Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, odcinek 65
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 13:27   #3385
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Tylko, że każda wydana na wakacje złotówka to mniejszy wkład własny a tym samym wiele złotówek, które potem trzeba zanieść do banku Kombinuję więc jak zrobić żeby wilk był syty i owca cała.
No wiem, od wakacji zdecydowanie kasy nie przybywa Ale dlatego jak mieliśmy ważniejsze wydatki, to wybieraliśmy po prostu tańsze opcje. Szczególnym hitem była Chorwacja samochodem z obcymi ludźmi
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Za 1,5roku

Ale numer! Miałam usg i się okazuje, że najprawdopodobniej Bulgotka jest starsza niż sądzimy.... w sensie że jestem w tej ciąży dłużej niż do tej pory mówili. W poniedziałek mam wizytę u swojej ginekolog, zobaczymy, co powie Bylebym nie miała rodzić na początku maja, bo wyjechać mamy
Żeby się tylko nie okazało, że jest starsza od Mrówki
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
widze, ze podroze na tapecie nam byc moze uda sie wybrac w rejs po Morzu Srodziemnym w ramach podrozy poslubnej... Bo na Meksyk to nas niestety nie stac wiec moze uda sie uzbierac 1800 na rejsik Majorka, Korsyka, Rzym, Livorno (w tym Piza i Florencja), St Raphael na Rivierze Francuskiej i Barcelona
Mammo, mammo, mammo! Rejs po Morzy Śródziemnym Zdecydowanie wolałabym to niż Meksyk
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora