Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-09, 14:16   #261
sylka79
Wtajemniczenie

Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
, katarzy nadal

Przemóż się
No i jak tam u Was?

I kto,to mówi?

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Dzięki za troskę !!

Bylismy na kontroli kard.

Jestem wypompowana, na szczęscie już w domu. Niestety cudownie, nie jest.

aga

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej
operacje mam w poniedzialek
i niestety okazalo sie, ze jade sama pociagami
a tz mnie odbierze juz po
na dodatek pobolewa mnie gardlo
zalamka

Svi mam nadzieję,że wszystko dobrze poszło

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Kilka foteczek z urzędu i obrączki
Gratulacje Pięknie wyglądacie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Pisałam Wam, ze byliśmy w CM i S tez u logopedy - ze wskazań po badaniach słuchu itp?
Chyba nie.
Antoś ma zniekształconą każdą głoskę, mało napięte wargi i luźny koniec języka. Logopedka wini za to moje długie karmienie go piersią. Wtedy język się rozleniwia i takie efekty. Trochę mnie to dobiło, ze to moja wina. Nigdy nie słyszałam o tym, ze karmienie piersią jest gorsze od butelki i smoka pod tym względem. Zawsze wymieniali tylko ew. wady zgryzu, ale to przy karmieniu sztucznym.
No nic. Teraz szukamy dobrego logopedy prywatnie.
Dzisiaj też rozmawiałam z panią w przedszkolu, bo może jeszcze w tym roku udałoby się poćwiczyć z ich logopedą (od września na pewno - 4 latki już to obejmuje). Ale im szybciej tym lepiej, więc może znajdzie czas.

Z dobrych wieści - Antoś został przyjęty do przedszkola na przyszły rok
Ola czeka Was sporo pracy ale systematyczne ćwiczenia,na pewno przyniosą dobre efekty

Super

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
W piatek bylismy u okulisty. Z oczami jest tak, jak bylo, ale ze Antos zle znosi zaklejania oka, a musielibysmy to robic jeszcze przez kilka lat, to zdecydowalismy sie na okulary. Bedzie je nosil do 8 roku zycia. Jeszcze nie wybralismy zadnych, moze w tym tygodniu nam sie uda.
W poczekalni spotkalismy nasza znajoma, ktora byla z dwoma synami. Jeden z nich ma 9 miesiecy i zespol Downa, nie slyszy i czeka na implant, ale jest przeslodki. wyciagal do mnei rece, gaworzyl i tak slodko sie przytulam i lizal mnie po brodzie . Antos widzac to zapytal, czy to jest nowy czlonek naszej rodziny i czy to jego maly braciszek . Akurat na to wyszla okulistka i ze smiechem pytala, czy dzieje sie tu cos, o czym ona nie wie .
A w okularkach,też będziecie zaklejać jedno szkło,czy juz po prostu tylko nosić? Koniecznie pokaż Antosia

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

i co tam u ortopedy, to z kolanem byłaś?

tak,z kolanem,wizyta kontrolna .Mam zowu rehabilitację gorzej nie jest (na szczęście ) ale muszę uważać,nie przesilać,nie nadwyrężać,bo jak więzadło zerwie się całkiem,będzie potrzebna rekonstrukcja dobrze mówić-gorzej wykonać,musiałabym chyba nic nie robić A terminy na rehabilitację,tak odległe,że szkoda mówić

Jadłyście kiedy sałatkę z tortellini i z serem feta?Pycha

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Ola zdrówka
Co się dziwić,jak pogoda taka lipna u mnie wczoraj słońce świeciło,prawie 10 stopni na plusie,a dzisiaj rano przymrozek,do południa sypał śnieg,a teraz deszcz pada a u Ciebie,to chyba dzisiaj słońce świeci?

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora