Zadomowienie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
nowy kramik: pielęgnacja(kremy,balsamy ..), kolorówka(lakiery,cienie. .) średnia półk
NIEAKTUALNE
mój nowy kramik:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248592
mam na wymianę:
dokładam(7maja):
za coś fajnego mogę oddać
1. krem brązujący J&J Holiday Skin do skóry normalnej i mieszanej - została połowa
2. balsam brązujący Holiday Skin do jasnej karnacji - zostało ok. 60%
3. balsam brązujący Holiday Skin do ciemnej karnacji - została resztka na wypróbowanie
DOKŁADKA!!(zdjęcia na drugiej stronie w poście #32)
zdjęcie pierwsze:
1. Szampon Fructis wzmacniający do włosów farbowanych, 100ml (nowy, nieużywany) 2 szt.
2. Avon Advance Techniques, Szampon z odżywką 3w1 do codziennej pielęgnacji (nowy, nieużywany)
3. Oriflame Coconut Shampoo (szampon kokosowy do włosów suchych i pozbawionych blasku) (nowy, nieużywany)
4. Coconut Conditioner (odżywka kokosowa do włosów suchych i pozbawionych blasku) (nowa, nieużywana)
zdjęcie drugie:
1. Kremowe cienie do powiek Avon Color Trend kolor Bouquet + 2 rozowe i fioletowy (zostało ok. 60%)
2. Błyszczyk Avon Color trend z brokatem (kolor+smak+zapach: strawberry) zostało ok. 70-80% data produkcji 170103
3. Błyszczyk Avon Arabian glow ładny kolorek data produkcji 110803 (zostało ok. 60%)
4. 2 błyszczyki Look, dodawane do jakiegoś pisma, nie ma daty ale chyba juz po terminie ważności, mogę dorzucić gratis (b mało zużyte)
5. Szminka nawilżająca Volume Shine Dr Irena Eris kolor 132, data ważności 02/2007 (raz maźnięta żeby sprawdzić kolor, czyli prawie cała)
pierwsze zdjęcie:
1. Johnson's Baby, Oliwka w żelu z rumiankiem, zostało ok. 80%
2. Iwostin, Intensywny krem nawilżający o przedłużonym działaniu spf 20 UVA: IPD 25/PPD 14 - (tylko za coś ekstra!!) (zostało ok.połowy)
3. Ziaja krem masło kakaowe, prawie cały (ok. 90%)
4. Dove Intensive-Cream prawie cały, ok. 90%
5. Lirene krem intensywnie nawilżający, została ok. 1/5 opakowania
6. Nivea Soft, krem intensywnie nawilżający 200ml (data waznosci 11/2007, mało zużyte, zostało ok. 90%)
7. Ziaja Herbika Plant krem pod oczy z Bławatkiem 15ml, zostało ok.70%
drugie zdjęcie:
8. The healing garden aromatherapy bath& shower gel (żel pod prysznic i do kąpieli) chamomile (zostało ok. 80&)
9. Nivea sun, pielęgnujące mleczko do opalania, zostało ok. 75%, data ważn. 08/07
10. Lirene dermoprogram balsam do opalania spf 12, zostało ok. 80%, data ważności 01/2008
balsamy nie były nigdy noszone na plażę etc, były używane tylko w domu
trzecie zdjęcie (kolorówka):
11. lakiery avon nailwear, kolory romance(data produkcji 09.04) i delicate(10.04) a na pudełeczkach było napisane, zeby zuzyc przez uplywem 3 lat od daty produkcji (oba użyte raz, stały w lodówce)
12. avon nail experts peeling&brittleness solver (Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się)
13. Maybelline XXL volume+length maskara z bazą, zużyta ok. w połowie, ale uwaga: trochę wyschnięta (oczywiscie nadaje się bez problemu do użytku])
14. złota kredka do makijażu (eye pencil) paloma (mogę dorzucić)
15. avon, potrójne cienie do powiek kolor rosewood (różowy, bezowo-pomaranczowy, brazowy) (użyte 2 razy, zużycie minimalne)
16. pomadka avon color trend kolor iced champink, zostało ok. 80%, data produkcji "100303"
17.Margret Astor, podwójne cienie Eyeshadow Duo 110, prawie nie używane (tylko za cos fajnego)
18. Wibo Lovely, rozświetlający cień do powiek data waznosci 12/2006, raz użyty (kolorki fioletowawo-rozowe)
mini dokładka: zdjęcie w poście 21:
19. Eris, Tilia Hypoallergic, krem pod oczy dla skóry szczególnie wrażliwej z kompleksem witaminowo-ceramidowym, zostało ok. 70%
20. Nivea Visage Krem regenerujący na noc dla wszystkich typów cery, została ok. połowa
dodatkowo mazidła: -olej (macerat) z alg - próbka 10ml data waznosci 04/2007
-olej(macerat) brzozowy - próbka 5ml data waznosci 05/2007
-ekstrakt z żeń-szenia - próbka
-ekstrakt z centella asiatica- próbka data ważn. 11/07
-ekstrakt z zielonej herbaty - zostało ok.8g z opakowania 10g data waznosci 08/07
-ekstrakt z soi - próbka 06/07
-olejowy ekstrakt z rozmarynu - moge zrobic bardzo dużą odlewke data 05/07
-skrobia modyfikowana Dry Flo - mogę zrobić odsypkę
-ekstensyna data ważn. 08/07 - spora odlewka
posiadam także inne mazidła z których mogę zrobić odlewki
próbki: avon: senses summer splash, anew retroactive+ serum udoskonalające Źródło młodości, mogę dorzucić do wymianki jako gratis
poszukuję:
-mazideł: jedwabiu hydrolizowanego, jedwabiu w proszku, Otiphenu Plus, niewielkiej ilości BHT i Crodamolu STS, masła karite, kwasu L-mlekowego i może innych, olejów, hydrolatów, detergentów
-Avene mleczka spf 50 lub emulsji (i moze innych fotostabilnych blokerów, również kremów ze stablinymi filtrami powyżej 15)
-kremów brązujących/samoopalaczy do wyprobowania (najchętniej Dove Summer Glow)
-pudru, jesli spodoba mi sie odcień
-kosmetykow aptecznych,naturalnych
-oliwki hipp
-może jakichś kolczyków, pasków torebek, może ciuchów w rozmiarze S/M (bede wybredna)
+jak cos mi sie spodoba 
_________________________ _________________________ _________
mój kramik ciuszkowy (bluzy i swetry S/M) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177646
Edytowane przez ~~ALa~~
Czas edycji: 2008-08-23 o 12:59
|