Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-24, 13:12   #103
BeatriceM
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez CarmenSandiego Pokaż wiadomość
nie, ja nie mam bloga;P ale bardzo lubię je oglądać. Ja robiłam z tego przepisu http://smallrosie.blogspot.com/2012/...rzewienia.html
zamowiłam rzewien na allegro, bo nie mam tu u siebie młynka, żeby zmielić, a po korespondencji ze sprzedawca zobowiązał się to zrobić.
rozjaśniałam 2 razy. za pierwszym trzymałam mieszankę 25min, efekt był ale słaby. Ostatnio (wtorek) trzymałam godzinę. Efekt powiem Ci, że jest u mnie trochę poszedł w rudawy (nie mam zdjęć niestety), ale może się trochę wypłuczę, bo od wtorku myłam włosy 2 razy i ostatnio nawet jeszcze czułam ten zapach rzewienia przy zmoczeniu włosow ;P spektakularnych efektów nie ma, nie wiem jaki masz naturalny kolor włosow. ja u siebie zauwazylam taka poświatę złotą, plus rozjasnienie koncowek ktore byly jasniejsze przedtem, zalezy w jakim swietle patrze, czasem wydają mi sie rude (takie karmelowe). ja mam kolor taki sredni blond. moze jutro wstawię zdjecie.
minusem maseczki jest przede wszystkim trudnosc w nakladaniu, papka mi czasem spadala, po za tym ona farbuje strasznie ubrania (recznik), ciało tez, ale się zmywa. i ziolowy zapach.
też tam znalazłam przepis młynek mam, opakowanie wyszło mi po 2,50 zł z odbiorem osobistym w aptece, więc cena zawrotna ja mam taki ciemny blond z pasemkami i strasznymi odrostami i mam nadzieję to trochę wyrównać. raz się żyję, najwyżej będę zielona tylko wolałabym bardziej jaśniejszy odcień, żaden rudy...

a ja się w końcu biorę za notkę o taniej chińskiej biżu z ebaya

wymieniam kosmetyki
BeatriceM jest offline Zgłoś do moderatora