Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie chce znowu zepsuć zdjęć z wakacji, pomocy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-10, 14:20   #5
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Nie chce znowu zepsuć zdjęć z wakacji, pomocy!

Cytat:
Napisane przez perobelka Pokaż wiadomość
Cześć

Czas na coś nowego.
Oczekuje przede wszystkim zdjęć ostrych i ładnych kolorów robionych w trybie auto, nie chcę ustawiać żadnych przesłon i tym podobnych.. Wielkość aparatu - nie musi być bardzo mały, może być średni.
Cena - max 1000 zł, z tym że raczej mniej niż 1000. Potrzeby mam niewygórowane, byle zdjęcia były ostre i miały ładne kolory(Czyli tu im większa matryca tym lepiej?)
no przykro mi ale za pieniądze wszystkiego w życiu nie dostaniesz. Również obawiam się, że czekają Cię kolejne rozczarowania z taką postawą. Aparaty z tej półki cenowej raczej nie różnią się miedzy sobą na tyle aby jeden w trudnych warunkach zrobił na auto fajne zdjęcia a drugi je zmaścił - liczy się to, czego nie chcesz się dotknąć, czyli umiejętne ustawienie parametrów, wiedza kiedy należy lub nie należy fotografować itp. Moją pierwszą cyfrówką był aparacik za 200 zł i wiele z tych zdjęć dalej cieszy. Możesz sobie nawet kupić pełnoklatkową lustrzankę ale zdjęcia będziesz mieć na zbliżonym poziomie bo... banał: nie liczy się aparat, liczy się fotograf. Zamiast wydawać 1000 zł na kompakt, poczytaj trochę, kup coś tańszego - zaoszczędzisz parę stów i NAPRAWDĘ zaczniesz robić lepsze zdjęcia.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując