2013-03-19, 10:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
Napisane przez niewidoczna_
A jak to będzie w rzeczywistości? Mam bardzo słabą wolę walki, nie umiem się odpowiednio zmotywować, potrzebuje ogromnego wsparcia, bo inaczej wciąż będę tyć i wciąż będę nieszczęśliwa....
|
bedzie lepiej , musisz sobie w głowie poukładać. mi czesto tez wszystko sie zawala z dietowaniem , odpuszczam , lecee w górę, pożniej znów sie biore w garśc . najważniejsze to nie poddawac się mimo wszystko , mimo marnych efektów , zastojów, dołów i braku kontroli nad swoim zyciem . 
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------
Cytat:
Napisane przez ogolnie
Dzień doberek 
Mam mnóstwo dobrych informacji
1. Nayebało śniegu.
2. Bolą mnie zatoki.
3. Chce mi się żreć.
4. I beczeć.
5. Siedzę sama w domu.
6. A matma leży i kwiczy.
7. Nie wiem co na obiad.
8. Na II śniadanie robiłam owsiankę i mleko mi wykipiało.
9. W związku z powyższym muszę szorować piec, bo zalałam dwa palniki.
10. I tego śniegu jeszcze kurfa dopaduje.
Waga w porządku 
|
łeeee ale superancki dzionek   
dobrze że chociaż masz teń śliczny pozytywny uśmiech na buźi  
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
Cytat:
Napisane przez monicfeliz
Haha chciałabym Ci pomóc, ale motylem byłam ale przytyłam..  i już niebo mnie nie chce.. chamówa! 
Ojj ja też je uwielbiam, ale kupuje te slim, są cieniutkie, mają 19kcal a mogę zjeść dzięki temu więcej  oszukiwanie muzgu i ryjka, bo tam miałam masło orzechowe, nutelle i powidło śliwkowe w raz :P
|
no właśnie cos mi migło tam brazowego 
ja ostatnio natrafiłam na jakies z błonnikiem i wielozbożowe , włłaśnie takie cieniutkie a tak to naturalne najczęsciej albo z dynią.
Oskarek sie tak nimi zajada że hej , razem z mamusią
To gdzie ja mam to podanie o słońce wysłać?