2013-04-08, 14:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez Aaś
Już zlecone  jutro pobranie. Tymczasem drapie się jak szalona.
Okazało się że moja mama miala tę cholestaze w każdej ciąży  mam nadzieję że to nie dziedziczne... 
|
Mnie się właśnie ostatnio gin pytała czy mnie skóra nie swędzi. I dała skierowanie na badanie jakieś z wątroby. Właśnie o tej cholestazie mówiła. Ja mam na szczęście dobry wynik. Jeszcze nie doczytałam jak tam u Ciebie.
Cytat:
Napisane przez niunka045
Witamy sie znowu w komplecie  w skrócie od 11.30 rozmowa, płacz, rozmowa, płacz, spacer, wyjazd do teściów po rzeczy, tam spacer i długa rozmowa. Nigdy więcej takich sytuacji obiecane jedno drugiemu. A i mam kolejne dwa kartony Chusteczek tami baby 
Juz sie nie mieszcze z tym w tej kawalerce 
|

Bardzo się cieszę bo martwiłam się o was. I w sumie pół niedzieli myślałam co tam u Ciebie i axeli.
Co do chusteczek zazdraszczam bo ja to wszytsko musze kupić. Skąd wogole takie ilości?? Wymieniłabym się ale nie mam za bardzo na co.
Cytat:
Napisane przez colorblue
Witam
Banka zdrówka dla męża!!! No i brzuszek super:-D
Niunka bardzo się cieszę że u Ciebie się wyjaśniło!
Cynamonku brawo za zakupy 
Motylku wracaj do nas w dwupaku!!!:-*
Dla wszystkich brawa za tygodnie i brzuszki!!!>
My dzisiaj zaczelismy 32tc:-D
Mieszkanie mamy!!!!klucze też więc to już napewno:-D
Jutro napiszę na ten temat więcej;-)
|
 mieszkania i żeby wszyscko się ukłądało.
Cytat:
Napisane przez diabli
ahh dziekuje   mamy juz kilka pierwszyc wzorow poscieli, ale musicie jeszcze troszke poczekac. chce zrobic fajne fotki, a w mieszkaniu mamy obecnie zaczynamy mini remont. jutro wybijanie futryn i inne takie cuda, pozniej malowanie i czesc warsztatowa zostala chwilowo zamknieta  jutro kupuje kolejne materialy, z siostra troszke projektujemy, brat i tz zaangazowani w stronke, tworzenie logo itd.  role rozdzielone, tylko Nelka zamiast pomagac fika i troche mnie tym rozprasza 
|
My będziemy mieć malowanie w maju. Zabiję chyba ojca jak nie zdaży zanim mała się urodzi bo musi okno zmienić dlatego tż czeka z malowaniem. A okna właśnie dzisiaj pojechali zamówić.
Cytat:
Napisane przez niunka045
Mój Jasio w najgorszym wypadku bedzie musiał dostać antybiotyk od razu po urodzeniu na CMV. Jutro odbieram wyniki awidnosci i szczerze to martwię sie jak cholerka. Lekarz mi długo tłumaczył, że to nie jest moja wina że takie rzeczy sie zdarzają że i tak nie wszyscy lekarze wogóle robią badania na cyto w ciąży. Do tego dodał właśnie o szpitalach że jest możliwość że mały złapie cos w szpitalu i czy tez bede sie obwiniac? Nie ma co. Nasze szkraby muszą byc zdrowe nie ma innej opcji !!!
|
Moja nie robiła mi tych badań. I ostatnio jej mówię, że mama pracuje w przedszkolu i ta się mnie pyta czy robiłam cytomegalie ( jakoś tak ), a ja że nie kazała mi. A ona, że jak mama pracuje w przedszkolu to powinnam. Ale skąd ja miałam to wiedzieć No i nie kazała teraz robić wiec nie wiem o co chodzi.
Nadrabiam dalej.
|
|
|