Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-25, 13:58   #2263
milka_m
Rozeznanie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

Cześć

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ja i Buahhot mamy taka i obie jesteśmy bardzo zadowolone
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...50.html&next=1
Mam tę samą prostownicę już ponad rok i zadowolona jestem chociaż teraz staram się rzadziej prostować włosy, nie po każdym myciu, żeby choć trochę odpoczęły Uwielbiam proste włosy i trudno mi się przyzwyczaić do takich żyjących własnym życiem

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Nie za bardzo, ja bym nie założyła. W kampaniach reklamowych na niektórych modelkach bardzo ładnie wyglądają ale one mają idealne figury do takich spodni, ja akurat nie Poza tym, według mnie to takie spodnie do założenia raz na jakiś czas, bo za bardzo rzucają się w oczy. Chyba, że masz idealną figurę, ja wolę nie zwracać uwagi na moją dolną część ciała

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
na całą buzię jako podkład dla mnie naprawdę nr jeden, bo mam wrażliwą cerę, a po nim buzia jak z obrazka, podkład niewidoczny na buzi, naprawdę prawdziwy true match jak dla mnie

tak, zmieniają. Tak mi babki w 3 Rossmannach w których byłam powiedziały
A właśnie Kitka, mogłabyś mi powiedzieć jak u niego z kryciem w porównaniu np. do True Matcha w płynie albo Manhattanu tego co ostatnio miałyśmy?

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
no to i ja wam pokaze wloski po natei i lekkiej odzywce karite.
oczywiscie nie ma co sie klamac, ze wlosy mam grube i piekne jak niektore laseczki ale uwazam ze stan po odejsciu rozjasniacza jest super kolor bardzo dobry jak na moje warunki
i jestem zadowolona jak na moje cienizny..
no i chyba odzyskalam w koncu jakas gladkosc tych wlosow
z gory przepraszam, ale wlosy sa 4 dniowe obecnie dzis wieczor do mycia.
co myslicie? pamietacie jakie siańsko mialam?

Załącznik 5176396Załącznik 5176397Załącznik 5176398
Bunny piękne masz te swoje długaśne włosiska i rzeczywiście gładsze, przynajmniej z tego co ja pamiętam

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Tak, moje z soboty. Trochę pod słońce, prosiłam chłopaka, żeby mi zrobił fotki włosów, ale średnio wyszło, to nie są dobre zdjęcia do pokazania włosów Perłowy poblask uchwycony, ale jasność i kondycja nie (końce nie są aż tak zniszczone)
klik
klik
Śliczne Używasz prostownicy, że są takie gładkie?

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
oj chyba jeszcze barkuje i to sporo
ja dzisiaj umyłam Natei i dałam im Dolce Ani Age niech sie nażrą proteinamibo nie moge ich tez całkiem z pielęgnacji wykluczyć, bo mi sie zgumujazobaczymy jak bedzie po wyschnieciu, narazie jak zwykle "lew"
Pokazałabym Wam mojego "lwa" sprzed kilku miesięcy ale się wstydzę, że w ogóle do tego dopuściłam teraz na szczęście jest coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Chyba się spasłam, bo ledwo zmieściłam dupę w białe, letnie portki jupi, jeszcze jak całkiem się w nie nie zmieszczę to będę szczęśliwa
haha Kitka dużo Ci jeszcze brakuje? Mogę Ci trochę oddać.

Blog

Edytowane przez milka_m
Czas edycji: 2013-03-25 o 13:59
milka_m jest offline Zgłoś do moderatora