Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Znalazłam skuteczny sposób na wypadanie włosów cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-23, 20:06   #957
mastiff
Zadomowienie

Dot.: Znalazłam skuteczny sposób na wypadanie włosów cz.II

Cytat:
Napisane przez janiaw Pokaż wiadomość
Mastiff aaa to ja myślałam, że masz zawsze takich przyjaciół, ja mam od zawsze, a więc jeśli to coś zapchało, to faktycznie incydent, a nie używasz minerałów? Mnie wszelkie podkłady zapychają, więc od dwóch lat jestem na minerałach i sobie chwalę.
Masz łeb do tego ŁZS super to zebrałaś na swoim blogu, wnikliwie i przejrzyście. A czy wymieniana tutaj nombre ma swojego bloga?
Od czasu kiedy mnie ŁZS-nęło bardziej dbam o to co wrzucam na ruszt i przestałam mieć problemy z buzią, ale dość szybko mi się pysiak przetłuszcza, wiec kupiłam sobie za ostatnie pieniądze wypasiony podkład który sobie z tym radzi. W tym samym czasie (ale wcześniej również)piłam oleje, a że problem się zaczął wraz z nimi, więc byłam pewna, że to one. Ostatnio też zaczęłam się zastanawiać czy to nie ten podkład jednak Jeśli możesz mi polecieć jakiś dobry minerałek, będę wdzięczna
Nombre z tego co wiem, chyba nie ma bloga, przynajmniej nigdy nic nie wspominała

Neo! Zrobiłam dzisiaj TO ostatni raz. Specjalnie dla Ciebie
mastiff jest offline Zgłoś do moderatora