Napisane przez Gegee
Witram Was dziewczyny.
Przepraszam, że nie cytuję, ale tak na szybko tylko wpadam trochę Wam pomarudzić. Strasznie się źle czuję, mam jakiś masakryczny okreś w życiu, czuję się totalnie wypalona i pozostawiona bez resztek energii... fizycznie też mam wrażenie, jakby organizm odmawiał mi posłuszeństwa... od trzech dni siedzę i cały czas ryczę... a dzisiaj na domiar wszytskiego pocięłam się z TŻ... też między innymi o te całe starania.. i sama nie wiem, czy jest sens dalej próbować.. może powinnyśmy zawiesić na jakiś czas te próby...  sama już niczego nie wiem... dzisiaj niby mam umówioną wizytę u gin, ale nie wiem czy jest sens płacić kasę, skoro wątpie aby były jakiekolwiek szanse na przytulanki... atmosfera na razie nie sprzyja...
|
Kochana spokojnie. Sama widzisz że przez pracę jesteś ciągle zestresowana. Tż to widzi a pewnie tez ma jakieś swoje problemy. Postaraj się nie myśleć tak negatywnie. Wizyta u lekarza napewno nie zaszkodzi.Jeśli myślisz że powinniście zawiesić starania to to zróbcie. Chyba każdy z utęsknieniem czeka już na wiosnę a potem zaraz maj i u Ciebie się rozluźni. My tez z mężem ciągle się spinamy o głupoty i ja uważam że każdy powinien wziąć się za siebie i swoje błędy. Zrób sobie gorąca kąpiel i domowe spa. Zobaczysz ze jak Ty sie odprężysz to i Tż odetchnie. No już główka do góry 
A my w końcu wykupiliśmy bilety do teściowej Ciesze się ale z tyłu głowy będzie mi siedziało czy wszystko będzie dobrze...
|
|
|