|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwqiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Rozgrzewka i ... idę biegać!!
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Edyta, ważymy tyle samo i chcemy też taką samą wagę
ile masz wzrostu? ja zaraz tez lecę ćwiczyć
|
|
|
|
|
#245 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie te niedoskonałości, mobilizują nas do pracy Na to też mam obrazek :P ![]() Ale żeby nigdy nie popaść w paranoje o jakiej piszesz Veiovis mierzę się , ważę się i mam zdjęcia swoje jak nie chce wyglądać i jak chce wyglądać , pierwszego każdego miesiąca robię nowe .
|
||
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
widziała ten obrazek- świetny jest
w większości przypadków sama prawda
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, obrazek prawdziwy, faceci tam nie mają kompleksów, a my biedne kobitki tak się staramy...
|
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
niektórzy myślą właśnie że są piękniejsi niż wyglądają
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż niektóre dziewczyny tez wyglądają tak, jakby lustra w domu nie miały. mam taką koleżankę, bardzo dużo się uczy, jest całkiem mądra, ale niezbyt inteligentna, (mam nadzieję, ze zrozumiecie o co chodzi :P) i jest dość przy kości, ubiera się bardzo niefajnie, a do tego np. krótkie spodenki i tyłek w rajstopach wystający od góry i od dołu... jakby bielizny nie nosiła albo strasznie krótkie spódniczki... no, ludzie, przecież to jest masakra :P
|
|
|
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Mam nadzieję, ze mogę się dołączyć, bardzo bardzo potrzebuje teraz takiej motywacji i wsparcia innych kobietek! Mam na imię Joanna, moja 'obsesja' (dosłownie) z wagą i dbaniem o siebie rozpoczeła się jakiś rok temu. Właściwie nigdy nie przeszkadzała mi moja waga ( 172cm i 63kg) do momentu, w którym wpadł mi w ręce rowerek stacjonarny- po zakupie zaczęłam codzienne cwiczenia - szybka utrata wagi i endorfiny podczas cwiczen zrodziły obsesję, która doprowadziła mnie do 48kg w 4 miesiące... Niestety teraz płaczę za każdym razem gdy waga pokazuje więcej niż 50kg ( w tym momencie 52kg więc nie jest dobrze!) dlatego potrzebuje waszego wsparcia Dodatkowo jestem uzalezniona od herbat- czerwona, zielona, pokrzywa, skrzyp polny i wszystkie inne ziółka- u mnie czajnik wstawia się regularnie co 10minut : -) Możliwość pisania na forum, dzielenia się z Wami moimi sposobami i trudnosciami i czytanie Waszych postów jest dla mnie mega motywacją i wsparciem i mam nadzieję, że uda mi się osiągnac to co postanowiłam, a z tego co czytam z Waszych postów to także duzo się nauczyc i moze w koncu zmądrzec... : ) Pozdrawiam!
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie i ja
![]() bodywrapping robię, na rollu byłam i ćwiczenia zaliczyłam ![]() nie zjadłam nic słodkiego nadal i nie zapaliłam troche przesadzilam dzis z jedzeniem ogolnie i czuje sie taka pelna ale wyrzutow nie mam bo zjadlam 1900 kcal wiec standardowo |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
notgood, to jesteś bardzo szczuplutka
ja tez mam 172cm wzrostu i zawsze chciałam zejśc do 52.. jeszcze się nie udało
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
notgood, jesteś bardzo, bardzo szczuplutka... aż tak musisz jeszcze schodzić? wydaje mi się, że poniżej 50 będziesz szkielecikiem...
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
u mnie dieta ok, zrobiłam be fit in 30 days level 1 na nogi i 10 minut jogi (się zrymowało
)jeszcze pokrzywa i zakręcenie włosów, jutro sesja zdjęciowa
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
oooo jaka sesja ?
)ja dziś dzień spełniony ślicznie, zaraz lecę się myć, balsamować i spać, bo trza wcześnie wstać, a sen jest ważny... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
a tak sobie hobbystycznie modelkuję czasem ;p
zauważyłam, że mam totalnie inny tryb dobowy niż większość ludzi. tzn jak muszę wstać no to wstaję, ale tak - jutro sesja na 11 więc mam zamiar dzisiaj uczyć się do 2 w nocy
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż nie do końca wiem, czy waga poniżej 50kg przy Twoim wzroście, to już nie jest spora niedowaga...
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
oj tak, tez bym sie martwila czy to nie za malo?? jestes bardzo wysoka i nawet te 52 kg to niewiele!
ale ogolnie masz dobre samopoczucie?? jak cera, wlosy i paznokcie?? |
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Somethinggood oba obrazki są świetne
![]() Wczoraj i przedwczoraj oprócz diety nic nie robiłam ![]() Ale dzisiaj wróciłam do ćwiczeń i balsamowania Rano się mierzyłam i chociaż nie jest to jeszcze to co o czym marzę, ale efekty już widzę. Tydzień temu było: w biodrach - 102 cm, w udzie - 57 cm w pasie - 75 cm A dziś : w biodrach 99 - cm, w udzie 56 - cm, w pasie - 71 cm Pozdrawiam i życzę miłego dnia
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
notgoodenough rzeczywiscie mało ważysz i troche niepokojące jest to że powyżej 50 kg już rozpaczasz?
ja jestem o wiele wiele niższa od Ciebie i waże podobnie ![]() jakiego wsparcia tu oczekujesz? a jadłas normalnie ze az tyle schudlas cwiczac tylko na rowerku? jak tam dziewczyny dzien sie zaczal? ![]() ja dzis planuje tylko pocwiczyc balsamy wiadomo.a jutro hennuje wlosy |
|
|
|
|
#261 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
167 ![]() Chętnie przyjmę tak 3 cm do długość nóg ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
w sumie 8 cm w tydzień. Rewelacja. Brawo! ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Właśnie... bodywrapping. Miałam to robić, tylko jakoś ostatecznie jednak nie wiem jak za to się zabrać. Możesz opisać jak u Ciebie to wygląda? Tzn. czego używasz, ile czau, jak często. ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Przy tym wzroście 52 kg to wcale nie jest dużo. Ja jestem o 5 cm niższa i już wydaje mi się, że przy 52 byłabym bardzo szczupła. Ćwiczenia, zdrowe odżywianie itd. jak najbardziej, ale pamiętaj, że nie zawsze waga odzwierciedla to jak wyglądamy. Zrzuciłaś już sporo kilogramów, może lepiej skupić się teraz na mierzeniu, a nie na marzeniu? Pamiętaj, że mięśnie są ok. 4 razy cięższe od tkanki tłuszczowej. Ktoś może ważyć 65 kg, a wyglądać podobnie jak osoba warząca 55 kg... (pomijam tu kwestię widocznych mięśni ).---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Dzisiaj dobra wiadomość dla mnie ![]() Byłam u pani doktor. Wyniki mam dobre, a kolanem mam się nie przejmować bardzo skoro nie mam bólów rano czy w południe. Po prostu uroki choroby i wieczorem mają prawo mnie boleć, a na "jałową martwicę" (czy jakoś tak) jestem za stara, więc powinno być za jakiś czas coraz lepiej. Bieganie, rolki-mogę, ale muszę pamiętać aby czasem wspomóc trochę kolano i zakładać opaskę podtrzymującą rzepkę. Mam (cytuję) nie szaleć za bardzo i powinno być dobrze
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Edyta mam koncentrat z bingospa, jest duzy wybór w necie
wszystkie praktycznie sa rozgrzewające zawieraja cynamon, jedne sa silniejsze inne słabsze. przy naczynkach,zylakach itd. sie ich nie poleca.a stosowanie bardzo proste - nakładam b. cienka warstwe koncentratu na uda, brzuch i pośladki, owijam folia(wazne! od dołu do góry, powinnam tez robic lydki ale srednio mi to sluzy i mi sie chce, wiec omijam, a zawijamy sie od dołu do góry najpierw jedna noga potem druga i dopiero owijamy hmm posladki , z przodu w miejscu na wysokosci kosci lonowej i przechodze do brzucha nie wiem czy wiecie o co chodzi?) ubieram dres i czekam. ok 20 min czasem 35 min zalezy jak silne jest uczucie gorąca i pieczenia. po tym czasie zmywam, nakladam balsam jakis nawilzajacy (nie polecam chlodzacych rozgrzewajacych itd. bo moga podraznic skore dodatkowo) robie go 2 razy w tyg chociaz ostatnio sie opuscilam i zdarza sie rzadziej. ale srednio to 2 razy w tyg. mysle ze z czasem moze zwieksze do 3. co jeszcze wazne zeby na początek nie przesadzac z czasem. mnie pieklo strasznie ale myslalam ze tak ma byc. niestety wygladalam jak poparzona a zmycie bylo prawdziwym koszmarem i katorga. tak wiec lepiej zaczynac od mniejszej ilosci koncentratu i krotszego czasu. za drugim razem chyba nie nakladalam folii zeby nie podraznic skory. ale z kazdym zabiegiem sie przyzwyczajam i jest lepiej ![]() a co do efektow to ciezko mi stwierdzic po krotkim okresie czasu,wydaje mi sie ze sa jakies na pewno, skora jest jedrniejsza, gładsza, cellulit zmniejszony. licze teraz na wzmocnione efekty jak wiecej cwicze i nie jem slodyczy ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- a i polecam poczytac o bodywrappingu na jakieś profejsonalnej stronie bo nie jest to zabieg dla każdego, jest sporo przeciwskazań np. choroby serca, nerek, sklonnosci do krwotoków, wysokie ciśnienie itd. wiec lepiej wiedziec zeby sobie nie zaszkodzić. przy infekcjach tez nie wolno robic a dopiero zaczynająca sie infekcja moze sie rozwinac przy stosowaniu zabiegow z wykorzystaniem ciepła wiec pamietajcie o tym zanim sie zdecydujecie! |
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję! ![]() Ja czytałam gdzieś o domowym "koncentracie". Bodajże fusy z kawy, cynamon, jakiś olej (np. z pestek winogron) i coś takiego planowałam zrobić. Najpierw jednak poszukam jakiejś strony i poczytam
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze taka domowa mieszanka tez bedzie skuteczna
![]() jeszcze nie stosuje po goleniu i na opalona skóre bo tez moze mocniej piec a po goleniu moga sie krostki zrobic (mi sie zrobilo male uczulenie, po 1 dniu przeszlo oczywiscie no ale jednak) ide się kąpać zaraz i uciekam na cwiczenia |
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny, widzę, ze wszystkie się upiększacie dalej
) ja dietkowo się trzymam, niesłodyczowo też, dziś bez ćwiczeń, ale wypiję wszystko, co mam wypić
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie ze słodyczami mam największy problem. Nie fast-foody, białe pieczywo czy napoje gazowane ale wszystkie cukiereczki, ciasteczka, batoniki
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Kwqiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.
Ja zrobiłam bodywraping raz , na kawie , kakao , cynamonie i oliwie. Siedzialam w łazience i oglądałam game of thrones :P Moja mieszanka super, ale brudzi więc ten olejek bingo spa brzmi super ! Wydaje się mniej zachodu i rzeczywiście bym robiła dwa razy w tyg.
Nic od 2 miesięcy nie zapchalam , a ostatnio zaczęłam przeczyszczac kretem na zaś. Kabina dalej jest biała, ale czyszcze mleczkiem wybielajacym w razie czego. Jak wygląda ten olejek bingo spa ? Gdzie można go kupić ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
pasuje zaparzyć sobie pokrzywę
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Deanerys najlepsza ![]() u mnie dziś dietkowo ok, co prawda SB to nie było ale nie narzekam
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

chcę założyć bieliznę i wiedzieć, że wyglądam w niej najlepiej jak mogę. chcę patrzeć na siebie w lustro z przyjemnością i chcę, żeby ludzie na ulicy uważali "o, fajna dziewczyna". Mam TŻ, który mnie akceptuje całkowicie i uważa, ze najpiękniejsza jestem rano, potargana i bez makijażu ale to jest coś innego niż zapuszczanie się... wiem, ze uwielbia, gdy wieczorem założę sukieneczkę, mam lekki makijaż i biżuterię. I chcę mu się podobać jak najbardziej, a przede wszystkim chcę podobać się sobie 

ile masz wzrostu? ja zaraz tez lecę ćwiczyć