2013-04-10, 18:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Napisane przez Lenova
Dziewczyny Help !:P
Te które mają facebooka to wiedzą jak wyglądam, więc doradzcie mi co moge zrobic z włosami? Jutro idę do fryzjera i chciałabym się jakoś odpicowac a nie wiem jak, wiem tylko tyle że włosy to raczej chce rozjasnic niz przyciemnić a tak poza tym to nie wiem...
Wkleje Wam swoje najaktualniejsze zdjęcie ze świąt (nie patrzcie na to że ogólnie wyglądam jak przychlast)zwróćcie uwagę na włosy :P
Aaa i Black pytanie do Ciebie jako speca od wizażu - myślisz że mogę zrobić hennę na brwiach? Chciałabym je jakoś bardziej podkreślić i nie wiem czy robić hennę jesli tak to jaką :brąz czy czarny? Oczy na ogół tuszuje i daje czarną kreskę.
|
Lenova jaka Ty jesteś śliczna 
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Lenova, oczywiście.  Ale na pewno nie czarną - taką możesz położyć na rzęsy. Zdecydowanie brązową na brwi, bo czarne będą przerysowane... A nie wolisz ich malować sobie?
Dziewczyny, co myślicie o takiej fryzurze? Chcę sobie ją zrobić.  Chodzi mi o cięcie, bo kolor zamierzam zostawić taki, jaki mam naturalny - brązowy. Teraz mam włosy do tyłka, znów - ścinałam w czerwcu do łopatek, bardzo szybko mi odrosły... 
|
Bardzo ładna fryzurka
do tyłka?! o mamuniu jak Ty sobie z nimi radzisz?!
Cytat:
Napisane przez szklanka19
Bardzo mocno wykrzywia główkę do tyłu, w kąpieli to samo, brzuszek wypych do przodu, a główkę daje do tyłu. Czasem ciężko Ją utrzymać, tak mocno się przekrzywia :/
|
kciuki żeby wsio było ok 
Cytat:
Napisane przez Lenova
No tez mi sie wydaje że raczej brązową, na ślubie właśnie miałam brązowe ale pomalowane właśnie tylko nie wiem czym mi babka to robiła. Właśnie czym malować brwi ??
To sporo chcesz ściąć, ale fryzura fajna duża odmiana by była dla Ciebie 
|
ja mam teraz straszne dziury w brwiach - widać na fotce z basenu (zawsze dłubałam na mega cienko teraz chodzę do kosmetyczki i każe mi zapuszczać, zajmie trochę zanim będzie kształt taki jak być powinien :P ) i te dziury wypełniam brązową kredką do brwi, a potem cieniuję brązowym cieniem dużo jest filmików instruktażowych na yt
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------
Scotasia, ale słodziak 
Aga, ja nie widzę zdjęć w aplikacji, podobno jakiś błąd i to naprawiać mają
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------
ja chyba przed chrzcinami sobie pójdę walnąć jakieś blond refleksy na głowie bo ten mój naturalny kolor jest tak bury że szok :/
|
|