2013-04-11, 06:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez Aaś
ja jakoś nie nie sie zebrać żeby być na bieżąco... od wczoraj mam kiepski humor (dziewczyny mi go poprawiły szokobąsami i gazetkami  ).
tak podsumowując:
leżenie + cukrzyca + cholestaza + fenoterol + trzęsawka ogólna przez niego (najbardziej ręce) + bóle wątroby (takie jakby mi ją ktoś żywcem rozrywał) jak leżę na prawym boku więc muszę tylko i wyłącznie na prawym + ktg 6 x dziennie
już serio nie wyrabiam... mogłyby się już urodzić...
|
ty to masz przejścia oby ci czas szybko zleciał i dziewczynki pojawiły się na tym świecie
Cytat:
Napisane przez metropolitan
mój gin za każdym razem ma ubaw ze mnie, razem z tżem się ze mnie nabijają. Dzisiaj wszyscy wybuchnęłiśmy smiechem, bo powiedziałam, że słyszałam, że pan ordynator nie lubi majtek i czy mam mieć. Na co mój tż wypalił, ze on też nie lubi, i że bez jest jednak łatwiej 
|

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
|
ja widziałam w sklepie spacerówkę, bardzo lekka i wygodna, ale wizualnie mi się średnio podobała. więc nie pytałam już jak to wygląda z gondolą
Cytat:
Napisane przez diabli
mysle czy isc na te warsztaty...duzo gratisow? 
|
no właśnie ja po opisie też się zastanawiam - Mysia a ty co myślisz?
Cytat:
Napisane przez axella
|
Justii spełnienia marzeń i wszytskiego najlepszego 
mi się na bm podobało-zwłaszcza wykład o pierwszej pomocy i bezpieczeństwie w aucie
Cytat:
Napisane przez axella
gdzie jest happy?
|
może się do ślubu przygotowuje?
|
|
|