2013-04-09, 17:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Helloł!!!
Cytat:
Napisane przez Sorceresss
U mnie nic nie dają reczniki na grzejniku, ani te pojemniki z wodą... kupiliśmy nawilżacz (dość dobry) i biedak sam musi kilka godzin pracować, żeby dobić po nocnej przerwie z wilgotności ok 32% do tych min. 40%... Ale mały nie ma już katarku  więc sukces!
|
Czyli plany planami, a co zadziała jak się maluszek urodzi to już inna sprawa no zobaczymy 
Cytat:
Napisane przez oldzinx
No jasne jak kolejka będzie wpychaj się, ciężarnej nie pobiją 
A foto jutro wrzucę. Muszę kupić ten zestawik bo zapomniała całkowicie o tym. A jakie masz tzn. jakiejś firmy polecane są czy bez znaczenia? Bo chyba Canpola widziałam w aptece ostatnio.
|
Nie mam żadnego poleconego, ale kupiłam taki w etui http://allegro.pl/show_item.php?item=3076345187
bo akurat ten sprzedawca miał dużo rzeczy, których potrzebowałam no i ja zawsze u niego odbieram osobiście, bo mam niedaleko Zastanawiałam się czy nie kupić np. samych cążków w sklepie, ale nie kalkuje się to, a nie wiadomo czy cążki nam przypasują.
W ogóle polecam tego sprzedawcę, jak ktoś z Krakowa to już w ogóle, szybko, sprawnie i bez problemu Już drugi raz odbierałam zamówienie u nich.
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
demeter yhmm. Co do jezyka. Dopiero mieszkajac tutaj - nauczylam sie angielskiego wczesniej to wiesz jak w PL ucza haha.
A Norweski nie jest az tak trudny grmatycznie - ale czasmi slowa ciezko wypowiedziec - no jak masz slowo skaldajace sie z 14 liter w przewadze same samogloski  a oni jeszcze maja ze ich O czytasz jak U. - Å jak O ehh i jeszcze kilka fajnych przykladow.
|
No własnie, cięzki jezyk sie wydaje. Dla mnie to takie "esztebereszte" 
Cytat:
Napisane przez strippi
I na koniec mój słodziak 
|
Uroczy 
Mokka, jejku ale się porobiło, wiedz, że trzymamy za kruszynkę kciuki! Wszystko będzie dobrze, oby jak najszybciej synek wyszedł do domu
|
|
|