Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-06, 09:47   #4414
Just:)
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo pso

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Czy ja dobrze trafiłam, to jest wątek o porowatości włosów też?
Bo ja już sama nie wiem..
I jakby ktoś mi mógł tak głupiej najprościej wytłumaczyć o co z tą porowatością chodzi, czy to wlasnie przez to że mam mniej lub więcej porowate włosy, mi się one puszą, elektryzują..? sorry jeśli to głupie pytania, ale kurcze już sama nie wiem co zrobić, tak dbam o włosy kurde a one prawie zawsze mi się puszą po myciu.. juz sama nie wiem ktory kosmetyk to robi, bylo ostatnio OK a teraz znowu, wiecie ile ja kosmetyków przez to oddałam/ wywaliłam? ahhhh pomocyyy
Może tak być

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Witajcie! Mam na imię Ania, od tygodnia interesuję się pielegnacja włosów. Pierwszy raz w życiu mam takie długie wlosy, przed zapiecie stanika w związku z tym chciałabym o nie odpowiednio zadbać. Wiem już ze moje włosy są nisko porowate. Mam problem z wypadajacymi włosami oraz z lupiezem. Jakie oleje polecilybyscie dla moich włosów? Może udzielają się tu dziewczyny z uk które podpowiedzialy by mi jakie szampony, odżywki, maski są warte uwagi. Z góry dziękuję za wszelkie rady i pomoc. Pozdrawiam!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
W teorii (!) dla niskoporów dobre będą oleje z grupy nasyconych: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=47