2013-04-09, 11:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIII) - część VIII
Witam się i to od razu w nowym wątku 
U nas koszmaru ząbkowania ciąg dalszy, mała po przebudzeniu nawet cyca nie chciała, ryk nie z tej ziemii, prężenie, wyginanie, dopiero dentibaby dało ulgę, zjadła i się nieco uspokoiła, ale dalej marudziła. Ślini się na potęgę i szoruje dziąsłami o co się da. Ale dalej nie widzę, który to ząb tak męczy
Cytat:
Napisane przez Maciejka__
A tak przy okazji: czy Wasze dzieci też Wam robią przegląd stomatologiczny? 
|
haha robią 
Cytat:
Napisane przez katja_22
Zapomniałam się pochwalić... Wczoraj moja kuzynka urodziła córeczkę  Laura ma 3300 g i 53 cm 
|

Cytat:
Napisane przez wanilllka82
tak dziś obserwowałam moje dziecko i doszłam do wniosku że to przeciwieństwo Martynki, ciągle coś memla w buzi, jak nie na siedząco z rączki to wkłada w zęby i tak wędruje po mieszkaniu
|
identycznie jak moja... wczoraj wzięła balonik do buzi i tak z nim raczkowała a potem stanęła przy drzwiach balkonowych
Cytat:
Napisane przez bebe1987
Wczoraj jak leżałam już sobie w sypialni to wzięłam ze sobą stetoskop i podsłuchiwałam maluszka  . Było słychać różne dziwne dźwięki i momentami głośne kopniaki prosto w membranę. W pewnym momencie usłyszałam bicie serduszka!  Wyraźne i szybkie bicie malutkiego serduszka...
|

Cytat:
Napisane przez karolka110
jestem dalej słaba i nie swoja z rana zjadłam kaszę jaglaną Holle na wodzie z owockami Lilki, teraz gotuję ryż i do tego popijam colę.....
|
biedna
|
|
|