Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nienawidzę gdy ktoś przy mnie obgryza paznkocie!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-18, 20:07   #10
Magically
Raczkowanie

Dot.: Nienawidzę gdy ktoś przy mnie obgryza paznkocie!!!

dla mnie najgorszy jest ten dźwięk obgryzania. to chrupanie w ustach, albo mlaskanie (zależy od techniki :P). Denerwuje mnie też obdrapywanie paznokcia paznokciem. Te dźwięki powodują, że staję się bardzo nerwowa.

generalnie takie rzeczy są obrzydliwe, ale zawsze można na to nie patrzeć. Gorzej właśnie z tymi odgłosami. Co mam sobie uszy zatkać?

Dźwięki typu mlaskanie, obgryzanie, siorpanie, uderzanie o naczynia podczas jedzenia tak głośno, że słychać to np. piętro wyżej, skubanie paznokciami- to moje zmory od lat. Najgorsze jest to, że tego nie da się przezwyciężyć. To wkurza i już. I choćby inni mieli to gdzieś, to ja zawsze staję się nerwowa w obliczu sytuacji, w których spotykam się z takimi przypadkami.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
O jeżuniu...
chrapanie itd.
Do pasji szewskiej doprowadza mnie gdy moja matula natrętnie łuska sobie prażony słonecznik. Aż się we mnie gotuje.
No masz o tym samym zapomniałam wspomnieć.
Magically jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując