2013-04-10, 17:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja
dziewczyny dowiedziałam się że jak chce żeby TŻ był ze mną przy porodzie to muszę zapłacić za to 500 zł  czy takie coś jest legalne?
najlepsze że jakbym chciała np. swoją położną to też płacę jako za poród rodzinny + kasa dla położnej. Masakra jakaś 
|
To nie jest legalne. A masz u siebie tylko 1 szpital? 
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja
poczytałam trochę i faktycznie to jest nielegalne. Nawet za oddzielną salę nie powinno się płacić. Tylko co mam się z nimi kłócić o swoje prawa czy jak? eh wkurza mnie już to wszystko. Wszystko w szpitalu trzeba mieć swoje nawet sztućce więc cholera za co się płaci te ubezpieczenia?
|
Ubezpieczenia płaci się na dziurę budżetową i nagrody dla ministrów 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
No właśnie nie jest wylewna, ale dziś szczególnie niemrawa. Zwłaszcza ten brak reakcji na zaczepki mnie dziwi...
Macie rację, chyba podjadę. Poczekam jeszcze z godzinkę, może się rozrusza... Niech mi chociaż ktg zrobią... Jak będzie zapis ok to choćby chcieli to nie będę zostawać...
|
Może nie pukaj tylko po prostu poruszaj mocniej brzuszkiem? Ja zawsze palucha tak bardziej wpycham, żeby ruszyć wody i rozbujać małą. A jak się nią rusza to się musi na nowo ułożyć i daje znać, że tam siedzi 
Może to takie "brutalne" ale zawsze działa
|
|