![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ Jimmy Choo Nuxe Escada Avene Galenic Ducray i inne
NIEAKTUALNY
Witam! Z góry dziękuję za Avon i Oriflame oraz pielęgnację drogeryjną. Generalnie pielęgnacji mam dużo, więc raczej się za nią nie wymieniam. Nie wymieniam się na siłę. Mogę się skusić na: - Beauty Blender lub jajo Real Techniqe - koraliki i inna biżuteria Pandora ![]() - lakiery hybrydowe Shellac/Semilac - palety Naked Urban Decay lub Too Faced - wszelkie sprzęty domowe, kuchenne, ogólnie wyposażenie domu itp. - odsypka Secret Brightening Powder Laura Mercier - odlewka Chanel Chance, chętnie resztka w oryginalnym flakonie- kosmetyki mineralne - podkłady, róże, cienie itp. - BB krem Lily Lolo - najjaśniejszy lub jasny odcień - czarne skórzane baleriny rozmiar 37, najzwyklejsze gładkie, bez żadnych udziwnień - wybranych produktów Organique, Phenome i innych naturalnych Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek bądź z przekupkami neutralnymi lub negatywnymi. Mogę zrobić dodatkowe zdjęcia, wystarczy poprosić.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2017-02-17 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Jimmy Choo Nuxe Escada Avene Galenic Ducray i inne
Perfumy, ubytki widać na zdjęciu!
Escada Island Kiss 2011 edt 50 ml Jimmy Choo edp 60ml Nuxe Prodigieux edp 50 ml
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2017-02-17 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nowe dermokosmetyki
Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki Avene Physiolift krem pod oczy 15 ml nowy data ważności 06.2018 Avene Physiolift emulsja na dzień 30 ml nowa data ważności 06.2018 AVENE PhysioLift DZIEŃ Krem wygładzający 30 ml data ważności 07.2018 GALÉNIC Ophycée Korektor błyskawicznie wygładzający data ważności 07.2018 A-derma Exomega Żel do Mycia Ciała 500ml 07/2017 Nuxe Merveillance krem przeciwzmarszczkowy do skóry normalnej 03/17
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2017-02-15 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy najchętniej dorzucę do większej wymianki:
Eveline, Argan Oil, korektor kryjąco-rozświetlający z olejkiem arganowym 8w1, Nude, 7 ml, przetestowany na ręce Eveline, Extra Soft Bio, Luksusowy krem ujędrniająco - wygładzający `Bio olejek makadamia` NOWY PAESE Liquid Deepliner Eyeliner w płynie CZARNY otwarty pod koniec marca, użyty trzy razy Sleek ultra mattes v2 darks, paletka używana niewiele, nie ma pacynki
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2017-02-13 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Książka Hebda Klaudyna Ziołowy zakątek. Kosmetyki, które zrobisz w domu tylko przejrzana, bez oznak użytkowania
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2017-02-13 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ubrania:
1. Pudrowa sukienka Bik Bok. Rozmiar XS. Stan dobry, posiada malutkie zaciągnięcia w różnych miejscach, co jest nieuniknione przy tym materialne, ale nie jest to nic większego niż 3-4 mm, więc nie widać przy noszeniu ;-) 2. Nowa sukienka w kolorze kremowym, rozmiar XS, tylko ją delikatnie przeprałam, ale nigdy nie nosiłam. 3. Płaszcz Zara, rozmiar z metki L, stan idealny, kilka razy ubrany, bardzo porządny. Prawie identyczny ze zdjęciem katalogowym, akurat do tego modelu nie mogłam znaleźć. 4. Buty, wszystkie nowe, rozmiar 37.
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki Avene Physiolift krem pod oczy 15 ml nowy data ważności 06.2018 Avene Physiolift emulsja na dzień 30 ml nowa data ważności 06.2018 AVENE PhysioLift DZIEŃ Krem wygładzający 30 ml data ważności 07.2018 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Perfume Lover
|
Coś u mnie za perfumy Nuxe, krem Nuxe lub wodę/wody termalne?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za kremy avene, nuxe krem perfumy?Mam przykładowo ekspres kapsułowy Tassimo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za płaszcz zara?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Eveline, Argan Oil, korektor kryjąco-rozświetlający z olejkiem arganowym 8w1, Nude, 7 ml, przetestowany na ręce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki
Avene Physiolift krem pod oczy 15 ml nowy data ważności 06.2018 Avene Physiolift emulsja na dzień 30 ml nowa data ważności 06.2018 AVENE PhysioLift DZIEŃ Krem wygładzający 30 ml data ważności 07.2018 A-derma Exomega Żel do Mycia Ciała 500ml 07/2017 Hej, Może coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej, coś u mnie za perfumy Nuxe?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj, dziękuję, ale nie znalazłam nic dla siebie. M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Delice jest na razie w negocjacjach, ale jeśli nic z tego nie wyjdzie (co jest dość prawdopodobne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() coś za Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki Avene Physiolift krem pod oczy 15 ml nowy data ważności 06.2018 Avene Physiolift emulsja na dzień 30 ml nowa data ważności 06.2018 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hej znalazlabys cos u mnie za :
Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki Avene Physiolift krem pod oczy 15 ml nowy data ważności 06.2018 Avene Physiolift emulsja na dzień 30 ml nowa data ważności 06.2018 AVENE PhysioLift DZIEŃ Krem wygładzający 30 ml data ważności 07.2018
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej. Na Orgasm Narsa nic nie widzę, ale rękawice Glov mogłabym wymienić na dwie wody termalne. One mają jakies daty waznosci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, a masz może coś jeszcze pod ladą? Interesuje mnie pielęgnacja do twarzy i ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Za zapachy podziękuję.Poczytam o kremikach,które oferujesz i dam znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.