2013-04-11, 08:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem
Ogólnie to bym nie panikowała 
|
Nie panikuję, dzieki. Albo mam krzywy cm, albo źle zmierzyłam za pierwszym razem.
Jestem "twardsza" ciuchy sa luźniejsze, jest ok
Cytat:
Napisane przez aven
|
Ale które to foto przed? Była fayna i jest fayna
Cytat:
Napisane przez sarayy
yyyy...nie lubię  tzn nie wiem- nigdy nie robiłam bo mnie własnie ta butelka z wodą zniechęcała. Ale sprawdzę, zmodyfikuję to i polubię 
zresztą, każdy ma swoje ulubione Zwowy..za względu na ćwiczenia, tempo, ja nawet zwracam uwagę na samą Zuzkę (bo ćwiczę 'z nią') jak fajnie do mnie mówi to Zwow zal.najczęściej do lubianych 
|
On jest brzuchowy, wiec dlatego Tobie napisałam
Cytat:
Napisane przez hania811
No chyba oszalałam 
Nałożyłam wczoraj 12 kg..i nie mogłam tego jedną ręką podnieść.
Ale dziś zrobię tą 62- z 8 kg!!
|
Dżizaskrajst
Ja na jutro lub sobote też go machnę jeszcze
Hania, Ty kupowłaś hantle niedawno? Co konkretnie? Pokazywałaś?
Ja mam mężowskie na razie, ale ona mają takie sterczące zapinane motylki i na przykład wczoraj przy zwowie 2 było mi trudno z pierwszym ćwiczeniem. Poza tym niedługo talerze się skończą do dokładania
Cytat:
Napisane przez hania811
Czy ja wiem....ja mam wrażenie że mi te mięśnie jakoś ten brzuch w ryzach trzymały. Nie rozlewałam się na boki.
W 8 miesiącu ciąży normalnie brzuszki mogłam robić 
|
Ja jeździłam na rowerze stacjonarnym i też byłam zadowolona ze swojego brzuszka ( n atyle na ile to w ciązy możliwe oczywiście )
A ile wzyła Twoja corcia po urodzeniu?
Bo mam jedną "żylastą" kumpelę, szczupłą i z ładnym brzuchem, ale w ciąży miała brzuch wielki, a dziecko ponad 4 kg wazyło
Cytat:
Napisane przez hania811
No waidomo że się czepiam  - myślę że dla 70% społeczeństwa to wyglądam super, po ciąży w wieku 32 lat- ale to przecież nie o to chodzi żeby dla kogoś super wyglądać 
|

Ja wczoraj nr 2 zrobiłam - no ten też daje radę, co tu dużo mówić, pot się leje
Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2013-04-11 o 08:43
|
|
|