|
Kosmetyki do włosów blond :) a w przyszłości może coś więcej :)
Witam,
pierwszy raz wystawiam kosmetyki na Targowisku
Postanowiłam się wymienić, ponieważ zrezygnowałam (chyba już na zawsze) z blond pasemek i przeszłam do jednolitego brązowego kolorku
W związku z tym kilka kosmetyków, które mi zostały chętnie wymienię na coś innego - tych moich już po prostu nie potrzebuję, a po co mają mi stać w szafce w łazience, skoro może jakaś wizażanka o blond włosach lub z blond pasemkami/balejażem chciałaby je wypróbować
Mam na wymianę trzy rzeczy:
1. Maseczka do włosów blond z firmy Goldwell COLOR GLOW - TREATMENT LIVE BLONDE. Pielęgnacja o wzbogacenie koloru platynowych blondów
pojemność 150 ml
użyta - 2 razy (wszystko widoczne na zdjęciu)
Opis produktu: Intensywana pielęgnacja i wzbogacenie koloru włosów. Specjalny składnik color-beaitifier wzmacnia jasne platynowe odcienie blond i redukuje niepożądany efekt żółci we włosach. W tym samym czasie substancje pielęgnacyjne dopasowane do wymagań włosów blond regenerują je i nadają im spręzystość. Nadaje się również do włosów siwych.
Zastosowanie: Nałożyć na osuszone ręcznikiem włosy i równomiernie rozporowadzić rozczesująć na włosach. Pozostawić na 5-10 minut. Spłukać.
2. Szampon PROFI SILK SILVER z jedwabiem
pojemność: 200 ml
użyty - 2 razy ( zużycie widać na jednym ze zdjęć); bez pompki (również widać na zdjęciu)
Opis produktu: neutralizuje żółty odcień. Profesjonalny szampon do mycia włosów bland i rozjaśnionych. Zmienia żółty odcień na srebrno-popielaty. Dzięki zawartości protein jedwabnych typu PROFI Silk dodaje blasku, nawilża i wygładza.
3. Szampon Shine Blonde L'oreal Professionell
pojemność: 250 ml
zużycie - trochę więcej niż połowa (czarną linią zaznaczyłam miejsce zużycia na butelce)
Opis produktu: Szampon regenerujący i nadający blask włosom blond naturalnym i koloryzowanym. CERAFLASH: aktywne czynniki nadające blask i zwalaczające żółte reflesky: ceramid regenerujący, ekstrakt cytrynowy i czynniki zmiękczające twardą wodę.
Szampon Shine Blonde nanieść na mokre włosy i spienić. Starannie spłukać. W razie konieczności czynność powtórzyć.
EDIT:
Szampon Shine Blonde - nieaktualne wymieniony 
Maseczka Goldwell - Nieaktualne
Szampon PROFI SILVER - Nieaktualne
Być może w przyszłości będzie dokładka jakiś kosmetyków
Edytowane przez Kalex
Czas edycji: 2007-03-27 o 22:09
|