Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 06:20   #2783
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

ja jakoś nie nie sie zebrać żeby być na bieżąco... od wczoraj mam kiepski humor (dziewczyny mi go poprawiły szokobąsami i gazetkami ).
tak podsumowując:
leżenie + cukrzyca + cholestaza + fenoterol + trzęsawka ogólna przez niego (najbardziej ręce) + bóle wątroby (takie jakby mi ją ktoś żywcem rozrywał) jak leżę na prawym boku więc muszę tylko i wyłącznie na prawym + ktg 6 x dziennie

już serio nie wyrabiam... mogłyby się już urodzić...
ty to masz przejścia oby ci czas szybko zleciał i dziewczynki pojawiły się na tym świecie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
mój gin za każdym razem ma ubaw ze mnie, razem z tżem się ze mnie nabijają. Dzisiaj wszyscy wybuchnęłiśmy smiechem, bo powiedziałam, że słyszałam, że pan ordynator nie lubi majtek i czy mam mieć. Na co mój tż wypalił, ze on też nie lubi, i że bez jest jednak łatwiej

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tym wózeczku >?
mamy blisko żeby po niego jechać...

http://allegro.pl/ful-opcja-quinny-s...160257626.html
ja widziałam w sklepie spacerówkę, bardzo lekka i wygodna, ale wizualnie mi się średnio podobała. więc nie pytałam już jak to wygląda z gondolą

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
mysle czy isc na te warsztaty...duzo gratisow?
no właśnie ja po opisie też się zastanawiam - Mysia a ty co myślisz?

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

JUSTI!!!

Wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin!
super latwego porodu i szybkiego dogrania z malenstwem
oraz spełnienia wszystkich marzeń!

zapisałam się na bezpiecznego malucha, babeczki te co były-jak wrażenia?
Justii spełnienia marzeń i wszytskiego najlepszego

mi się na bm podobało-zwłaszcza wykład o pierwszej pomocy i bezpieczeństwie w aucie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
gdzie jest happy?
może się do ślubu przygotowuje?
humpback jest offline Zgłoś do moderatora