Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 13:35   #263
edyta07
Zadomowienie

Dot.: Kwqiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
Edyta mam koncentrat z bingospa, jest duzy wybór w necie wszystkie praktycznie sa rozgrzewające zawieraja cynamon, jedne sa silniejsze inne słabsze. przy naczynkach,zylakach itd. sie ich nie poleca.
a stosowanie bardzo proste - nakładam b. cienka warstwe koncentratu na uda, brzuch i pośladki, owijam folia(wazne! od dołu do góry, powinnam tez robic lydki ale srednio mi to sluzy i mi sie chce, wiec omijam, a zawijamy sie od dołu do góry najpierw jedna noga potem druga i dopiero owijamy hmm posladki , z przodu w miejscu na wysokosci kosci lonowej i przechodze do brzucha nie wiem czy wiecie o co chodzi?) ubieram dres i czekam. ok 20 min czasem 35 min zalezy jak silne jest uczucie gorąca i pieczenia. po tym czasie zmywam, nakladam balsam jakis nawilzajacy (nie polecam chlodzacych rozgrzewajacych itd. bo moga podraznic skore dodatkowo) robie go 2 razy w tyg chociaz ostatnio sie opuscilam i zdarza sie rzadziej.
ale srednio to 2 razy w tyg. mysle ze z czasem moze zwieksze do 3.

co jeszcze wazne zeby na początek nie przesadzac z czasem. mnie pieklo strasznie ale myslalam ze tak ma byc. niestety wygladalam jak poparzona a zmycie bylo prawdziwym koszmarem i katorga. tak wiec lepiej zaczynac od mniejszej ilosci koncentratu i krotszego czasu.
za drugim razem chyba nie nakladalam folii zeby nie podraznic skory. ale z kazdym zabiegiem sie przyzwyczajam i jest lepiej

a co do efektow to ciezko mi stwierdzic po krotkim okresie czasu,wydaje mi sie ze sa jakies na pewno, skora jest jedrniejsza, gładsza, cellulit zmniejszony. licze teraz na wzmocnione efekty jak wiecej cwicze i nie jem slodyczy

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

a i polecam poczytac o bodywrappingu na jakieś profejsonalnej stronie bo nie jest to zabieg dla każdego, jest sporo przeciwskazań np. choroby serca, nerek, sklonnosci do krwotoków, wysokie ciśnienie itd. wiec lepiej wiedziec zeby sobie nie zaszkodzić. przy infekcjach tez nie wolno robic a dopiero zaczynająca sie infekcja moze sie rozwinac przy stosowaniu zabiegow z wykorzystaniem ciepła wiec pamietajcie o tym zanim sie zdecydujecie!

Dziękuję!

Ja czytałam gdzieś o domowym "koncentracie". Bodajże fusy z kawy, cynamon, jakiś olej (np. z pestek winogron) i coś takiego planowałam zrobić.
Najpierw jednak poszukam jakiejś strony i poczytam

udo:
60-58-54 cm

mój blog
edyta07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując