Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-02, 20:32   #4598
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jak u Was z prasowaniem? Robicie to jeszcze?

Ja ciuszki prasuje (fajne w dotyku wtedy sa), ale pieluchy...?
Nie prasuję, nie chce mi się już

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyny załamka mój Leo przybrał prze 1,5 miesiąca tylko 600 g

ja pierdziele nie wiem co robić tym bardziej,że on tak pięknie je i jest niesamowicie długi bo non stop robie porządki w szafie

lekarka powiedziała,że teraz będziemy kontrolować wagę a jak nie to będziemy go dopasać mm
nie chce tego bo bez przyczyny wolałabym tego nie robić, mały jest radosny, pogodny i wogóle
jak jest głodny to drze się w niebogłosy więc to raczej w gre nie wchodzi
może przez to cholerne ulewanie?

wogóle jest nowa pediatra w moim ośrdoku i tak walniętej baby jeszcze nie widziałam, na 4 moje pytanie nie dostałam żadnej odpowiedzi a jak pokazałam jej moją alergię to kazała witaminy kupić

nie wiem co mam robić i z kim pogadać na temat rozwoju mojego dziecka, będę musiała prywatnie pediatre do domu ściągnąc, ktoś kto znajdzie dla mnie czas

a tak wogóle to idę na 18 do alergologa proszę o kciuki

przepraszam ale musiałam się wyżalić, nadrobię Was wieczorkiem
Marsi, współczuję, mam nadzieję że nie będzie potrzeby dokarmiania, i to ulewanie się skończy wreszcie.

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Chciałam się jeszcze pochwalić tym że Bartuś dziś skończył 5 tygodni i zdjęciem z niedzielnych chrzcin.

Byłam dziś na łowach w lumpku i fajną kurteczkę kupiłam Młody śpi, ja chyba też się zaraz położę. Od rana mnie głowa boli.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora