![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dziewczyny jak ubrać dziecko na szczepienie i na usg bioderek, żeby było wygodnie i Niuni i nam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Black, Twoja Mała jest tak niesamowicie podobna do tż, że to aż niemożliwe jest
![]() Silver, tak, Pietraszko chyba we mnie się wdał ![]() ![]()
#1083 |
Wtajemniczenie
|
mega, haha
![]()
#1084 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
właśnie myślałam o bodach, mam takie bez rękawów.Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Bijkora jak tam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Black, super filmik ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle, moja mała dziś skonczyła 3 miesiące. Kocham nad życie moje dzieciątko ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-04-10 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty Black masz fajny głos ![]() ![]() Ja jej dzis ubrałam na usg body z krótkim rękawkiem a na to bluzeczka i spodeneczki.
![]() |
#1088 |
Wtajemniczenie
|
black - nie wierze, masz niemalze identyczny glos jak moja siostra
![]()
#1089 |
Zakorzenienie
|
Black z fajnym dzieckiem to dobrze pogadać
![]() ![]() i zgadzam się z Silver,masz bardzo ciepły głos ![]() Laski idę do gina. Mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Popatrzyłam właśnie na ranę po cc, ładnie wygląda. Taki uśmiech,ładnie się goi. Tylko zdrętwienie nad raną jeszcze jest,ale wierzę Wam,że minie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wspolczuje wam tych rozstepow. mi po porodzie wyszly dwa przy pepku, ale takie maluskie na szczescie. jak bylam w szpitalu to ze mna na sali lezala taka dziewczyna, z tych takich ciut wiekszych... jak zobaczylam jej brzuch to sie przrazilam, MASAKRA!!!! takich rozstepow na pewno jak ona nie macie ale mimo wszystko wierze ze to jest dolujaca sprawa.... szczegolnie dla kobiety ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- cos co szybko sie zdejmuje i zaklada. proponuje body z krotkim rekawem + pajac. wtedy masz szybki dostep do rąsi i nozek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Sylwietta masakra z tym spaniem, oby takie akcje się nie powtarzały ![]() Illusion bardzo ładne te zaproszenia zrobiłaś ![]() Szaja, a ja bym wzięła odwrotnie, zestawy mebelków ![]() Wisienka mam nadzieję, że z mamą się lepiej układa ![]() Meduzza czyli nie tylko ja mam fotki ze szpitala ![]() ![]() ![]() Silver ciesze się, że z nerką ok ![]() Marsi brawo za wagę Leo ![]() Myśmy dzisiaj pojechali na te warsztaty, o których pisałam wcześniej ![]() ![]() ![]() A jutro idziemy do lekarza bo coś mi się nie podoba jak Ewcia główkę trzyma, proszę o kciuki bo mam złe przeczucia :/ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
byla u mnie moja dobra kolezanka ze swoja coreczka a moja przyszla synową
![]() lalka jest z marca '12 czyli ma 13 miesiecy. JA PIERDZIU!!!! po minucie pokoj Kubusia wygladal jakby przeszla przez niego Katrina!!!! ![]() oczy do okoloa glowy to MALO! I po co ja sprzatalam na ich przyjazd ![]() dziewczyny, cieszmy sie ze nasze brzdace jeszcze lezą ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ojojooj, a co Cie niepokoi? |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
Black, [B]ile wazy Twoja Mala?? bo sa z tego samego dnia, prawie
![]()
#1094 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Ewa, moja ponad 2 tygodnie temu ważyła prawie 4700, więc teraz już pewnie z 5kg waży.
![]() ![]() Dzięki za ciepłe słówka, dziewczyny. ![]() ![]() Szklanka, ojej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Help !:P
Te które mają facebooka to wiedzą jak wyglądam, więc doradzcie mi co moge zrobic z włosami? Jutro idę do fryzjera i chciałabym się jakoś odpicowac a nie wiem jak, wiem tylko tyle że włosy to raczej chce rozjasnic niz przyciemnić a tak poza tym to nie wiem... Wkleje Wam swoje najaktualniejsze zdjęcie ze świąt (nie patrzcie na to że ogólnie wyglądam jak przychlast)zwróćcie uwagę na włosy :P Aaa i Black pytanie do Ciebie jako speca od wizażu - myślisz że mogę zrobić hennę na brwiach? Chciałabym je jakoś bardziej podkreślić i nie wiem czy robić hennę jesli tak to jaką :brąz czy czarny? Oczy na ogół tuszuje i daje czarną kreskę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Lenova, oczywiście.
![]() Dziewczyny, co myślicie o takiej fryzurze? Chcę sobie ją zrobić. ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-10 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zadomowienie
|
Pytam, bo sie zastanawiam cY malq przybiera, bo dwa tyg.temu bylo 4600, a teraz 4800...a jadlaby najchetniej co godzine...
#1099 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.[/QUOTE] Cytat:
![]() tylko cienka kreska uśmiech |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To sporo chcesz ściąć, ale fryzura fajna duża odmiana by była dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn które mają konto na youtube. Chciałam się zarejestrować ale pisze że trzeba podać swoje imię i nazwisko i że będzie to widoczne dla wszystkich
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-10 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja maluje brązowym cieniem z inglota plus specjalny pędzelek ale henne Ci polecam ja też jestem blondynką i robie regularnie brązową z tym,że mi jest dobrze,jak mam mocne brwi, czasem się zdarzy,że kosmetyczka chlaśnie mi mocniej ale generalnie dobrze mi jak skóra jest lekko złapana przez barwnik co do włosów to może grzywkę sobie walnij ![]() ale miałam drzemke z Leosiem, 1,5 h chrapania, co ja będę w nocy robić? ![]() Black- maleńka robi się rudziaszek, jak chciałaś mój Leo z kolei miedziany w brąz ale kurde tego akurat nie chciałam ![]() TZ siostra i jego kuzyn mają ciemny kasztan więc Leo chyba po nich ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-04-10 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
ja tez musze obciąć włosy bo mam juz takie dlugie i nie wiem czy je ścieniować i wystopniować czy zostawić takie proste aj aj aj
![]() |
#1105 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lenova, tak jakpisze Marsi, moze grzywka? Taka jak na zdjeciu od Black ![]() W załączniku moj 8 tygodniowy słodziak. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-04-10 o 18:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
#1107 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dziewczyny korzystające z aplikacji wizaż na tel lub tapatalk czy widzicie załączane zdjęcia w wiadomościach ??? Bo ją nie :sly:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, mam strasznie przesuszoną skórę na dłoniach - niby non stop przy dziecku myje się ręce, ale to chyba nie od teo;/ muszę regularniej kremów używać...
Niunia zapada w drzemkę właśnie. Ale długa nie będzie na pewno,bo potem aktywność i dopiero nocny sen. Odkąd odkryła rączki to się non stop za ucho jedno łapie, a drugą łapką wyszarpuje smoczek jeśli akurat ma w buzi. I potem takie "zdziwko" na buzi i marudek, że smoka nie ma ![]() ![]() Pytanie do mam które mają dzieci w końca stycznia: wszystkie już główki trzymają leżąc na brzuszku? Moja nale przestała lubić na brzuszku leżeć bo ją denerwuje, że nie może długo głowy utrzymać, podniesie czasem mocno do góry, ale eneralnie się wierci. Noszona w pionie, albo trzymana na klacie mocno dźwiga głowę i długo trzyma, tylko w leżeniu na brzuszku jest gorzej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() do tyłka?! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Scotasia, ale słodziak ![]() Aga, ja nie widzę zdjęć w aplikacji, podobno jakiś błąd i to naprawiać mają ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- ja chyba przed chrzcinami sobie pójdę walnąć jakieś blond refleksy na głowie bo ten mój naturalny kolor jest tak bury że szok :/
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Henna zdecydowanie brązowa - czarna jest za mocna do jasnych włosów. Black : bardzo fajna fryzura ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.