Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-25, 05:26   #1523
tinekk
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Ależ dziewczyny naprodukowały przez noc
Ja ostatnie dni miałam bardzo aktywne więc się nie udzielałam. 2 razy byłam w Wawie, a jeśli się tam wybieram, to mam cały dzień wyjęty z kalendarza, bo z Rzeszowa kawałek drogi jest - ale nieważne :P

Troszkę mi po week przybyło, bo wpadły fast foody, chipsy etc. i waga pokazała 50.9, musze do Świąt dojść chociaż do 50, żebym cicha mogła jeść bez większych wyrzutów

A od kwietnia pełną parą znowu ruszam z ćwiczeniami, muszę jakiś plan sobie ustalić

Margot też tak wcześniej miałam, ćwiczę to przecież ciacho mogę zjeść, po jakimś czasie się oduczyłam, i 100 razy lepsze efekty. Wykaż się silną wolą

Cindy ja mam podobnie, uważam że mój TŻ jest bardzo przystojny, a ciało ma jak z okładki, szczupły, kaloryfer na brzuchu ( dosłownie! ) umięśniony... nie mogę się zapuścić, bo później wstyd na wspólnych zdjęciach z wakacji...
Od kiedy to wyzwanie? Chcę się przyłączyć, tylko powiedzcie co, jak, kiedy ? :P

Na dziś planuję :

śn: owsianka z masłem orzechowym i gałką lodów
2ś: mandarynka
o: makaron z serem
podw: kawa + 2 kostki gorzkiej czek.
kolacja: jogurt naturalny

Wieczorem obiecuję zameldować się, czy trzymałam się w pełni jadłospisu

Miłego dnia dziewuszki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery