Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-09, 17:24   #2005
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!

Helloł!!!

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
U mnie nic nie dają reczniki na grzejniku, ani te pojemniki z wodą... kupiliśmy nawilżacz (dość dobry) i biedak sam musi kilka godzin pracować, żeby dobić po nocnej przerwie z wilgotności ok 32% do tych min. 40%... Ale mały nie ma już katarku więc sukces!
Czyli plany planami, a co zadziała jak się maluszek urodzi to już inna sprawa no zobaczymy

Cytat:
Napisane przez oldzinx Pokaż wiadomość
No jasne jak kolejka będzie wpychaj się, ciężarnej nie pobiją
A foto jutro wrzucę. Muszę kupić ten zestawik bo zapomniała całkowicie o tym. A jakie masz tzn. jakiejś firmy polecane są czy bez znaczenia? Bo chyba Canpola widziałam w aptece ostatnio.
Nie mam żadnego poleconego, ale kupiłam taki w etui http://allegro.pl/show_item.php?item=3076345187
bo akurat ten sprzedawca miał dużo rzeczy, których potrzebowałam no i ja zawsze u niego odbieram osobiście, bo mam niedaleko Zastanawiałam się czy nie kupić np. samych cążków w sklepie, ale nie kalkuje się to, a nie wiadomo czy cążki nam przypasują.

W ogóle polecam tego sprzedawcę, jak ktoś z Krakowa to już w ogóle, szybko, sprawnie i bez problemu Już drugi raz odbierałam zamówienie u nich.

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
demeter yhmm. Co do jezyka. Dopiero mieszkajac tutaj - nauczylam sie angielskiego wczesniej to wiesz jak w PL ucza haha.
A Norweski nie jest az tak trudny grmatycznie - ale czasmi slowa ciezko wypowiedziec - no jak masz slowo skaldajace sie z 14 liter w przewadze same samogloski a oni jeszcze maja ze ich O czytasz jak U. - Å jak O ehh i jeszcze kilka fajnych przykladow.
No własnie, cięzki jezyk sie wydaje. Dla mnie to takie "esztebereszte"

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
I na koniec mój słodziak
Uroczy

Mokka, jejku ale się porobiło, wiedz, że trzymamy za kruszynkę kciuki! Wszystko będzie dobrze, oby jak najszybciej synek wyszedł do domu
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując