Kwiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 18:29   #241
Veiovis
Zakorzenienie

Dot.: Kwqiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
i tu się muszę zgodzić chcę założyć bieliznę i wiedzieć, że wyglądam w niej najlepiej jak mogę. chcę patrzeć na siebie w lustro z przyjemnością i chcę, żeby ludzie na ulicy uważali "o, fajna dziewczyna". Mam TŻ, który mnie akceptuje całkowicie i uważa, ze najpiękniejsza jestem rano, potargana i bez makijażu ale to jest coś innego niż zapuszczanie się... wiem, ze uwielbia, gdy wieczorem założę sukieneczkę, mam lekki makijaż i biżuterię. I chcę mu się podobać jak najbardziej, a przede wszystkim chcę podobać się sobie
W sumie ja też mam podobne myślenie, też chce patrzeć w lustro i widzieć apetyczne ciało, ale z drugiej strony takie podejście wprowadza tysiące dziewczyn na całym świeci w kompleksy. Owszem, możemy popracować nad brzuchem, nogami, ale nigdy nie będziemy w pełni usatysfakcjonowane z tego co mamy. Zawsze znajdziemy coś co mogło by byc lepsze... I niestety chyba właśnie dlatego my kobitki nie potrafimy dostrzegać w sobie piękna, tylko z każdym spojrzeniem w lustro czujemy obrzydzenie...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 18:53   #242
aza3994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
W sumie ja też mam podobne myślenie, też chce patrzeć w lustro i widzieć apetyczne ciało, ale z drugiej strony takie podejście wprowadza tysiące dziewczyn na całym świeci w kompleksy. Owszem, możemy popracować nad brzuchem, nogami, ale nigdy nie będziemy w pełni usatysfakcjonowane z tego co mamy. Zawsze znajdziemy coś co mogło by byc lepsze... I niestety chyba właśnie dlatego my kobitki nie potrafimy dostrzegać w sobie piękna, tylko z każdym spojrzeniem w lustro czujemy obrzydzenie...
ach, pewnie, z tym też się zgadzam... trzeba znać granice... ja np bardzo chciałabym być filigranowa, szczuplutka, ale po rodzicach mam dość grube kości i skłonności do tłuszczyku i pogodziłam się z tym troszkę... staram się jak mogę, aby doprowadzić się do najlepszego stanu, ale wiem, że supermodelką nigdy nie będę i nawet nie mam takiej potrzeby

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 18:54   #243
edyta07
Zadomowienie

Rozgrzewka i ... idę biegać!!

udo:
60-58-54 cm

mój blog
edyta07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 19:08   #244
aza3994
Zakorzenienie

Edyta, ważymy tyle samo i chcemy też taką samą wagę ile masz wzrostu? ja zaraz tez lecę ćwiczyć

3/2017
Stary 2013-04-10, 19:09   #245
somethinggood
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
alez mi w ogóle nie o to chodziło! oczywiście, że chcę mieć ładne ciało dla siebie. chodziło mi o to, że brzuch nie jest moim priorytetem. mam zamiar go ćwiczyć, ale jak nie będzie brzuchem moich marzeń to świat mi się nie zawali.
stóp też nie pokazuję, bo nie lubię, ale to nie znaczy że je zaniedbuję

i rozumiem co mówisz o zapuszczaniu się, też tego u kobiet nie rozumiem
Całe szczęście , że źle Cię zrozumiałam : ) Bo ciężko kogoś przekonywać , że trzeba dbać całościowo , a nie wybiórczo.

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
To już skrajność , nie mówi tutaj o obrzydzeniu .
Właśnie te niedoskonałości, mobilizują nas do pracy
Na to też mam obrazek :P

Ale żeby nigdy nie popaść w paranoje o jakiej piszesz Veiovis mierzę się , ważę się i mam zdjęcia swoje jak nie chce wyglądać i jak chce wyglądać , pierwszego każdego miesiąca robię nowe .
somethinggood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 19:17   #246
myboyismine
Zakorzenienie

widziała ten obrazek- świetny jest w większości przypadków sama prawda
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 19:22   #247
aza3994
Zakorzenienie

oj tak, obrazek prawdziwy, faceci tam nie mają kompleksów, a my biedne kobitki tak się staramy...

3/2017
Stary 2013-04-10, 19:38   #248
myboyismine
Zakorzenienie

niektórzy myślą właśnie że są piękniejsi niż wyglądają
Stary 2013-04-10, 19:44   #249
aza3994
Zakorzenienie

chociaż niektóre dziewczyny tez wyglądają tak, jakby lustra w domu nie miały. mam taką koleżankę, bardzo dużo się uczy, jest całkiem mądra, ale niezbyt inteligentna, (mam nadzieję, ze zrozumiecie o co chodzi :P) i jest dość przy kości, ubiera się bardzo niefajnie, a do tego np. krótkie spodenki i tyłek w rajstopach wystający od góry i od dołu... jakby bielizny nie nosiła albo strasznie krótkie spódniczki... no, ludzie, przecież to jest masakra :P

3/2017
Stary 2013-04-10, 19:59   #250
notgoodenough
Przyczajenie

Hej Dziewczyny!
Mam nadzieję, ze mogę się dołączyć, bardzo bardzo potrzebuje teraz takiej motywacji i wsparcia innych kobietek!
Mam na imię Joanna, moja 'obsesja' (dosłownie) z wagą i dbaniem o siebie rozpoczeła się jakiś rok temu. Właściwie nigdy nie przeszkadzała mi moja waga ( 172cm i 63kg) do momentu, w którym wpadł mi w ręce rowerek stacjonarny- po zakupie zaczęłam codzienne cwiczenia - szybka utrata wagi i endorfiny podczas cwiczen zrodziły obsesję, która doprowadziła mnie do 48kg w 4 miesiące... Niestety teraz płaczę za każdym razem gdy waga pokazuje więcej niż 50kg ( w tym momencie 52kg więc nie jest dobrze!) dlatego potrzebuje waszego wsparcia Dodatkowo jestem uzalezniona od herbat- czerwona, zielona, pokrzywa, skrzyp polny i wszystkie inne ziółka- u mnie czajnik wstawia się regularnie co 10minut : -)

Możliwość pisania na forum, dzielenia się z Wami moimi sposobami i trudnosciami i czytanie Waszych postów jest dla mnie mega motywacją i wsparciem i mam nadzieję, że uda mi się osiągnac to co postanowiłam, a z tego co czytam z Waszych postów to także duzo się nauczyc i moze w koncu zmądrzec... : )
Pozdrawiam!
Stary 2013-04-10, 20:49   #251
kociczka
Zakorzenienie

melduje sie i ja
bodywrapping robię, na rollu byłam i ćwiczenia zaliczyłam
nie zjadłam nic słodkiego nadal i nie zapaliłam

troche przesadzilam dzis z jedzeniem ogolnie i czuje sie taka pelna ale wyrzutow nie mam bo zjadlam 1900 kcal wiec standardowo
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:05   #252
myboyismine
Zakorzenienie

notgood, to jesteś bardzo szczuplutka ja tez mam 172cm wzrostu i zawsze chciałam zejśc do 52.. jeszcze się nie udało
Stary 2013-04-10, 21:37   #253
aza3994
Zakorzenienie

notgood, jesteś bardzo, bardzo szczuplutka... aż tak musisz jeszcze schodzić? wydaje mi się, że poniżej 50 będziesz szkielecikiem...

3/2017
Stary 2013-04-10, 22:13   #254
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

u mnie dieta ok, zrobiłam be fit in 30 days level 1 na nogi i 10 minut jogi (się zrymowało )
jeszcze pokrzywa i zakręcenie włosów, jutro sesja zdjęciowa
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Szaruch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 22:43   #255
aza3994
Zakorzenienie

oooo jaka sesja ? )
ja dziś dzień spełniony ślicznie, zaraz lecę się myć, balsamować i spać, bo trza wcześnie wstać, a sen jest ważny...

3/2017

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 23:39   #256
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

a tak sobie hobbystycznie modelkuję czasem ;p

zauważyłam, że mam totalnie inny tryb dobowy niż większość ludzi. tzn jak muszę wstać no to wstaję, ale tak - jutro sesja na 11 więc mam zamiar dzisiaj uczyć się do 2 w nocy
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-04-11, 07:55   #257
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez notgoodenough Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Mam nadzieję, ze mogę się dołączyć, bardzo bardzo potrzebuje teraz takiej motywacji i wsparcia innych kobietek!
Mam na imię Joanna, moja 'obsesja' (dosłownie) z wagą i dbaniem o siebie rozpoczeła się jakiś rok temu. Właściwie nigdy nie przeszkadzała mi moja waga ( 172cm i 63kg) do momentu, w którym wpadł mi w ręce rowerek stacjonarny- po zakupie zaczęłam codzienne cwiczenia - szybka utrata wagi i endorfiny podczas cwiczen zrodziły obsesję, która doprowadziła mnie do 48kg w 4 miesiące... Niestety teraz płaczę za każdym razem gdy waga pokazuje więcej niż 50kg ( w tym momencie 52kg więc nie jest dobrze!) dlatego potrzebuje waszego wsparcia Dodatkowo jestem uzalezniona od herbat- czerwona, zielona, pokrzywa, skrzyp polny i wszystkie inne ziółka- u mnie czajnik wstawia się regularnie co 10minut : -)

Możliwość pisania na forum, dzielenia się z Wami moimi sposobami i trudnosciami i czytanie Waszych postów jest dla mnie mega motywacją i wsparciem i mam nadzieję, że uda mi się osiągnac to co postanowiłam, a z tego co czytam z Waszych postów to także duzo się nauczyc i moze w koncu zmądrzec... : )
Pozdrawiam!
Witamy na wątku
Chociaż nie do końca wiem, czy waga poniżej 50kg przy Twoim wzroście, to już nie jest spora niedowaga...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 08:36   #258
ParisParisienne
Rozeznanie

oj tak, tez bym sie martwila czy to nie za malo?? jestes bardzo wysoka i nawet te 52 kg to niewiele!

ale ogolnie masz dobre samopoczucie?? jak cera, wlosy i paznokcie??
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 11:16   #259
Ja_tylko_ja
Raczkowanie

Somethinggood oba obrazki są świetne

Wczoraj i przedwczoraj oprócz diety nic nie robiłam
Ale dzisiaj wróciłam do ćwiczeń i balsamowania

Rano się mierzyłam i chociaż nie jest to jeszcze to co o czym marzę, ale efekty już widzę.
Tydzień temu było:
w biodrach - 102 cm, w udzie - 57 cm w pasie - 75 cm
A dziś :
w biodrach 99 - cm, w udzie 56 - cm, w pasie - 71 cm

Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Ja_tylko_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 11:21   #260
kociczka
Zakorzenienie

notgoodenough rzeczywiscie mało ważysz i troche niepokojące jest to że powyżej 50 kg już rozpaczasz?
ja jestem o wiele wiele niższa od Ciebie i waże podobnie
jakiego wsparcia tu oczekujesz?
a jadłas normalnie ze az tyle schudlas cwiczac tylko na rowerku?

jak tam dziewczyny dzien sie zaczal?
ja dzis planuje tylko pocwiczyc balsamy wiadomo.
a jutro hennuje wlosy
Stary 2013-04-11, 13:18   #261
edyta07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Edyta, ważymy tyle samo i chcemy też taką samą wagę ile masz wzrostu? ja zaraz tez lecę ćwiczyć

167

Chętnie przyjmę tak 3 cm do długość nóg

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Ja_tylko_ja Pokaż wiadomość
Somethinggood oba obrazki są świetne

Wczoraj i przedwczoraj oprócz diety nic nie robiłam
Ale dzisiaj wróciłam do ćwiczeń i balsamowania

Rano się mierzyłam i chociaż nie jest to jeszcze to co o czym marzę, ale efekty już widzę.
Tydzień temu było:
w biodrach - 102 cm, w udzie - 57 cm w pasie - 75 cm
A dziś :
w biodrach 99 - cm, w udzie 56 - cm, w pasie - 71 cm

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

w sumie 8 cm w tydzień. Rewelacja. Brawo!

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
melduje sie i ja
bodywrapping robię, na rollu byłam i ćwiczenia zaliczyłam
nie zjadłam nic słodkiego nadal i nie zapaliłam

troche przesadzilam dzis z jedzeniem ogolnie i czuje sie taka pelna ale wyrzutow nie mam bo zjadlam 1900 kcal wiec standardowo

Właśnie... bodywrapping. Miałam to robić, tylko jakoś ostatecznie jednak nie wiem jak za to się zabrać. Możesz opisać jak u Ciebie to wygląda?
Tzn. czego używasz, ile czau, jak często.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez notgoodenough Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Pozdrawiam!

Przy tym wzroście 52 kg to wcale nie jest dużo. Ja jestem o 5 cm niższa i już wydaje mi się, że przy 52 byłabym bardzo szczupła.

Ćwiczenia, zdrowe odżywianie itd. jak najbardziej, ale pamiętaj, że nie zawsze waga odzwierciedla to jak wyglądamy. Zrzuciłaś już sporo kilogramów, może lepiej skupić się teraz na mierzeniu, a nie na marzeniu?
Pamiętaj, że mięśnie są ok. 4 razy cięższe od tkanki tłuszczowej.
Ktoś może ważyć 65 kg, a wyglądać podobnie jak osoba warząca 55 kg... (pomijam tu kwestię widocznych mięśni).

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Dzisiaj dobra wiadomość dla mnie
Byłam u pani doktor. Wyniki mam dobre, a kolanem mam się nie przejmować bardzo skoro nie mam bólów rano czy w południe. Po prostu uroki choroby i wieczorem mają prawo mnie boleć, a na "jałową martwicę" (czy jakoś tak) jestem za stara, więc powinno być za jakiś czas coraz lepiej.
Bieganie, rolki-mogę, ale muszę pamiętać aby czasem wspomóc trochę kolano i zakładać opaskę podtrzymującą rzepkę.
Mam (cytuję) nie szaleć za bardzo i powinno być dobrze

udo:
60-58-54 cm

mój blog
Stary 2013-04-11, 13:23   #262
kociczka
Zakorzenienie

Edyta mam koncentrat z bingospa, jest duzy wybór w necie wszystkie praktycznie sa rozgrzewające zawieraja cynamon, jedne sa silniejsze inne słabsze. przy naczynkach,zylakach itd. sie ich nie poleca.
a stosowanie bardzo proste - nakładam b. cienka warstwe koncentratu na uda, brzuch i pośladki, owijam folia(wazne! od dołu do góry, powinnam tez robic lydki ale srednio mi to sluzy i mi sie chce, wiec omijam, a zawijamy sie od dołu do góry najpierw jedna noga potem druga i dopiero owijamy hmm posladki , z przodu w miejscu na wysokosci kosci lonowej i przechodze do brzucha nie wiem czy wiecie o co chodzi?) ubieram dres i czekam. ok 20 min czasem 35 min zalezy jak silne jest uczucie gorąca i pieczenia. po tym czasie zmywam, nakladam balsam jakis nawilzajacy (nie polecam chlodzacych rozgrzewajacych itd. bo moga podraznic skore dodatkowo) robie go 2 razy w tyg chociaz ostatnio sie opuscilam i zdarza sie rzadziej.
ale srednio to 2 razy w tyg. mysle ze z czasem moze zwieksze do 3.

co jeszcze wazne zeby na początek nie przesadzac z czasem. mnie pieklo strasznie ale myslalam ze tak ma byc. niestety wygladalam jak poparzona a zmycie bylo prawdziwym koszmarem i katorga. tak wiec lepiej zaczynac od mniejszej ilosci koncentratu i krotszego czasu.
za drugim razem chyba nie nakladalam folii zeby nie podraznic skory. ale z kazdym zabiegiem sie przyzwyczajam i jest lepiej

a co do efektow to ciezko mi stwierdzic po krotkim okresie czasu,wydaje mi sie ze sa jakies na pewno, skora jest jedrniejsza, gładsza, cellulit zmniejszony. licze teraz na wzmocnione efekty jak wiecej cwicze i nie jem slodyczy

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

a i polecam poczytac o bodywrappingu na jakieś profejsonalnej stronie bo nie jest to zabieg dla każdego, jest sporo przeciwskazań np. choroby serca, nerek, sklonnosci do krwotoków, wysokie ciśnienie itd. wiec lepiej wiedziec zeby sobie nie zaszkodzić. przy infekcjach tez nie wolno robic a dopiero zaczynająca sie infekcja moze sie rozwinac przy stosowaniu zabiegow z wykorzystaniem ciepła wiec pamietajcie o tym zanim sie zdecydujecie!
Stary 2013-04-11, 13:35   #263
edyta07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
Edyta mam koncentrat z bingospa, jest duzy wybór w necie wszystkie praktycznie sa rozgrzewające zawieraja cynamon, jedne sa silniejsze inne słabsze. przy naczynkach,zylakach itd. sie ich nie poleca.
a stosowanie bardzo proste - nakładam b. cienka warstwe koncentratu na uda, brzuch i pośladki, owijam folia(wazne! od dołu do góry, powinnam tez robic lydki ale srednio mi to sluzy i mi sie chce, wiec omijam, a zawijamy sie od dołu do góry najpierw jedna noga potem druga i dopiero owijamy hmm posladki , z przodu w miejscu na wysokosci kosci lonowej i przechodze do brzucha nie wiem czy wiecie o co chodzi?) ubieram dres i czekam. ok 20 min czasem 35 min zalezy jak silne jest uczucie gorąca i pieczenia. po tym czasie zmywam, nakladam balsam jakis nawilzajacy (nie polecam chlodzacych rozgrzewajacych itd. bo moga podraznic skore dodatkowo) robie go 2 razy w tyg chociaz ostatnio sie opuscilam i zdarza sie rzadziej.
ale srednio to 2 razy w tyg. mysle ze z czasem moze zwieksze do 3.

co jeszcze wazne zeby na początek nie przesadzac z czasem. mnie pieklo strasznie ale myslalam ze tak ma byc. niestety wygladalam jak poparzona a zmycie bylo prawdziwym koszmarem i katorga. tak wiec lepiej zaczynac od mniejszej ilosci koncentratu i krotszego czasu.
za drugim razem chyba nie nakladalam folii zeby nie podraznic skory. ale z kazdym zabiegiem sie przyzwyczajam i jest lepiej

a co do efektow to ciezko mi stwierdzic po krotkim okresie czasu,wydaje mi sie ze sa jakies na pewno, skora jest jedrniejsza, gładsza, cellulit zmniejszony. licze teraz na wzmocnione efekty jak wiecej cwicze i nie jem slodyczy

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

a i polecam poczytac o bodywrappingu na jakieś profejsonalnej stronie bo nie jest to zabieg dla każdego, jest sporo przeciwskazań np. choroby serca, nerek, sklonnosci do krwotoków, wysokie ciśnienie itd. wiec lepiej wiedziec zeby sobie nie zaszkodzić. przy infekcjach tez nie wolno robic a dopiero zaczynająca sie infekcja moze sie rozwinac przy stosowaniu zabiegow z wykorzystaniem ciepła wiec pamietajcie o tym zanim sie zdecydujecie!

Dziękuję!

Ja czytałam gdzieś o domowym "koncentracie". Bodajże fusy z kawy, cynamon, jakiś olej (np. z pestek winogron) i coś takiego planowałam zrobić.
Najpierw jednak poszukam jakiejś strony i poczytam

udo:
60-58-54 cm

mój blog
Stary 2013-04-11, 13:43   #264
kociczka
Zakorzenienie

mysle ze taka domowa mieszanka tez bedzie skuteczna ja nie moge fusów ze wzgledu na zatykajacy sie odplyw i brud potem ktory niby schodzi ale po jakims czasie obawiam sie ze kabina mogla by sciemniec(ten sam problem mam z henna:/ od razu zmywam co sie da, myje kabine a jednak wydaje mi sie ze jakis wplyw ma) no i wygoda tez jest bo nic nie musze przygotowywac

jeszcze nie stosuje po goleniu i na opalona skóre bo tez moze mocniej piec a po goleniu moga sie krostki zrobic (mi sie zrobilo male uczulenie, po 1 dniu przeszlo oczywiscie no ale jednak)

ide się kąpać zaraz i uciekam na cwiczenia nie wiem jak dam rade z takimi zakwasami
Stary 2013-04-11, 16:27   #265
aza3994
Zakorzenienie

hej Dziewczyny, widzę, ze wszystkie się upiększacie dalej ) ja dietkowo się trzymam, niesłodyczowo też, dziś bez ćwiczeń, ale wypiję wszystko, co mam wypić

3/2017
Stary 2013-04-11, 16:32   #266
edyta07
Zadomowienie

Ja właśnie ze słodyczami mam największy problem. Nie fast-foody, białe pieczywo czy napoje gazowane ale wszystkie cukiereczki, ciasteczka, batoniki

udo:
60-58-54 cm

mój blog
Stary 2013-04-11, 16:53   #267
somethinggood
Zadomowienie

Odp: Kwqiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.

Ja zrobiłam bodywraping raz , na kawie , kakao , cynamonie i oliwie. Siedzialam w łazience i oglądałam game of thrones :P Moja mieszanka super, ale brudzi więc ten olejek bingo spa brzmi super ! Wydaje się mniej zachodu i rzeczywiście bym robiła dwa razy w tyg.
Nic od 2 miesięcy nie zapchalam , a ostatnio zaczęłam przeczyszczac kretem na zaś. Kabina dalej jest biała, ale czyszcze mleczkiem wybielajacym w razie czego.
Jak wygląda ten olejek bingo spa ? Gdzie można go kupić ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-11, 18:18   #268
myboyismine
Zakorzenienie

pasuje zaparzyć sobie pokrzywę
Stary 2013-04-11, 20:59   #269
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:
Napisane przez somethinggood Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam bodywraping raz , na kawie , kakao , cynamonie i oliwie. Siedzialam w łazience i oglądałam game of thrones :P
game of thrones
Deanerys najlepsza

u mnie dziś dietkowo ok, co prawda SB to nie było ale nie narzekam
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-04-11, 21:56   #270
somethinggood
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
game of thrones
Deanerys najlepsza

u mnie dziś dietkowo ok, co prawda SB to nie było ale nie narzekam
Dzisiaj włosy świetnie mi się układały , a w zasadzie nic innego nie zrobiłam

Też uwielbiam Khaleesi
No i wszystkie dzieci Starków w zasadzie :P
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości